2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Takip et cancazim
Bizde 9 da yatiyoruz ama 10 u buluyo uyumamiz..artik oyun pesinde uzun sürüyo dalmasi.eskiden gunduz 5 dk sallardim yatardi simdi yarim saat sallama faslından önce yatmiyo..anneciginede gecmis olsun

Bizimki de öyle canım yaa artık çok zor uyuyor, hele ayakta sallamaktan resmen nefret ediyor, kaçmaya çalışıyor, artık mecburen tişörtünden eşofmanından asılıp tutuyorum yoksa elimden kaçıyor Gece uykusuna da yanında yatarken dalıyor; ama onda da artık kalkıp oturuyor, kendini kapıya doğru atıyor; bir saati buluyor uyuması. BU gece yine beni uyutmuş bıdık, korkuyorum bir gün beni uyutup kaçacak diye

Yasemincim demek bıdık başladı yürümeye maaşallah hayırlı olsun. Ben de seni öpüyorum, geçmiş olsun kuzuna.

Repucum belki de meyveler bağırsaklarını yumuşatıyordur. Olsun en azından bol vitaminli şeyler yiyormuş.

Fulya maaşallah kuzuya çok tatlı, Allah hep güldürsün bıdığı.

Bizim ufaklık bu ara zor uyuyor, zor yiyor. Yine bir döneme girdik hayırlısı. Büyüme atağı mıdır nedir...

Bir kısım hatunlar nerdesiniz boşadınız mı bizi

Günaydın kızlar
Herkese musmutlu haftalar olsun inşş
Bituful çoooğğ kaale alıyon bacım sorunun üstünden 2 hafta geçt:)) ama içine yer etmiş aferinn:)) beni önemseeee .zere purcakta yok artık:)) tek sevdiğin ben olacam
Fly maşallah oğluna.bayılıyorum saçlı bebelere, öptüm onu kocamannnnn
Gece kuşu ferdammm sen önce kendi uykunu düzenle annemm:)) sonra fatihime kaf sölee
Vaveeee sesin çıkmıyo nerlerdesin bakimmm??? Ne işler yapıyon yoğsam doğum gününe mi hazırlanıyosunnn:))
Bursa grubundanda ses yokk???? Ruza, burçak, esra, deryaaaaa nerelerdesinizzz
Dün akşam arkadaşlar oturmaya geldi 16 aylık ikizleri var.yaw bizim oğlan hiç paylaşmayı bilmiyor;(((( oyuncaklarını aldılarmı hemen ağlıyor,ellerinden almaya çalışıyor( bunu idrak etmesi için erkenmi yoksa şuan paylaşma güdüsü oturma zamanı mı?
Bide mesela arkadaş bebeklere bağrıyo elleme hayır almıcaksın diyo, hemen uzaklaşıyolar, ben burağa bağrıyorum hayır buraya gel diyorum oda bana bağrıyo ı ıııııı yapıyo dönüyo arkasını sallamıyo, yada çok ağlıyo bağrınca , acaba küçükmü daha hayır demeyi anlamak için?
Bızımde burnumuz akıyor öksürük var sadece ıhlamur veriyorum..ilaç vermedim hiç versemmi acba bilemedim
Artık çok zor süt içiyor biberonu ağzında tutuyorr.. 300 cıvarı anca içirebiliyorum.bide ben yoğurdu pzt mayalıyorum cumaya kadar ondan veriyorum bişey olmaz sanırım dimi

Hepinizi öptümmm.doğumgünü menünüzü yazın bakalım neler var.bide süs falan neler alıcaksınız nerelerden bakıcaksınız,? Ben resimli magnet düşünüyorum dağıtmak için arka plana da 2014 takvimini basarız dedim küçük şekilde..gerçi sadece aile içinde yapıcaz ama bakalım hala karar vermedimmm.belkide salon tutarımm

Yaseminn hayırlı olsun canm adımlarınızzzzz..Allah tabanını düz bastırsınn:))
Buarada geçenki misafir muhabbetini anlatmıştım. O akşam geldi kp ler şaşırmadım..diğer odaları toparlamıştım ama kapılarını kapattım.tam artık kalkıyolardı kp diyoki hala gel sana evi geZdireyimm sana düştü onca insanın içinde evi geZdirmek mübarek adamm otur yerine
Bide kv ne dese beğenirsiniz. Burakla oynuyo ortada falan herkes onlara bakıyo... Baban sen oynayasın diye geniş ev mi aldı bakalım diyiverdi hahahaha.bunlar beni öldürcek yaaa..misafire hava atıyo sözde:)) evde 110 metre kare görende salonuda 50 metre falan sanacak:26:

Paris Allah yardımcın olsun inş bi avazda kurtulursun.geçen sene bugunler geldi aklıma içim bi tuhaf oldu.gerçekten çok güzel ve heyecanlı günlerdi 7 aralıkta izne ayrılmıştım çok mutluydumm((( özledim o günleriii((

Dün bütün magazin programlarında demet akalının baby showerini gösterdi.....gösteriş kokuyoduuu ama güzeldi:))))

Bu şekilde lüzumsuz yazıyorum diye bana ceza verirler mi acaba kötü bi niyetim yok sadece sayfa atlamak istiyorum:))) kendimi fırat gibi hissettim biannn:))

Tutku ne komik kayinlarin var
Yasemin kutlu mutlu olsun ilk adimlar. Darisi bize inşallah. Zaten son zamanda çok atak yapmisti senin oglan. Maşallah tekrar.
Rezene bi seye yaramadi ya. Galba rezene zamani geçti artik büyüdüler hic kar etmiyo.
Bitfl ferda ben şöyle yapiyorm ise yariyo bi soyliyim. Yatrnca kalkiyo oturuyor ya gotruyorm salona. Beş on dakika sonra tekrar yatryorum. O zaman uyyo. Yoksa saatlerce basinda bekliyorum uyusun diye.
Bi de bu pekmez peynir ilişkisinde peynire bi şey olmuyo di mi. Olan pekmeze oluyor. Kuru kayusi benimkini kesmedi. Pekmez koyunca yedi kahvaltisuni. Artik skldi çocuk hep ayni seyi yemekten. Öperler..

Ohhhh beee atlamışım rahatladımm.gidip çalışayım biraz.1 saatlik işim varr:)).öğle tatiline çıkmadığım için 14.30 da paydos ediyorum.... Kitabıda bitirdim.kitap önerilerine açığımmm.şöyle sürükleyici ekşınnnn kokann roman bilenler yazsın lütfenn

Saol yeldacım:))) ıhlamurda çok rahatlatıyor onuda bi dene. Pekmezi kaşıkla ayrı versen daha yararlı olur gibime gelıyor. Ama ben doktoruma bunu sölediğimde eskiler yoğurda pekmez koyup yerlermiş dedi. Ama bende ayrı veriyorum..

Tutku pekmezi meyveyle de veriyorum. Ama kahvaltisinda tatli bi şey ariyor. Reçel bal yasak bi pekmez kaliyo mecbur. Artik ben tahin de koycam ya. Ben tereyağ ini çok mu koyuyorum bi tatli kaşigi. Bi tam ceviz koyuyorum. Çok mu yagli oluyor.

Konuyu en eski takip edenlerden biriyim doğumdan sonra giremez oldum. Oğluşum 10 aylık oldu. 10 kilo. 6 dişi çıktı ve neredeyse yürüyecek.. çok hareketli ve mutlu bir bebek.
sabah kahvaltısı
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı pekmez
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4-5 tane cici bebe
1 dilim tam buğday ekmek

ara öğün
meyve
yoğurt

öğlen et suyuna sebze püresi yada tarhana

akşam
yoğurt ve çorba

yemekle pek arası yok şimdilik diş sıkıntısı var. kimi zaman öğünleri reddediyor.

Bu arada hamsi buğulama , kuzu ciğeri, pilav, nohut, kuru fasulye gibi yiyeceklere de başladık ara ara veriyorum.

1 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı ver istersen ağır gelebilir.ceviz 1 tane iyi bence.

Yasemin masallah kuzuya boylu poslu

Tutku conemm senide Allah bildigi gibi yapsin

Sen çalışmıyomusun?? Bugun tatilmi eve erkenmi gitceksin bugun izin mi verdiler sana:)))

Hoşgeldin Maşallah oğluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…