Kim izin vercek bana ya calisiyom tabiki 2 de cikcem
Kimse cevap yazmıyor , herkes okuyor...bundan sonra bende aktif olucam ama yazmıycam
Buda yeni pastam.:))))
eline sağlık
ben de oglusun doğum gününde pastayı kendim yapmak istiyorum.
buraya bunu yazıcam derken oğlanın agzını vurdu, kan doldu heryer. bayılacaktım nerdeyseağlaya ağlaya uyuyakaldı
Çok mutlu olacaktin dimi dudku cakalı 6 da ciksaydimsende pasta masta vavenin izinden gidiyosun bakiyim guzelmis..
Repu gecmis olsun yavrucaga ya zaten hasta kızan..
Naber ahaliii
Aney ve babey geldi ugraamiyorum. Operim topunuzu
Tutku pastaya nam naaaâm eline saglik
selammmm hatun kişiler.....
nabersiniz?
fulya bayıldım çok tatlı oğluşun... yerim onu ben... Allah nazardan saklasın.
tutkucum hani bana pastaa??? ben burda tatlı krizine gireyim sen pasta resimleri paylaş ve bana getirme.çok ayıp hiç yakıştıramadım... aşkımm napıyo... öp yerime gıdışından bi de popuşundan.. sana öpücük yok..
yaseminim maşallah kuzunaa...yürüdüğünü görmek ne güzeldir... küçük mucizeler büyüdü artık.
pariscimmm.... ne güzel heyecanlar ya...doğum hariç tabii.. olsun sonrasını düşününce.. off o da sıkıntı be ya.. emmez, sarılık olur bilmem ne... neyse toparlayamadım, sen bana bakma. hayırlı mutlu doğumlar.. doğunca bebişin fotosunu koy olur mu..
repumm çok geçmiş olsun akifime ya... çok üzüldüm..dudağı mı patlamış..
beni bu spiral bozdu.. kan kaybından gitmezsem iyi. çok fena durumlar..
cumartesi hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik. pazar da evde değildik. gezdik bol bol.
oğlan öksürmeye başladı. cumartesi doktora götürdüm. ciğerleri temiz dedi. peditus la balgam söktürücü asist verdi. asistin de içinde 2 yaş altı sadece hayati durumlarda kullanılabilir gibi birşey yazıyor. veriyorum ama içim hiç rahat değil. peditus için de bir hafta önce gittiğimizde hiçbir işe yaramaz demişti. bir hafta sonra peditus yazdı adam. özellere güvenmemezliğim boş değilmiş..
doğum günü için araştırmalara başladım. şimdi bi organizsayoncu arkadaştan fikir alıcam. bakalım ne kadar diyecek..
bitufulum, vavemm, ferdamm, tutkum, burçağım, baltasarım, fulyam hepinizi öptüm..
Yasemincim gözünüz aydın darısı bizim başımıza inşallah ne tatlı heyecanlar dimi bizde sizi öpüyoruz
Ferdacım teşekkür ederiz :)
Tutkucum teşekkür ederiz :) ellerine sağlık seninde afiyet olsun :)
Reputable çok geçmiş olsun bir anlık bişey oluyor böyle kazalar allah göstermesin bir daha
Yelda uykudan minimum 2 saat önceden ek gıdayı kesiyorum 2 kez de emziriyorum bazen iyi emiyor bazen tadımlık :) bazen emerken uyuyor
Ruza teşekkür ederiz canım haftasonu gözlerim seni aradı meğer geziyormuşsun çok iyi yapmışsın hangi filme gittin utkucuğa çok geçmiş olsun öksürük mahvediyor çocuğu dr gerekli gördüyse kullan sen ilaçları
Vave ne mutlu sana bizimkilerde burnumda tütüyor az kaldı diyorum yılbaşına ist deyiz inşallah
oy kıyamam yavrum.. Allah korusun bütün bebişleri...canım damağı soyulmuş dişin üstü nasıl yaptı anlamadım
aman iyi vermemişin asist çok kötüymüş canım. benim oglanda da balgam var. peditus tarzı oksuruğe iyi gelen ilaçlar öksürüğü baskılayıp iyi gibi gösteriyomuş sonra da daha beter tıkanıyomuş çocuk. ben kadir tuğcuyu dinliyorum valla ilkin kızıyodum mızıyodum çok bilmiş diye ama çok iyi geldi tavsiyelerini dinlemek. bi forumda yazanlara cevap veriyo hergün, tavsiye ederim yani herkese (ek gıda vs değil de sadece hastalık konularında ):13:
baltasar ve flygkts sağolun canlar, Allah yavrularımızı korusun
ruza ne diyon kan konusunu yeni okudumaman spirali de koruması da yerin dibine batsın boşver prezervatif temiz temiz en iyisi
Günaydın kızlar
Herkese musmutlu haftalar olsun inşş
Bituful çoooğğ kaale alıyon bacım sorunun üstünden 2 hafta geçt:)) ama içine yer etmiş aferinn:)) beni önemseeee .zere purcakta yok artık:)) tek sevdiğin ben olacam
Fly maşallah oğluna.bayılıyorum saçlı bebelere, öptüm onu kocamannnnn
Gece kuşu ferdammm sen önce kendi uykunu düzenle annemm:)) sonra fatihime kaf sölee
Vaveeee sesin çıkmıyo nerlerdesin bakimmm??? Ne işler yapıyon yoğsam doğum gününe mi hazırlanıyosunnn:))
Bursa grubundanda ses yokk???? Ruza, burçak, esra, deryaaaaa nerelerdesinizzz
Dün akşam arkadaşlar oturmaya geldi 16 aylık ikizleri var.yaw bizim oğlan hiç paylaşmayı bilmiyor;(((( oyuncaklarını aldılarmı hemen ağlıyor,ellerinden almaya çalışıyor( bunu idrak etmesi için erkenmi yoksa şuan paylaşma güdüsü oturma zamanı mı?
Bide mesela arkadaş bebeklere bağrıyo elleme hayır almıcaksın diyo, hemen uzaklaşıyolar, ben burağa bağrıyorum hayır buraya gel diyorum oda bana bağrıyo ı ıııııı yapıyo dönüyo arkasını sallamıyo, yada çok ağlıyo bağrınca , acaba küçükmü daha hayır demeyi anlamak için?
Bızımde burnumuz akıyor öksürük var sadece ıhlamur veriyorum..ilaç vermedim hiç versemmi acba bilemedim
Artık çok zor süt içiyor biberonu ağzında tutuyorr.. 300 cıvarı anca içirebiliyorum.bide ben yoğurdu pzt mayalıyorum cumaya kadar ondan veriyorum bişey olmaz sanırım dimi
Hepinizi öptümmm.doğumgünü menünüzü yazın bakalım neler var.bide süs falan neler alıcaksınız nerelerden bakıcaksınız,? Ben resimli magnet düşünüyorum dağıtmak için arka plana da 2014 takvimini basarız dedim küçük şekilde..gerçi sadece aile içinde yapıcaz ama bakalım hala karar vermedimmm.belkide salon tutarımm
eline sağlık
ben de oglusun doğum gününde pastayı kendim yapmak istiyorum.
buraya bunu yazıcam derken oğlanın agzını vurdu, kan doldu heryer. bayılacaktım nerdeyseağlaya ağlaya uyuyakaldı
Ruzacim sana da çok selam utkusa geçmiş olsun ya hastalık zor.
Ben hic devam sutu vermiyorum ya damlaya. Saçma mi. Ne kadar emdigini de bilmiyorum. İlla herkes veriyo mu.
Kizlar bu da benim yavrus