Selermcim yazıyı yazdıktan sonra uzun olduğunu farkedince başınd not düşeyim dedim hem paylaşmak için hemde yalnız olmadığını bil diye yazdım
Selerm seni çok iyi anlıyorum benim erdemim ilk 6 ay çok güzel kilo aldı 9400 dü kilosu ama ne olduysa ek gıdaya geçince oldu yemedi doğru düzgün iştahsızdı 3 ay hiç kilo almadı bende pek problem etmedim açıkçası sağlığı yerinde olsunda emsinde diyordum 8 aylıkken bir gün arkadaş toplantısında arkadaşımın kızını gördüm erdemden 3 hafta önde normalde kilo ve boy olarak ilk aylarda erdem çok öndeydi ama ek gıdaya geçince maşallah allah nazardan saklasın arkadaşımın kızı sollamış bizim sıpayı yemediği şey yok arkadaşım kahvaltı öğlen ne veriyosun dedi anne sütü dedim şaşırdı kendi sabah akşam emziriyormuş bana kızı için sabah kahvaltısını yapıyor yoğurdunu yemeğini yiyor meyvesini yiyor doyuyordur heralde daha ne olsun dedi oğlum için üzüldüm bir an onu besleyemediğimi düşündüm dr da kilo almamış fantomalt sipraktin zinco vs kullan diyip panik yaptırınca ısrarcı davrandım ve az da olsa en azından sevdiği şeyleri yiyen oğlumu tamamen soğuttum kilo almayı geçtim zayıflayacaktı nerdeyse nefesi aseton kokuyodu ve yemiyodusonra eşiminde psikolojik desteğiyle biraz sakinleştim ve asla yapmayacağım dediğim şeylerden birini yapmaya başladım tv karşısında blenderla hazırladığım şeyleri veriyorum (( şu an yesin beslensinde modundayım ama böyle ne kadar devam ederiz bilmiyorum bugün bebek beslenmesiyle ilgili sipariş ettiğim kitaplar geldi okuyunca ipuçlarnı paylaşırım istersen allah yardımcımız olsun
Emeklemeye gelince bizimkide emeklemiyor sürünmüyor yattığı yerden oturup kalkmıyor oturduğu yerden tutunup ayağa kalkmıyor sıralamıyor ... Ama bunları dert etmiyorum herşeyin zsmanı var ve her bebek farklı kıyaslamamak lazım erdem 10. Ayın başında yüzüstü sırtüstü dönmeye başladı bismillah bugünde yataktan düştüçok şülür bişey olmadı 5 dk sonrs kahkaha atıyordu ama aklım çıktı resmen
var canim sparkling mineral water demen lazimdi. normal su da mineral sonuctabişi sorcam orada maden suyu var mı? biz bulamamıştık da.. mineral water diyoruz normal su veriyorlar..
valla oyle insanin ruhu aciliyo yahuOhh öyle deme süper valla keşke ben de yapsam da koksa
Bu arada hepinizin bebişleri bişeyler söylüyor mu ya? Bizimki bir düt düt dedi bıraktı :) Dediklerimi anlıyor, adını söylediğim oyuncakları veriyor ama bir şey söylemiyor. Bu aralar bol bol bugi diyor :) Bir de fefefe, nenene, mememe, mamama, dedede. Ama favorim bugi, ben de gel bugi diye çağırıyorum çocuğu artık
aleykumselam asyaasya
yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde
ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo
Eki Görüntüle 859924 Eki Görüntüle 859925
ruza teyzesinin okuluna aşure yemeye gelen küçük fareyi (Tutkumun oğluşu burak beyimiz:) koltuğuma göz dikmişken yakaladım.. annesi tutukla onu ve ceza olarak ömür boyu öp...arada bana da getir ben de öpeyim.
Kızlar peynir olarak ne yediriyosunuz bebiklere
Tutkusu purcagi ruzasi mıç mıç mıç..ocak bursa anneleri mubarek:95:
İyi bari..bi daha gelirsem oyle isteyeyim.sozlukteki butun anlamlari kullanmistik da bi maden suyu icememistikk. :))var canim sparkling mineral water demen lazimdi. normal su da mineral sonuctaama ona still mineral water deniyo :)
valla oyle insanin ruhu aciliyo yahu
Ah ne demek o yeterki gelsin..gerekirse muduru de yerinden kaldiririz.. :) insallah teyzesi bulusturalim bi gun ufakliklari..Severim çamaşır suyu kokusunu.yani bana temizliği ifade ettiği için:)) be kadan çok temizlk yapıyorsun repuuu:))) işe devammı?
Anamm anamm paşama bakın yaa gözü yükseklerde:)) mevki peşinde:)) ruza teyzesii,komşu annesi:)) teşekkür ederiz makamını bize açtığın içinen kısa zamanda utkumu görmek dileğiyle:))
İyiymis canim ya..be nde bakayim yarin.bizm oralarda nerde vardi a101?Geçen hafta A101 den oyuncak konuşan telefon aldık.7,5 tl ye çok hoşuna gitti. Broşüre baktım Yarında güzel oyuncaklar var isterseniz bi göz atın derim. Türkçe konuşan Matematik evim diye bi oyuncak var 13 tl.güzel bişeye benziyor.benım oğlan çok seviyor ses çıkartan oyuncakları.
Eki Görüntüle 859924 Eki Görüntüle 859925
ruza teyzesinin okuluna aşure yemeye gelen küçük fareyi (Tutkumun oğluşu burak beyimiz:) koltuğuma göz dikmişken yakaladım.. annesi tutukla onu ve ceza olarak ömür boyu öp...arada bana da getir ben de öpeyim.
Ruzam afiyet olsun kuzum asureler ozendim bak yildirimda olaydim iyiydi gelip bn de yerdim:) tutku masallh buraka ya nasil guzel bi cocuk o. Almis tabi anasindan guzelligi pek tatli pek yaKisikli:) tutku cikamadij bacim disari pek hastayim yaw. Hafta sonuna erteledik artik.. sen napan sizinkiler bakabilio dimi buraka yedirebilmisler mi?
Sagol canisi..keske gelebilseydin.cok sevinirdim.gelin tasinin buralara dicem ama kv ve nehiri dusununce imkansiz gibi..bi gun ev bulusmasi da yapalim. Esra da katilir belki bize..derya da.. :)