Belki de her gun laf soledigimiz ziyaretciler bizim kocalardirssssttt yavrum sensen eger nehiri uyuttum tostumu yedim yukari geliwer. Gelismeleri yazarim bu teklife hayir diyemez
Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin
Bnde bunu dusunmedim degl soylucektim ama sizi tedrgn edip ortami bozarim diye bosver dedim tabi sen bunu daha yumusak sekilde soylemisin gizli gizli okuyan erkk varsa utansin kndinden ne diyim
Valla zannetmiyorum burdakilerden birinin esi girsin ozellikle takip etsin..onlar düz mantikli yaratiklar bizim gibi meraklida degillerbenimki bi iki defa dalga gecti dur bakiyim kizlar ne yazmis diye tabi bakmadi bile..
ne vicdan azabı duyuyon boşverr keyfine bak :126:Oglumu bi saattir ayagimda salliyorum emzikle oynayip konusuyodu kendi kendine uyumaya niyetsiz..hayir diye kizdim emzigide tiktim agzina dudagini büzüp uyudu..bende oturuyom vicdan azabiyla
ne vicdan azabı duyuyon boşverr keyfine bak :126:
Belki de her gun laf soledigimiz ziyaretciler bizim kocalardirssssttt yavrum sensen eger nehiri uyuttum tostumu yedim yukari geliwer. Gelismeleri yazarim bu teklife hayir diyemez
Kuzlaar. Ya resmen forum bagimlisi oldum, nolcak:) bugun gezdik giremedim kahvaltiya gittik bizimki simit peynir tirtikladi. Balon aldik oynadi. Bi de besinci disini cikardi.
Repu bizim cohoslar cok benziyo. Benimki de birini emer oburunun ucuyla oynar. Ama hosuma gidiyo bbnm. Eger kapatrsam da agzina sokar. Aynen cok sirnasik. Yemek yerken bile basini dizime koyar. Tv izler oyun oynar oyle.
Bi de memeden kesme konusmussunyz. Ben iki yasina kadar emsin istyorum. Evet cok uyaniyorum ama olsun. Burcak mi demisti hatirlamiyorum ama ben de okulda oyle gordum. Ozellikle bir yasina kdr emmesi guven acisindan cok onemli diye. Bi de hem anne sutu mamadan daha saglikli bence. Ya tabii bazen sut olmaz bazen cocuk emmez o ayri. Sut olursa damlacik da isterse ben anne sutu alsindan yanayim.
Ruza utku supermis masallah.
Nilmoon bnmki de cok uyaniyo. Bir yasinda subat tatilinde evdeyim uyku egitimi deneyecegim. Bi de gece beslenmesini teke dusurmeyi ya da hice. Buyuk ihtimal yapamiicam ama deniicem:)
Bnde bunu dusunmedim degl soylucektim ama sizi tedrgn edip ortami bozarim diye bosver dedim tabi sen bunu daha yumusak sekilde soylemisin gizli gizli okuyan erkk varsa utansin kndinden ne diyim
maşallah iyi gitmiş
bana hiç sorma. uyandı, biberon verdim 30 ml içti bıraktı, 10 dk sonra tekrar uyandı, salladım yatırdım, yatırır yatırmaz uyandı, yanıma alıp biberon verdim 50 ml daha içti , yerine yatırınca yine uyandı, salladım uyudu yerine yatırdım, yine ağladı, salladım uyudu yanıma yatırdım, yine uyandı, sonra memeyi verdim uyuduk.
kaç kere emzirdim, kaç kere uyandı bilmiyorum. 10 kere falan vardır heralde. sabah da 8.30 da son kez uyandık
Bzmkini kestiremedim acikcasi gizemli davranip kulagina karpuz suyu kaciran ben olabilirim sanirsam bak okuma sakin diyip gizli bsyde yokta adamin okuyacagi yoksada bsy var zannedip okuyabilir brzda internet bagimlisi bi aileyiz btn gun tel elimizde bi bakayim derdim ben olsam
Yok be annem bn bnmkinin adina konusayim mesela eminim bi cogu icinde aynidir hatta. Bnmki evde bnm cenemle daldan dala konusmalarimla kaygilarimla zor basa cikio. 30 tane her biri ayri leylanin fikirlerini napsin. Kimse okumaz sen raat ol,raat raat saydir kimden bahsetmk istiosan bu topik ne marjinal konular ne marjinal uyeler gordu
Yok be annem bn bnmkinin adina konusayim mesela eminim bi cogu icinde aynidir hatta. Bnmki evde bnm cenemle daldan dala konusmalarimla kaygilarimla zor basa cikio. 30 tane her biri ayri leylanin fikirlerini napsin. Kimse okumaz sen raat ol,raat raat saydir kimden bahsetmk istiosan bu topik ne marjinal konular ne marjinal uyeler gordu
benim bakıcıda öyle ne desem havada kalıyo o yine bildiğini yapıyo çok söyleye söyleye bir iki şeyi kabul ettirdim diğerleri için zorlamıyorum rahat rahat baksın gerilmesin diye ama kendi kendimi yiyip bitiriyomRepuyla ferda benimki de memede uyuyodi. Besikler sallaniyo mu bilmiyorum ama. Ben onun odasinda yatip salladim hep. Mikirdandikca tabi. Sadece ac olunca emzirdim. Yavas tavas gelisme oluyor. Ama odasi ayri. Bayagidir hem de. Bnm de annem bana resmen yazik cocuga aciyorum falan diyodu. Halbuki agladigi bi dakka falandir. Esim destekliyodu ama ben annemden korkuyirim:)
Ya kuzlar of moralim bozuk. Her gun evden cikarken anneme duyorm ku uyaninca bi daa sallama. Uc saatte bi yedir. Ben gelmeden once yedrme emziriyorm e sut birikiyo kusuyo. Bi geliyorum her sey alakasiz. Bi de altida uytmak ustiyorum annem uyutuyo mesela dortte. Ya ben bi suru sey denedim. Sadece biri tuttu. Ama uygulayamiyorum. Sadece ben tum gun evdeyken kontrol bende oluyo ya o zaman yapiyorum. Ay boyle iste. Ya insanin annesi de olsa kiziyo iste napiim. Salliyo uyandikca bebek bu uyumasi laxim diyo. Ama bnmki boyle napiim. Bas sisirdim biraz:)
Çok sağol canım ya ama bugün yapamadım yarına inşallahnormal bir insanim be canim arada kucuk üsengecliklerim oluyor
Yalniz su war herseyi yapmaya merakliyim meyilliyim engellerim olunca gergin oluyorüm
Asureyi su ölcüde yap ben kendmize az olcu olarak boyle yapiyorum
yarim su bardagi nohut
Yarim su bardagi fasulye
1.5 su bardai asurelik bugday
yarim s.b kuru kayisi, kuru uzum, elmaportakal,kabugu, kus uzumu
Malzemeye gore goz karari fistik findik
yatarken onun tarafına yAstık falan koysan düşmesini engellerŞu an gündüz uykularının toplamda üç saat, gece uykusunun da on bir saat civarı olması lazımmış canım. Evde olmayınca istediğin gibi olmuyor maalesef, ne kadar tembihlersen tembihle. Dün akşam bizimki de bir tabak bulgur pilavı yemiş, gece kendini arkaya ata ata ağladı. Ben normalde o kadar katı şeyler vermem mesela akşamları, versem de sulu bir şeyle veririm. Şimdi neyse de, laftan sözden anlamaya başladıklarında çok çatışmalar çıkar gibi geliyor bana. Şımartmamak anlamında özellikle.
Bir de bana sor :) Zaten şimdi vazgeçtim, iyice dalınca alıcam yatağına. Ama içim de rahat değil bizim yataktan düşer diye.
maşallah çok yakışmış çok terledi mi bende mothercareden almıştım çok kalın değil ama üşürse diye gece ince battaniye örtüyorum paylaştığın için çok sağol ruzacım bi tane daha almak istiyodum lcwye gidip alam bari çsağol bitufulum.. en güzelleri deranımın da olsun..
öyle uykusu vardı ki, yarı uykulu haldeydi giydirirken direnmedi hiç..rahat görünüyor ama terler mi bu gece görcez. biz kombi yakmıyoruz evimiz sıcak oluyor. içine de pijama giydirdim yine. bakalım gece uyandığında belli olur.
Eki Görüntüle 862418 Eki Görüntüle 862417
iyi geceler canım:))) biraz geç gördüm galibaSelermciğüm günaydın
Bugun yoğunum öperim hepicinizi..sayfayı ihmal etmeyin piliz.
eşim biliyo ama okuyacağını hiç sanmam zaten okumaya üşenir bi ara onunla ilgili sorunları falanda yazmıştım okumayacağını düşünüyorum ama okusa bile çok ciddi bi sorun çıkarmaz sadece özeliimizi niye yazıyon diyebilir herhalde o da bi şekilde hallolurKizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin
Cok kalin degil canim.ici de giyili ondan oyle duruyor.tesekkurler teyzesi..ruzaa masallah oglun cok yakisiklitulumdan rahat hareket edebiliyormu cok kalin gibi:26:
Bitufl cok guldum yine sana...Hımm baya konuşmuşsunuz dün gece. Aklımda kalanlar şunlar oldu;
Meme meme meme, uyku uyku uyku, meme meme meme
Sabah 6 da kalktı yine her sabah periyoduk olarak 6 da kalkıp zıçıyo ve tamamen uyanmış oluyo Allahım çıldırazeğim..
Oy masallah..daha iyi olacaklarinsallah...:))Rapoor verüyürüm; bizimki gece 12 gibi uyandı, 120 mamayı bitirdi, arada birez uyandı, sonra 4'te mama verdim 150 cc onu da bitirdi çok mutluyumSonra kendi yatağına yatırdım sabah 7'de uyandı. atağında uyandığından biraz daha erken kalktı sanırım, normalde 8-8.30 gibi uyanırdı.
Repucum seninki ne yaptı verdin mi biberon?
yatarken onun tarafına yAstık falan koysan düşmesini engeller
Selam canlarim..
Dun cook uykusuz bir gece gecirdik.grip ogluma da gecti maalesef..12 de ben yattim o uyandi.gece uce kadar ayagimda salladim.burnu tikandi yine.serum siktim en son 3,5 tu mama yedi, atesi cikacak gibiydi, cok gerindi.yarim olcek peditus verdim.uyku tulumunu da cikardim.sonra biraz rahatladi uyudu.tulum hic terletmedi ama cok memnun kaldim.ates riskinden giydirmeye korktum iyilessin giydiririm. Bugun butun gun mizmizdi.Allahtan burnu akmaya basladi da acmaya ugrasmiyoruz.off cocuklar hasta olmasin ne olur..
Gunduz esimle is yaptik yine..:) o supurdu ben toz aldim o sildi.. :) masallah kocama ya.. Cok gelisme var... :)
Cok kalin degil canim.ici de giyili ondan oyle duruyor.tesekkurler teyzesi..
Bitufl cok guldum yine sana...
Oy masallah..daha iyi olacaklarinsallah...:))
Benimki bir defa acik kalinca okumustu.kizdim, o da son oldu..:))