2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Devam sutunu gece nasl veriyosunuz arkaaslar bgn alip gece vermeye caliscmda deneme yanilma napayim cok huysz oldugu geceler bi kere verrim ise yararsa herkes daha mutlu olur belki

Belki de her gun laf soledigimiz ziyaretciler bizim kocalardir ssssttt yavrum sensen eger nehiri uyuttum tostumu yedim yukari geliwer. Gelismeleri yazarim bu teklife hayir diyemez

Belki de her gun laf soledigimiz ziyaretciler bizim kocalardir ssssttt yavrum sensen eger nehiri uyuttum tostumu yedim yukari geliwer. Gelismeleri yazarim bu teklife hayir diyemez

Bnde bunu dusunmedim degl soylucektim ama sizi tedrgn edip ortami bozarim diye bosver dedim tabi sen bunu daha yumusak sekilde soylemisin gizli gizli okuyan erkk varsa utansin kndinden ne diyim

Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin

Valla zannetmiyorum burdakilerden birinin esi girsin ozellikle takip etsin..onlar düz mantikli yaratiklar bizim gibi meraklida degiller benimki bi iki defa dalga gecti dur bakiyim kizlar ne yazmis diye tabi bakmadi bile..

Oglumu bi saattir ayagimda salliyorum emzikle oynayip konusuyodu kendi kendine uyumaya niyetsiz..hayir diye kizdim emzigide tiktim agzina dudagini büzüp uyudu..bende oturuyom vicdan azabiyla

Valla zannetmiyorum burdakilerden birinin esi girsin ozellikle takip etsin..onlar düz mantikli yaratiklar bizim gibi meraklida degiller benimki bi iki defa dalga gecti dur bakiyim kizlar ne yazmis diye tabi bakmadi bile..

BENİM erkek kardeşim ogrendi uyeliğimi.

bak oğlum okuyosan ahrette iki elim yakanda

şimdi ergenlikten yeni çıktığı için belki daha tam duzmantık erkek konumuna girmemiştir bi uyarıyım dedim

Oglumu bi saattir ayagimda salliyorum emzikle oynayip konusuyodu kendi kendine uyumaya niyetsiz..hayir diye kizdim emzigide tiktim agzina dudagini büzüp uyudu..bende oturuyom vicdan azabiyla
ne vicdan azabı duyuyon boşverr keyfine bak :126:

Kuzlaar. Ya resmen forum bagimlisi oldum, nolcak:) bugun gezdik giremedim kahvaltiya gittik bizimki simit peynir tirtikladi. Balon aldik oynadi. Bi de besinci disini cikardi.
Repu bizim cohoslar cok benziyo. Benimki de birini emer oburunun ucuyla oynar. Ama hosuma gidiyo bbnm. Eger kapatrsam da agzina sokar. Aynen cok sirnasik. Yemek yerken bile basini dizime koyar. Tv izler oyun oynar oyle.
Bi de memeden kesme konusmussunyz. Ben iki yasina kadar emsin istyorum. Evet cok uyaniyorum ama olsun. Burcak mi demisti hatirlamiyorum ama ben de okulda oyle gordum. Ozellikle bir yasina kdr emmesi guven acisindan cok onemli diye. Bi de hem anne sutu mamadan daha saglikli bence. Ya tabii bazen sut olmaz bazen cocuk emmez o ayri. Sut olursa damlacik da isterse ben anne sutu alsindan yanayim.
Ruza utku supermis masallah.
Nilmoon bnmki de cok uyaniyo. Bir yasinda subat tatilinde evdeyim uyku egitimi deneyecegim. Bi de gece beslenmesini teke dusurmeyi ya da hice. Buyuk ihtimal yapamiicam ama deniicem:)

Bnde kesinlikle memeden kesemem arkadslar solemesi bile icimi acitan bsy sadece gece beslenmelerini azaltmanin bi yolunu ariyorum iki saatte bi fln kalkmasina raziyim ama bazen saat basi hatta tam yeni dalmisim yine uyaniyo tekrr emzirmeden uyumasini saglamk istiyorum daha 5 10 dk olmus zaten emeli şöyle arada kndi dalabilmesini saglak istiyorum bakalim 15 tatil bnmde aklimda vat

Bnde bunu dusunmedim degl soylucektim ama sizi tedrgn edip ortami bozarim diye bosver dedim tabi sen bunu daha yumusak sekilde soylemisin gizli gizli okuyan erkk varsa utansin kndinden ne diyim

Yok be annem bn bnmkinin adina konusayim mesela eminim bi cogu icinde aynidir hatta. Bnmki evde bnm cenemle daldan dala konusmalarimla kaygilarimla zor basa cikio. 30 tane her biri ayri leylanin fikirlerini napsin. Kimse okumaz sen raat ol,raat raat saydir kimden bahsetmk istiosan bu topik ne marjinal konular ne marjinal uyeler gordu

Gel de ayır yanından işte, bu sefer de zombi gibi olursun. Var bir çözümü vaaar ama nerdee arayıp bulmak lazım.

Valla ben olsam ben de derdim, hatta her yazdığını okurdum muhtemelen Ama bizimki bakar, ondan sonra klasik lafı olan "boş işler bunlar" der, bakmaz

Ayynı aynı Bunlardan bişey çıkmaz gereksiz gereksiz muhabbet der bırakır. Kendisi ultrahiper önemli işlerle uğraştığı için benim faaliyetlerimi pek beğenmiyor

Bnm bu aksam dizide buraya yazmkta yalan oldu bzmki 5 dk uyudu uyandi sanki saatlerdr uyumus gibi oyun pesinde su an.babasi gelsede kurtulsa bnm elimden diye bakiniyo

Bir hafta sonu klasiğini daha yaşamaktayız sayfalar ööyle duruyor. Nerdesiniz beya ben bile uyuyakalmadım burdayım Sözde ders çalışacağım

benim bakıcıda öyle ne desem havada kalıyo o yine bildiğini yapıyo çok söyleye söyleye bir iki şeyi kabul ettirdim diğerleri için zorlamıyorum rahat rahat baksın gerilmesin diye ama kendi kendimi yiyip bitiriyom

Çok sağol canım ya ama bugün yapamadım yarına inşallah
yatarken onun tarafına yAstık falan koysan düşmesini engeller

maşallah çok yakışmış çok terledi mi bende mothercareden almıştım çok kalın değil ama üşürse diye gece ince battaniye örtüyorum paylaştığın için çok sağol ruzacım bi tane daha almak istiyodum lcwye gidip alam bari ç

Selermciğüm günaydın

Bugun yoğunum öperim hepicinizi..sayfayı ihmal etmeyin piliz.
iyi geceler canım:))) biraz geç gördüm galiba

Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin
eşim biliyo ama okuyacağını hiç sanmam zaten okumaya üşenir bi ara onunla ilgili sorunları falanda yazmıştım okumayacağını düşünüyorum ama okusa bile çok ciddi bi sorun çıkarmaz sadece özeliimizi niye yazıyon diyebilir herhalde o da bi şekilde hallolur

Selam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef.. 12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur..
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)
ruzaa masallah oglun cok yakisiklitulumdan rahat hareket edebiliyormu cok kalin gibi:26:
Cok kalin degil canim.ici de giyili ondan oyle duruyor.tesekkurler teyzesi..
Bitufl cok guldum yine sana...
Oy masallah..daha iyi olacaklarinsallah...:))

Benimki bir defa acik kalinca okumustu.kizdim, o da son oldu..:))

yatarken onun tarafına yAstık falan koysan düşmesini engeller

Bizimki uyanınca oturup kendini yatakta kapıya doğru atıyor, o yüzden iki yastık üst üste, bir de dolu hurç koyuyorum

Geçmiş olsun canım, inşallah tekrarlamaz bir daha, bu havalar çok tehlikeli soğuk mu sıcak mı anlaşılmıyor.

Bu ara Farid Farjad'ın adını çok duyuyordum, Youtube'dan bir açıp bakayım dedim. Off fenaymış fena!!! Aç dinle sürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…