ruza masallah utkuya cok tatli tombisim benim
nilmoon merak etme ben cozecem bu isitakipte kal
ozellikle memeci gruba soruyorum. bebekleriniz bi gogsunuzu emerken diger gogus ucunuzla oynuyo mu. benimki acayip oynuyor biraktirinca agliyor, cok rahatsiz oluyorum
valla aynilar ya. benimki de tutuyo oraya buraya bakiyo geri donuyo sonra. bakalim bunlar buyuyunce de ayni seyleri yapicak mi? forumu birakma da haberdar olalim.Evet Repucum ya birkaç gündür başladı ama :) Bir de diyelim ki emerken bir ara kafasını çeviriyor öbür tarafa ama eliyle de memeyi tutuyor kaçmasın diyeBir de eskiden emeceğini emerdi, sonra bırakırdı sağa sola yuvarlanıp uyurdu. Şİmdi bıraksam sürekli memede. Galiba iş kötüye gidiyor.
Yok bnm diger gogsum kapali oluor zatn bi ara tirnakliyordu. Bn de o zamn parmaklarini tek tek opup dikkatini dagittim hep bi kac gune birakti
Sen de oyala elini tut istersen op filan. Ise yarar belki repucan..
valla aynilar ya. benimki de tutuyo oraya buraya bakiyo geri donuyo sonra. bakalim bunlar buyuyunce de ayni seyleri yapicak mi? forumu birakma da haberdar olalim.
paris emzirmek mama hazirlamaktan daha kolay dogru ama hem uzun uzun hem sık sık olunca ne kadar sevsen de bunaltiyor. hormon salgilaniyor sonucta surekli olarak.
Evet doğru tahmin ruzacım fly fulya ne istersen de :)
Bizimde aynen 6 gibi yemeğini yiyor 9 a kadar 2-3 kez atıştırmalık emiyor ve sabah 4-5 e kadaraz emiyor veya emmek istemiyor önceleri emerek uyurdu şimdi ayakta sallayarak yatıyor
Uyku eğitimi çok zor bir karar 2 yaşına kadar ağlatmayın güveni sarsılmasın deniyor ama ağlatmadan da alıştırılamıyor bende deneyeyim dedim tracy hogg u okumuştum yatır kaldır yöntemine 10 dk dsyanabildim üstelik yalnızdım eşim olsa 3. Dk da bıraktırırdı zaten
Akif erdem bizimki de akif babadan erdem benden :)
Vave niçin eksik tarif veriyosun ortaya tatsız tuzsus bişey çıkacak şeker konmuyomu aşureye :)
Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin
Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin
Kacrdigin nokta war nefisyemektariflerinde verdim zatenBurda sadece ayrintisiz malzeme eksilttim.seker istege gore miktari ayarlanir.
Gunaydn herkese bzmki 10 aydr ilk defa sbh 9 bucuga kdr uyudu aralarda hep kalktik tabi ama olsun ters nazar degdi ogluma heralde uyumk bi garip yapti benide bos bos bakiyom su an normlde ben sbh okula giderkn 7 bucukta uyanir hftasonlarida hep oyleydi aksam bi mucize olsn dedim yandan oldu walla
Hımm baya konuşmuşsunuz dün gece. Aklımda kalanlar şunlar oldu;
Meme meme meme, uyku uyku uyku, meme meme meme
Sabah 6 da kalktı yine her sabah periyoduk olarak 6 da kalkıp zıçıyo ve tamamen uyanmış oluyo Allahım çıldırazeğim..
Herkeslere gunaydin kizimi babasina verdim malaklar gb uyumayi planliorum. Gerci esim de muhtemelen kvye goturcek. Goturme yazik kadinin mesaisi hic bitmio hafta sonu bari raat birakalim dedim ama. Neyse su dakikalar cok kiymetli hemn yatiim bn hadi bana ii uykular
Rapor verüyürüm; bizimki gece 12 gibi uyandı, 120 mamayı bitirdi, arada bir kez uyandı, sonra 4'te mama verdim 150 cc onu da bitirdi çok mutluyumSonra kendi yatağına yatırdım sabah 7'de uyandı. Yatağında uyandığından biraz daha erken kalktı sanırım, normalde 8-8.30 gibi uyanırdı.
Repucum seninki ne yaptı verdin mi biberon?