2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Yok bnm diger gogsum kapali oluor zatn bi ara tirnakliyordu. Bn de o zamn parmaklarini tek tek opup dikkatini dagittim hep bi kac gune birakti
Sen de oyala elini tut istersen op filan. Ise yarar belki repucan..

valla aynilar ya. benimki de tutuyo oraya buraya bakiyo geri donuyo sonra. bakalim bunlar buyuyunce de ayni seyleri yapicak mi? forumu birakma da haberdar olalim.

paris emzirmek mama hazirlamaktan daha kolay dogru ama hem uzun uzun hem sık sık olunca ne kadar sevsen de bunaltiyor. hormon salgilaniyor sonucta surekli olarak.

Yok bnm diger gogsum kapali oluor zatn bi ara tirnakliyordu. Bn de o zamn parmaklarini tek tek opup dikkatini dagittim hep bi kac gune birakti
Sen de oyala elini tut istersen op filan. Ise yarar belki repucan..

kapali oluyo benim de kiyafetin ustunden icinden bi yerden buluyo. elini tutunca nasil cekiyor bi gorsen. gecen sutyen askisina tutturdum elini onla biraz ugrasti. tek tek parmaklarini opmeyi deniyim gerci obur mememle oynamadigi zamanlarda parmaklarini agzima sokmaya calisiyor zaten

İnşallah canım yaa yıllarca burada beraber oluruz. Çok komikler aslında o zaman güleriz bu hallerimize. Ben çıkayım yavaş yavaş, üç beş sayfa bir şeyler okuyup yatarım herhalde. Öptüm sizi iyi geceler

Gunaydn herkese bzmki 10 aydr ilk defa sbh 9 bucuga kdr uyudu aralarda hep kalktik tabi ama olsun ters nazar degdi ogluma heralde uyumk bi garip yapti benide bos bos bakiyom su an normlde ben sbh okula giderkn 7 bucukta uyanir hftasonlarida hep oyleydi aksam bi mucize olsn dedim yandan oldu walla

Herkeslere gunaydin kizimi babasina verdim malaklar gb uyumayi planliorum. Gerci esim de muhtemelen kvye goturcek. Goturme yazik kadinin mesaisi hic bitmio hafta sonu bari raat birakalim dedim ama. Neyse su dakikalar cok kiymetli hemn yatiim bn hadi bana ii uykular

Hımm baya konuşmuşsunuz dün gece. Aklımda kalanlar şunlar oldu;

Meme meme meme, uyku uyku uyku, meme meme meme

Sabah 6 da kalktı yine her sabah periyoduk olarak 6 da kalkıp zıçıyo ve tamamen uyanmış oluyo Allahım çıldırazeğim..

Selermciğüm günaydın

Bugun yoğunum öperim hepicinizi..sayfayı ihmal etmeyin piliz.

Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin

Kacrdigin nokta war nefisyemektariflerinde verdim zaten Burda sadece ayrintisiz malzeme eksilttim.seker istege gore miktari ayarlanir.

Kizlar szn esleriniz buraya yazdiklarinizi girip okumuyo mu mrk etmiyo mu hani yerine gore kayinvalidesini yada kocasini sikayet eden oluyo esim okur diye korkmuyo msnz yoksa esleriniz farkinda degl mi buraya yazdiginizin

Bnmki bilio buraya yazdigini. Hatta bu topigi nickimi filsn da. Bi kez yakalanmisligim da var.ama aktif olarak hafiyelik yaptgini filan her gun girip himm ne yazmis bizim hatun fln diycegini sanmiorum . Karakterine ters biseyin ustune fazla dusmez o ole merakli bi insan diil. Saklamak icin aktif bi cabam yok parolam filan da otomatik kayitlidir hatta. Okursa en fazla bi kac gun alay eder benle sonra unutur o

turkce bilmiyo ki
gerçi meraklı bi insan olsa google translate falan bakar ama hiç meraklı değil

Benim eşim de biliyor telim hep ortalık yerde kk da safaride açık hep bazen alıyor teli eline şakayla karışık okuma okuyup gülersen bozuşuruz diyorum o da ok diyor :) okuyormu bilmiyorum ama

Bu arada iyi haftasonları olsun herkese bizimki oldukça sıradan eşim ve oğlum uyuyor ses olmasın diye bir elimde kitap bir elimde tel takılıyorum bu arada eşim işten izin aldı 5 hafta evde düzen değişcek en korktuğumda oğluş sese uyanıyor eşim saolsun ne kadar dikkat etsede arada unutuyor uykusunu almadan uyanan oğlumsa terör estiriyor

İyi bak uğurlu geldik sana demek ki İnşaallah daha güzel uykuları da olur.

Çok güldüm Bitufulum yaa ne olacak halimiz

İnşallah güzeel bir uyku çekmişsindir canım. İnsan özlüyo valla.

Benimkinin özellikle bir çaba sarf ettiğini sanmıyorum, daha doğrusu uğraşmaz üşenir :) Zaten sayfayı da bazen açık bırakıp işime gücüme bakıyorum, görmesin diye bir çabam yok yani. Bir de burasının benim için daha özel olduğunun farkında sanırım, başka herhangi bir foruma bu kadar yazsam, arkadaşlarla gidip yüz yüze görüşsem kızabilirdi.

Rapor verüyürüm; bizimki gece 12 gibi uyandı, 120 mamayı bitirdi, arada bir kez uyandı, sonra 4'te mama verdim 150 cc onu da bitirdi çok mutluyum Sonra kendi yatağına yatırdım sabah 7'de uyandı. Yatağında uyandığından biraz daha erken kalktı sanırım, normalde 8-8.30 gibi uyanırdı.

Repucum seninki ne yaptı verdin mi biberon?

maşallah iyi gitmiş

bana hiç sorma. uyandı, biberon verdim 30 ml içti bıraktı, 10 dk sonra tekrar uyandı, salladım yatırdım, yatırır yatırmaz uyandı, yanıma alıp biberon verdim 50 ml daha içti , yerine yatırınca yine uyandı, salladım uyudu yerine yatırdım, yine ağladı, salladım uyudu yanıma yatırdım, yine uyandı, sonra memeyi verdim uyuduk.

kaç kere emzirdim, kaç kere uyandı bilmiyorum. 10 kere falan vardır heralde. sabah da 8.30 da son kez uyandık

Bzmkini kestiremedim acikcasi gizemli davranip kulagina karpuz suyu kaciran ben olabilirim sanirsam bak okuma sakin diyip gizli bsyde yokta adamin okuyacagi yoksada bsy var zannedip okuyabilir brzda internet bagimlisi bi aileyiz btn gun tel elimizde bi bakayim derdim ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…