2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Kimse cevap yazmıyor , herkes okuyor...bundan sonra bende aktif olucam ama yazmıycam
Buda yeni pastam.:))))

Eklentiler

• $image.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 52
Naber ahaliii

Aney ve babey geldi ugraamiyorum. Operim topunuzu

Tutku pastaya nam naaaâm eline saglik

Kimse cevap yazmıyor , herkes okuyor...bundan sonra bende aktif olucam ama yazmıycam
Buda yeni pastam.:))))

eline sağlık

ben de oglusun doğum gününde pastayı kendim yapmak istiyorum.

buraya bunu yazıcam derken oğlanın agzını vurdu, kan doldu heryer. bayılacaktım nerdeyse ağlaya ağlaya uyuyakaldı

Çok mutlu olacaktin dimi dudku cakalı 6 da ciksaydim sende pasta masta vavenin izinden gidiyosun bakiyim guzelmis..

Repu gecmis olsun yavrucaga ya zaten hasta kızan..

eline sağlık

buraya bunu yazıcam derken oğlanın agzını vurdu, kan doldu heryer. bayılacaktım nerdeyse ağlaya ağlaya uyuyakaldı

Oyy geçmiş olsun kuzuma yaaa(( doğumgününden önce bir iki deneme yap bizimle de paylaş bakalım nasıl olucak..

Çok mutlu olacaktin dimi dudku cakalı 6 da ciksaydim sende pasta masta vavenin izinden gidiyosun bakiyim guzelmis..

Repu gecmis olsun yavrucaga ya zaten hasta kızan..

Ne sevincem yaaaa:)) şaka yapıyorum yoksa üzülüyormusun??

sagolun canlar hastayim diyip yatmiyo ki sipa hir hir hir kosturup duruyo

Ying yang benimki bunlari yese kusa kusa bi kalir. Benimki kahvaltıda bi cicibebe yiyo.
Tutku pasta çok hoş. Ben de yapcaaam.
Repu ya geçmiş olsun. Kan beni de fena yapar. Ama o anda fena da olamazsin. bi şeyler yapmak zorundasın.

selammmm hatun kişiler.....
nabersiniz?
fulya bayıldım çok tatlı oğluşun... yerim onu ben... Allah nazardan saklasın.
tutkucum hani bana pastaa??? ben burda tatlı krizine gireyim sen pasta resimleri paylaş ve bana getirme. çok ayıp hiç yakıştıramadım... aşkımm napıyo... öp yerime gıdışından bi de popuşundan.. sana öpücük yok..
yaseminim maşallah kuzunaa... yürüdüğünü görmek ne güzeldir... küçük mucizeler büyüdü artık.
pariscimmm.... ne güzel heyecanlar ya... doğum hariç tabii.. olsun sonrasını düşününce.. off o da sıkıntı be ya.. emmez, sarılık olur bilmem ne... neyse toparlayamadım, sen bana bakma. hayırlı mutlu doğumlar.. doğunca bebişin fotosunu koy olur mu..
repumm çok geçmiş olsun akifime ya... çok üzüldüm.. dudağı mı patlamış..
beni bu spiral bozdu.. kan kaybından gitmezsem iyi. çok fena durumlar..
cumartesi hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik. pazar da evde değildik. gezdik bol bol.
oğlan öksürmeye başladı. cumartesi doktora götürdüm. ciğerleri temiz dedi. peditus la balgam söktürücü asist verdi. asistin de içinde 2 yaş altı sadece hayati durumlarda kullanılabilir gibi birşey yazıyor. veriyorum ama içim hiç rahat değil. peditus için de bir hafta önce gittiğimizde hiçbir işe yaramaz demişti. bir hafta sonra peditus yazdı adam. özellere güvenmemezliğim boş değilmiş..
doğum günü için araştırmalara başladım. şimdi bi organizsayoncu arkadaştan fikir alıcam. bakalım ne kadar diyecek..
bitufulum, vavemm, ferdamm, tutkum, burçağım, baltasarım, fulyam hepinizi öptüm..

Yasemincim gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah ne tatlı heyecanlar dimi bizde sizi öpüyoruz

Ferdacım teşekkür ederiz :)

Tutkucum teşekkür ederiz :) ellerine sağlık seninde afiyet olsun :)

Reputable çok geçmiş olsun bir anlık bişey oluyor böyle kazalar allah göstermesin bir daha

Yelda uykudan minimum 2 saat önceden ek gıdayı kesiyorum 2 kez de emziriyorum bazen iyi emiyor bazen tadımlık :) bazen emerken uyuyor

Ruza teşekkür ederiz canım haftasonu gözlerim seni aradı meğer geziyormuşsun çok iyi yapmışsın hangi filme gittin utkucuğa çok geçmiş olsun öksürük mahvediyor çocuğu dr gerekli gördüyse kullan sen ilaçları

Vave ne mutlu sana bizimkilerde burnumda tütüyor az kaldı diyorum yılbaşına ist deyiz inşallah

Son düzenleme:

canım damağı soyulmuş dişin üstü nasıl yaptı anlamadım
aman iyi vermemişin asist çok kötüymüş canım. benim oglanda da balgam var. peditus tarzı oksuruğe iyi gelen ilaçlar öksürüğü baskılayıp iyi gibi gösteriyomuş sonra da daha beter tıkanıyomuş çocuk. ben kadir tuğcuyu dinliyorum valla ilkin kızıyodum mızıyodum çok bilmiş diye ama çok iyi geldi tavsiyelerini dinlemek. bi forumda yazanlara cevap veriyo hergün, tavsiye ederim yani herkese (ek gıda vs değil de sadece hastalık konularında ):13:

baltasar ve flygkts sağolun canlar, Allah yavrularımızı korusun

ruza ne diyon kan konusunu yeni okudum aman spirali de koruması da yerin dibine batsın boşver prezervatif temiz temiz en iyisi

canım 'tamam mıyız?' filmine gittik.. idare ederdi.
ilaç konusunda da vermesem bir de gün gün kötü olursa vicdan yaparım diye veriyim diyorum. bu defa da verdiğim için vicdan yapıyorum. bermuda şeytan üçgeni.
oy kıyamam yavrum.. Allah korusun bütün bebişleri...
dedim ya zaten doktor da bana bir hafta önce yani ilk gittiğimde peditus verdim deyince gereksiz bir ilaç, doktorlar bir rahatsızlık görmediklerinde sırf ilaç yazmış olmak için veriyorlar dedi. bir hafta sonra peditus kullan dedi. ben de anlamadım. :26: bugün bak dedim halasına, öksürmezse kesicem zaten ilaçları. yeter artıkk..
baltasar ve flygkts sağolun canlar, Allah yavrularımızı korusun

ruza ne diyon kan konusunu yeni okudum aman spirali de koruması da yerin dibine batsın boşver prezervatif temiz temiz en iyisi

aynen repum. böyle tahmin etmiyordum. hemşire demişti zaten, vücut yabancı cisim olarak algılar ve atmaya çalışır, ondan da kanaman fazlalaşır diye, ömrümde ilk defa bu kadar çok oldu. lohusayken bile daha azdı yani.. napcam bilmiyorum. bir iki ay bekleyim, belki alışır, düzene girer.

Ben geldim internet sorununu hallettik artık daha aktif girebilirim
oğlum dün emeklemeye başladı :))) çok mutlu oldum yaa
bide hala diş yok bizimki çıkmayacak galiba (
bu aralar çok iştahsız (aslında doğduğundan beri böyle) hiç bişey yemek istemiyor ben de artık zorlamıyorum çünkü yemek yedirmek için zorladığımda öyle bir hayal kırıklığı ile bakıyoki içim acıyo sanki anne bana bunu neden yapıyorsun diyo (( zorlamayınca o daha mutlu ben de daha az geriliyorum.
epey sayfa olmuş bakabilirsem geçmişe bakıcam
Bütün anneleri ve bebekleri kocaman öpüyorum

He hee doğru diyosun valla Bende düzen müzen kalmadı, hep benim adamın yüzünden, gecenin körüne kadar oturuyor, ben de azıcık uyuyayım nasıl olsa birazdan kalkarım diyorum sonra horrrr!!! İlacı da bence balgamı hırıltısı yoksa çok keyifsiz değilse verme canım. Bu arada ellerine sağlık, biri beni dürtüklese de ben de yapsam

K.valide k.peder konusuna gelince, bu kadarla kalıyorlarsa boşver, gül geç. Kafaya taktığına değmez. Oluyor işte tuhaf tuhaf huyları...

Annemler geldi iki gün önce, gece beraber geldik bizim eve. Sabahına da kayınvalidelere bir tanıdıkları kahvaltıya gelmiş, onu görmek için kocişle üst kata çıktık. Laf arasında annemlerin geldiğini söyledim. Yazın gerilmişti araları, o zamandan beri hiç görüşmediler. Ama kayınailem tamamen haksız, üstelik yapmadıkları düşünmedikleri şeylerle suçladılar bizimkileri. Belki biraz mahcubiyet olmuştur, fikirleri değişmiştir diye düşündüm. Ama inip de bir hoşgeldiniz demediler. Annemler de onları görmeden evlerine döndü bugün. Ben çoğu şeyi içime gömdüm yazdan sonra, arada bebek var, kocamın ana baba hakkı var huzursuz olmasın diye. Kocamın tavırları yüzünden resmen ben arkadan iş çevirici ikiyüzlü muamelesi gördüm sanki ben ona yaptırmışım bazı şeyleri gibi, yine de içime attım. Ama şimdi hepten sinir oldum. İnşallah konusunu açarlar da söyleyeceğimi söylerim. Üstelik bizim adam yine yurtdışına çıkacak bu hafta, yani onlarla beraberiz. Yine bir kıyamet kopacak herhalde. İnsanı zorla kendilerinden soğutuyorlar.

eline sağlık

Çok geçmiş olsun Repucum ya, kan görünce çok fena oluyor insan yavrum korktu hem de belki de ondan o kadar ağladı. İnşallah bir şeyciği kalmaz çabucak geçer.

Ruzacim sana da çok selam utkusa geçmiş olsun ya hastalık zor.
Ben hic devam sutu vermiyorum ya damlaya. Saçma mi. Ne kadar emdigini de bilmiyorum. İlla herkes veriyo mu.
Kizlar bu da benim yavrus

Eklentiler

• $IMG_20131124_134050-1.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
Ruzacim sana da çok selam utkusa geçmiş olsun ya hastalık zor.
Ben hic devam sutu vermiyorum ya damlaya. Saçma mi. Ne kadar emdigini de bilmiyorum. İlla herkes veriyo mu.
Kizlar bu da benim yavrus

Maşallah annesi tam pamuk prenses senin kızın...

Ben de gece uyku arasında veriyorum sadece; bir de kahvaltısına iki ölçek kadar karıştırıyorum ekmeğini ıslatmak için. Çalıştığım zaman gece yatarken ve sabah da emziriyorum. Gün içinde sadece ek gıda alıyor. Yoğurt ve peyniri de katarsak yeterli oluyor diye düşünüyorum. Yani umarım :44: :44:

Selerm ruzam hosgeldinizz..

Yelda yerim onun yamuk oturusunu bi dogru oturamiyolar zaten cok tattlii

Ferdamm ya üzüldüm niye öyle yapiyolarki esin bisey demiyomu? Ben senin eski mevzulari bilmiyorum simdi ne oldu diye kurcalamak istemiyorum eski defterler ama cok kızdım senin gibi tatli birini üzdükleri icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…