Selam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef..12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur..
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)
Cok kalin degil canim.ici de giyili ondan oyle duruyor.tesekkurler teyzesi..
Bitufl cok guldum yine sana...
Oy masallah..daha iyi olacaklarinsallah...:))
Benimki bir defa acik kalinca okumustu.kizdim, o da son oldu..:))
1 saat oyun oynadiktn sonra tekrr uyutma cabalarina basladik hic niyeti yok gibi hala ustelik bgn bi kere uyumasina ragmen bu saat olmus nasl uyumz bu cocuklar anlamiyorum ya besiginde tutunup kalkmaya calisiyo emmiyoda artik son yrm saatr uyusun diye kac kere emzrdm belli degl kusacak sutten artik
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırSelam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef..12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur..
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)
Bu ara Farid Farjad'ın adını çok duyuyordum, Youtube'dan bir açıp bakayım dedim. Off fenaymış fena!!! Aç dinle sürün
bnm onu dinleyınce içim bı fena oluo,ağlayasım fılan gelıo,üzülcek bişiler buluyor zıhnım,uzak duruyorum,korkuorum
Bizim oturduğumuz ilçenin bazı kesimlerinde soba yanıyor evlerde havada bir is kokusu birden düşündüm bu doğalgaz denen mucize ne zaman biter diye eşime sordum birden panikle karışık hüzün kapladı içimi çocuklarım torunlarım neyle ısınacak o yıllarda ne yiyecek ne içecek vs şeyler düşünmeye başladım yani gelini askerliği vs atladım direkt oğlumun konforunu dert ettim kendime hey allahımSorma, bizimkinin fotolarına bakıyordum, bu büyüyüp evlenince ben nasıl görmeden durucam diye ağlamaya başladımİlk anda şok etkisi yapıyor da yavaş yavaş alışıyorsun galiba :44:
Ruzacım çok geçmiş olsun üzüldümSelam canlarim..
Yok cnm keyfi yerinde sukurde o odada durup tekrr uyumasi icin saglm aglmasi lazm denedim daha once ama artik pes ettim babamiz aglamaya dayanamayip gelip aliyo zaten bzmkide ogrendi gelip alincagini uyur mu hic sipaKeyfi de yerindeyse maalesef yapacak pek bir şey yok canım. Uyandığında oyun oynamazsan kızıyor mu, karanlık odada dursan, çok uyaran olmazsa iyice açılmazsa belki daha kolay dalar diye diyorum.
Selam canlarim..
Ruza gecmis olsun oglun bzmki gibi toplu herseyi yiyo gozukuo ben bzmkinin cok fazla hasta olmamasini(maasallh diyim)yemesine bagliyodum ama onunla alakali deglmis demk ki bide su ayaginin altina viks surmk iyi geliyomus diye okudum biyerlerde ama bzmkiler icin erkn mi acaba doktora sormk lazm tabi cok kucukler daha
Ruzacim gecmis olsun. Peditus atese mi veriliyo. Ben hic almadim onu.
Selerm ya cok kotu oluyo insan dusunce. Ben de benimkini dusurdum oyle. Uyuyoduk. Sabah once pat diye bi ses sonra aglama ile uyandim. Gecmus olsun uzme kendini.
Benim cocuk on aylik olmadi daha ama bikac gun var. Hala emeklemiyo. Ama siraliyo. Bakalim napcak. Herkesinki emekliyo mu.