2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Eheheh yasemin çok tatlı ya bizimkininde daha düzgün yattığını görmedim hep enlemesine yatıyo.. Hoş babası kazık kadar onuda daha düzgün yatarken görmedim ya neyseee..

Ben oğluşu ancak uyutabildim evde olmanın tadını çıkarayım dedim ki ev darmadağınık biraz dinleyip evi toplayayım yine de işte olmaktan daha iyi
bitiful oğlanı kocana nasıl bırakabiliyosun ya benim ki sadece uyurken bakabiliyo yemek falan yediremediği için uyanınca hemen çağırıyor öfff öyle 2-3 saate o kadar ihtiyacım varki anlatamam şöyle arkadaşlarla bi yemek sinema falan yapsak ya

Keske burda olsaydin selerm seninkinide bizimkine birakip gezerdik

Ya evde olsaydi oda bakamazdi uzun surede disardaydi onlarda 3 saat..oglan gezenti sesi cikmamiş..:86:

Bu arada bizimkide hic yemek yediremez süt icirir sadece..alistirin 1-2 saat baksinlar ya ögrensinler..Allah korusun dünyanin binbir turlu hali var diyorum öğretiyorum herseyi bizimkine

Bu arada bizimkide hic yemek yediremez süt icirir sadece..alistirin 1-2 saat baksinlar ya ögrensinler..Allah korusun dünyanin binbir turlu hali var diyorum öğretiyorum herseyi bizimkine
Bende öyle diyorum en azından yedirmeyi denesen yakında zaten nöbetlerim başlayacak ne yapacaksın diyorum bakarız ozaman gelsin hallederiz diyip duruyo
keşke orda olsaydım ya istanbulda olmayı özledim zaten kocamı ve oğlumu sizinkilerin yanına bırakıp gezerdik

selerm geçmiş olsun ilk düşüş öyle oluyo ama düştükçe alışıyosun. morarması kötü olmuş
benim şimdi düşünce ne o uzun uzun ağlıyo ne de ben o kadar çok korkuyorm günde 3-4 kere düşüyo çünkü

günaydın kızlar.. yine günün en uzun alıntısını yaptım, baştan söyleyim yorulanlar okumasın..
oğlumun burun tıkanıklığı önceki gece tavan yaptı. sabaha kadar uyumadık. biz aldık salladık yatırdık o uyandı. sabaha kadar böyle sürdü.. hiç uyumadık. dün akşam acile götürdük kulakları iltihaplanmış. antibiyotik verdi. uyumadığından belliydi zaten. 12 saatte 1 ölçek yazmış doktor. içinden çıkan ölçek de 10 ml. tereddüt de ettim ama bir ölçek deyince öyle verdim. sabah ablam aradı anlattım durumu çok vermişsin yarım ver dedi.sabah 1 saatte 3 defa ishal yapmıştı zaten. doktorunu aradım şimdi, sıkıntı olmaz yarım olarak devam et dedi. yavrum benim.. sinir oluyorum şu doktorlara 1 ölçek yazacağına 5 ml yazsana.. çok mu zor.. Allah'tan işgillendim de sordum yoksa öyle vermeye devam edecektim.
dün gece bir öncekine kadar daha iyiydi. odamıza aldık yatağını. sallanacak ayaklarını da taktım. odada sıcak su kaynattım buhar yaptım. bir de sıcak suyun içinde vicks erittim baş ucuna koydum. biraz ateşi var gibiydi. ılık duş aldırdım. antibiyotiğini ağrı kesicisini verdim, uyuttum.. 12'ye kadar mızırdandı. mızırdandıkça salladım. sonra uyumuşuz birde ve beşte uyandı mama yedirdim. beşte uyanmak istedi, babası salladı ayağında. 8,5 a kadar uyumuşuz. işe 10'da geldim bugün.

sağol ferdacım.. aynen hastaneler dolu.. Allah hepimizin evladını korusun.
gecmış olsun cnm yaa.. bu kış böle hastalıklarla gecıcek heralde
sağol bitanem. maalesef öyle olacak herhalde. (
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatır
terletmemesine çok sevindim umarım lcw de bulurum yarın hemen alayım
sağol selermcim.. inşallah.. benim aldığım tulum tek kalmıştı ve 14.90'dı. başka tulum da vardı ama onlar 39.90'dı. bak bakalım inş. bulabilirsin.
canım benim çok sağol. muhtemelen dolacak limit.. :) burun tıkanıklığı için serum kullanıyoruz ya o da burnu kurutuyormuş. ben de aspire ediyorum hiçbirşey yok ama tıkalı çocuk. Allah'tan bu defa akıyor da rahatız..
bir de geçen gece eczaneye göndermiştim eşimi, ilaçlı bir sprey al diye, eczacı bitkisel bir fısfıs vermiş. ilaçlılar burun mukozasını bozuyor falan demiş,gerçekten ondan mı pahalı olanı satmak istemesinden mi bilmiyorum... 15 lira falan. bu fısfıs greyfurt çekirdeğinden mi ne yapılıyormuş. içini okudum, nemlendiriyor falan yazıyor. adını hatırlamıyorum, bakayım eve gidince söyleyim adını al bi dene istersen.
sağol canım. aynı havayı soluması bile yetiyor bulaşması için. inşallah birşey olmaz.

Gecen cuma günü süt iznimdeydim evdeyken bütün işleri bitirdim süpür sil toz al filan hepsini yaptım. Ohhh mis oldu
Cumartesi kalan işleri toparladim çamaşır ütü falan Ohhh süper.
Pazar günü geldi işim yok evim temiz rahat rahat gezelim dedim esime o da iyi olur dedi. Kizim da hep 7-8 gibi kalkar o gün 9 da uyandi. Hersey mükemmel gidemezdi zaten. Sabah 9 civarı telefon Kayinvalidem...
Kahvaltiya gelin...
Süpriz varmış...
Gerçek süpriz oldu...
Gittik esimin memkeketinden dayisi onun oglu falan filan bir araba insan gelmiş coook sevindik anlatamam tahmin edin...
Eşim de cok sevinmis olmalı ki sordular hayırdır niye böyle yüzün die o da saskinliktandir dedi.
Sonuç tüm gün onlardaydik .
8 gibi eve gittik kızı yika doyur yatır uyutmaya çalış uyumasin gene çalış çalış çalış 12 de uyusun. Harikaydı harika

ruza geçmiş olsun canım.
bu bahsettiğin çocuk beşiğin içinden dışına mı düşmüş anlayamadım. YükseKTen Mi düşmüş yANi? KORktuM şİmDi çünkü çoK sIk düŞtü BENİm oğlaN.

haY NalET KLAVyeEEEEEeeeEE Bir DURrRR

Gecen cuma günü süt iznimdeydim evdeyken bütün işleri bitirdim süpür sil toz al filan hepsini yaptım. Ohhh mis oldu
Cumartesi kalan işleri toparladim çamaşır ütü falan Ohhh süper.
Pazar günü geldi işim yok evim temiz rahat rahat gezelim dedim esime o da iyi olur dedi. Kizim da hep 7-8 gibi kalkar o gün 9 da uyandi. Hersey mükemmel gidemezdi zaten. Sabah 9 civarı telefon Kayinvalidem...
Kahvaltiya gelin...
Süpriz varmış...
Gerçek süpriz oldu...
Gittik esimin memkeketinden dayisi onun oglu falan filan bir araba insan gelmiş coook sevindik anlatamam tahmin edin...
Eşim de cok sevinmis olmalı ki sordular hayırdır niye böyle yüzün die o da saskinliktandir dedi.
Sonuç tüm gün onlardaydik .
8 gibi eve gittik kızı yika doyur yatır uyutmaya çalış uyumasin gene çalış çalış çalış 12 de uyusun. Harikaydı harika

benimki herşeyini yapıyor mecbuur. haftada 3 gün 5 saatliğine o bakıyor ama geçen yemek hazırlayıp bırakmamıştım, ne yapacağını bilememiş patates haşlayıp onu yedirmiş

Selerm sen nerdesin
Zonguldak EREĞLİ canım iş için burdayım
Canım yinede dikkatli olmak lazım bide yüksekten kafa üstü düşmelere dikkat etmek lazım

benimki herşeyini yapıyor mecbuur. haftada 3 gün 5 saatliğine o bakıyor ama geçen yemek hazırlayıp bırakmamıştım, ne yapacağını bilememiş patates haşlayıp onu yedirmiş
Maşallah repu bizim ki var olandan bi kaşık yediremez bazen alışsın diye yemeği veriyorum yedir diye bi dakika sonra acıkmamış yemiyo diye bi kasık yedirmeden geri getiriyor tabii iş başa düşüyor ben yediriyorum

yüksekten düşmüş canım. beşikte ayağa kalkmış kafa üstü yere düşmüş.

Son düzenleme:

yok canım benimki de öyle, az naz etse hiç oyun yapıyım falan yok, hemen süt hazırlayıp biberonu dayıyo biberon almaya başlamasa napıcaktık bilmiyorum. bugünlerde hiç iştahı yok. ne yapsam yemiyor, kilo da almıyor zaten

yüksekten düşmüş canım. beşikte ayağa kalkmış kafa üstü düşmüş.

ben o yüzden 4 aylıkken sallanan ufak beşiği kullanmayı bıraktım. 6 aylıkkende korumalığı yükselttim, gerçi şuan bizim yatakta bizle yatıyor bunlara hiç gerek kalmadı yatağı duvara yanaştırdım ya duvar tarafında ya aramızda yatıyor. zaten artık uyanıkken yataktan düşmüyor, yatağın uzerine bırakıyorum camdan bakıyor, canı sıkılınca inip mutfağa yanıma geliyor. bi anda arkamda sessiz sessiz izlerken korkuyorum tabiii

[video=youtube;pF9AnT-4coI]https://www.youtube.com/watch?v=pF9AnT-4coI[/video]

şöyle düşmüş heralde o bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…