2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

ruza teyzesinin okuluna aşure yemeye gelen küçük fareyi (Tutkumun oğluşu burak beyimiz:) koltuğuma göz dikmişken yakaladım.. annesi tutukla onu ve ceza olarak ömür boyu öp... arada bana da getir ben de öpeyim.

Son düzenleme:
Bituful bende İstanbuldayım hiç bakmadım şimdiye kadar süte ama günlük alırım herhal kutular çok sulu oluyomuş diye duydum kaynatır içiririz bu arada maşallah kuzuna ne kadar tatlı o öyle ağzı burnu fındık oooy yavrum benim Allah nazardan saklasın.
Ruza aleykümselam Allah kabul etsin oruçları oooooh annemde aşure yapacak bu hafta yapsada yesek canım çekti
Ferda benim oğlanda baba baba baba meme mama arada bide ağlamaklı ve ihtiyaçlı ses tonuyla anne dediği oluyo
Benim oğlanda suluğu keşfetmeye çalışıyo iki gündür sallayınca aktığını yeni farketti ve çok hoşuna gitti yandık dedim suyla oynama başladı şimdiden ama devamını getirmedi Allahtan
yaa bide şu katı yutamama olayı çok canımı sıkıyo Burçağı Ruzayı okudukça çok hevesleniyorum mamayı bile biraz katı yapsam adam hemen kusacak gibi oluyo hatta kusuyo.hala blender kullanıyorum nasıl alıştırıcam bu çocugu denediğim yöntemler hiç işe yaramıyo oooof

geçmiş olsun canım. düşmeler illaki oluyor.
peki bunları yapamamasıyla ilgili doktor birşey söyledi mi? tutunup ayağa kalkması falan geç değil bizden birkaç kişinin bebeği de daha yeni başladı ama yattığı yerden kalkması lazım gibime geliyor. nöroloji uzmanıyla görüştün mü hiç? kendi doktorun ne diyor?

Son düzenleme:
bişi sorcam orada maden suyu var mı? biz bulamamıştık da.. mineral water diyoruz normal su veriyorlar..
var canim sparkling mineral water demen lazimdi. normal su da mineral sonucta ama ona still mineral water deniyo :)
Ohh öyle deme süper valla keşke ben de yapsam da koksa
valla oyle insanin ruhu aciliyo yahu

Yasemincim cok sagol hangi semtesin?

BuraK beyede masallahh

Vavemmde aşure yapiyodur kesin..burda vakit kaybedemeyecek kadar yoğun bi gadın o

Canm benımkide anlamsız şeyler söylüyor.babayı görünce baba diyor.hatta ben altını alırken eşime baba diye ağlıyor :)) bide mama diyor yemek yiyeceği zaman.sürekli anlatıyo bişeyler bi yığın kafa şişiriyor:))

aleykumselam asyaasya

yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde

ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo

Severim çamaşır suyu kokusunu.yani bana temizliği ifade ettiği için:)) be kadan çok temizlk yapıyorsun repuuu:))) işe devammı?

Anamm anamm paşama bakın yaa gözü yükseklerde:)) mevki peşinde:)) ruza teyzesii,komşu annesi:)) teşekkür ederiz makamını bize açtığın için en kısa zamanda utkumu görmek dileğiyle:))

Kızlar peynir olarak ne yediriyosunuz bebiklere

Ben normal ekici peynir veriyorum suda bekletiyorum yarım saat, tuzu gidiyor parça parça veriyorum ağzına.

Tutkusu purcagi ruzasi mıç mıç mıç..ocak bursa anneleri mubarek:95:

Kıskanma beyaaa zate 5 kişi olduk istanbullular kaç kişi ki gittim ruzamın yanınas aşurede vardı ohhh missss aldım orucumu açınca yicemm çatlaa:))

Burçakk geçmiş olsunnnn nasıl geçti akşam dışarı çıktınızmı? Nehire geçmez umarım.dadınızın dönmesine sevindiim.dumamazlık oyununu bende yapıyorum artık

Vaveee sesin çıkmıyorr.2.posta aşureye mi başladın naptın

Geçen hafta A101 den oyuncak konuşan telefon aldık.7,5 tl ye çok hoşuna gitti. Broşüre baktım Yarında güzel oyuncaklar var isterseniz bi göz atın derim. Türkçe konuşan Matematik evim diye bi oyuncak var 13 tl.güzel bişeye benziyor.benım oğlan çok seviyor ses çıkartan oyuncakları.

Ferdacim benimki de amlamli bişey soylemiyor henüz dededed gibi kendince mirildaniyor ama her istediğini ihh ihh diyerek anlatabilir durumda

Tutku burak ne yakışıklıymis oyle maşallah

Bizde geçen hafta cuma Bim den ilk bisikletim diye bi oyuncak aldık altında bi parca var düz şimdilik at okarak kullanıyoruz sallanıyor sonra onu cikaricam tekerlekleri var bisiklet olarak kullanicaz cok güzel 32 tl jokerde100 lira falan
Bu cuma da barbie elektrik süpürgesi seti var

Tutkucum paşa çok tatlı olmuş maaşallah, bayılıyorum böyle oturmalarına bu bıdıkların ayaklarını yiyesim geliyo :)

Ben kuafördeyimmmm işten erken kaçtım bugün, aslında hiç istemiyorum sürekli boyatmayı ama artık şu beyazların gitmesi lazım.

ADDD bacım kayboldun yaa gelsene nerelerdesin

Vavee bitmedi mi aşûren mahalleyi mi doyurucan yavv

Ben 2014 ocak annesi olucam inşallah . Sizlere bir sorum olucaktı anakucağını concord air alıp kullanan varmı aranızda acaba cevaplarsanız çok sewinicem . İyi akşamlar

var canim sparkling mineral water demen lazimdi. normal su da mineral sonucta ama ona still mineral water deniyo :)

valla oyle insanin ruhu aciliyo yahu
İyi bari..bi daha gelirsem oyle isteyeyim.sozlukteki butun anlamlari kullanmistik da bi maden suyu icememistikk. :))
Ah ne demek o yeterki gelsin..gerekirse muduru de yerinden kaldiririz.. :) insallah teyzesi bulusturalim bi gun ufakliklari..
İyiymis canim ya..be nde bakayim yarin.bizm oralarda nerde vardi a101?

Ruzam afiyet olsun kuzum asureler ozendim bak yildirimda olaydim iyiydi gelip bn de yerdim:) tutku masallh buraka ya nasil guzel bi cocuk o. Almis tabi anasindan guzelligi pek tatli pek yaKisikli:) tutku cikamadij bacim disari pek hastayim yaw. Hafta sonuna erteledik artik.. sen napan sizinkiler bakabilio dimi buraka yedirebilmisler mi?

Sagol canisi..keske gelebilseydin.cok sevinirdim.gelin tasinin buralara dicem ama kv ve nehiri dusununce imkansiz gibi.. bi gun ev bulusmasi da yapalim. Esra da katilir belki bize..derya da.. :)

Sagol canisi..keske gelebilseydin.cok sevinirdim.gelin tasinin buralara dicem ama kv ve nehiri dusununce imkansiz gibi.. bi gun ev bulusmasi da yapalim. Esra da katilir belki bize..derya da.. :)

Aynn cnm yapalim valla guzel olur :) tutkunun buraki oturmus da koltuguna ehe cok sevmli ya

İyi akşsmlar herkese uzun süre girmeyince okumak ne zor oluyomuş bugün beslenmeyle ilgili aldığım kitpları okumaya başladım radikal kararlar verme arefesindeyim ama vicdanımlada savaşıyorum annelik ne zor şeymiş

Ruza doğrulma çabası var ayakta tek eliyle bi yerden tutunarak rahat duruyor yine tutunarak dizlerinin üstüne kalkıyor emekleme pozisyonu alıp elleriyle ilerliyor ama popişi düşüyor sonra az da olsa gelişme var yani o yüzden takmadım kafama ama sen diyince korktum şimdi dr bişey demedi açıkçası ablam da aile hekimi şüphelense söylerdi heralde dur bi arayıp sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…