anasınıfı olsaydın götürmen sorun olmazdı da ondan sordum.. :) ben de devlette anaokulu öğretmeniyim.
ben sadece devam sütü alıyorum artık. başka mama almıyorum canım. sabah normal cicibebe ekmekle kahvaltı karışımı;
labne, yumurta sarısı, ceviz içi, tereyağ, pekmez bir de cicibebe bisküvi.
sonraki öğün yoğurt sonraki çorba sonraki meyve. akşam yemekte de ne varsa veriyorum. yatmadan da biberon maması. bi tek devam sütü alıyorum. başka mama almıyorum. kötü annemiyim ben?
canım mama yerine sebze versen ıspanak pırasa pirinçle yada bulgurla sulu pişirip versen yemiyormu benim oğlum mamaları hiç sevmedi mama hakkında çok bilgim yok
Ferdam bende bekarken hep oglum olcak derdim..hic kız istemedim..kiz annesi olarak hic düsünemiyorum kendimi..hep oglum olsun istiyorumherkes temiz kalpliymis gönlune göre olmus..
Şu cocuklar azcik buyusunler bizden bagimsiz olsunlarda oyun parklarina atip bizde keyf yapalim Ferdammmm yaaa
Gecmis olsun kuzum...yat dinlen bol bol. Dert etme iyilesmeye bak bir an once..op nehirimi balli gidisindan.
Cok tatli deranimiz...buyumus masallah.isirmalik yanak.
Selermim uzme kendini artik kilo icin.sagligi yerinde bak cok sukur..ne hastaliklar var..Rabbim hepimizin evladini korusun..
Canim masallah senin kizina da.. Her cocugun ilgi alani farkli aslinda.yaseminin oglan sulugunu alip su iciyormus benimki alsa ilk isi heryeri islatmak olur. :)
Ne ogretmenisin?
Kızlar peynir olarak ne yediriyosunuz bebiklere
Ben ezine keçi peyniri alıyorum canım ama labneyi daha çok seviyor :)
hep kıskançlık hep fesatlık... bi iyi niyet yok zaten...Tutkusu purcagi ruzasi mıç mıç mıç..ocak bursa anneleri mubarek:95:
amin canım. ne demek.. herkese kapımız açık, buyrun gelin..allah kabul etsin canım bize yokmu :)
benimki gece tamamlıyor canım ya. tek seferde 150-180 yiyor.yetiyordur muhtemelen.Yok hayatım olur mu öyle şey! Ben süt bakımından az mı acaba diye düşünüyorum ondan. Hani şu 500 cc olayı var ya, peynirle yoğurdu da katıyorlar onun içine. Az alıyor benimki diye düşünüyorum o yüzden.
Sebzeleri yiyor canım. Hatta sebzeleri mamadan daha güzel yiyor. Sabah bulamaç, öğlen sebze çorbası, ikindide yoğurtla meyve, akşam da muhallebi yapıyorum. Süt olayına takıldığım için özellikle mama vermeye çalışıyorum çünkü benden çok az emiyor. Gece de aklına eserse mama yiyor. Millet gece beslenmesini kesmeye çalışıyor, ben süt içsin diye zorla ağzına mama tıkıyorum uyurken çocuğun
ezine keçi tam benim peynirim.... sıcak ekmek ve çay da olacak ki yanında off sorma... acıktım.Ben ezine keçi peyniri alıyorum canım ama labneyi daha çok seviyor :)
Aynen ferdam ya istanbulluyik bizde action daha cok..yaza kivama geliriz senle
Bende ezine kullaniyorum suda kaliyo peynirden baska herseye benziyo sonra bingil bingil yagsiz tuzsuz yavan:86:
Bu arada hepinizin bebişleri bişeyler söylüyor mu ya? Bizimki bir düt düt dedi bıraktı :) Dediklerimi anlıyor, adını söylediğim oyuncakları veriyor ama bir şey söylemiyor. Bu aralar bol bol bugi diyor :) Bir de fefefe, nenene, mememe, mamama, dedede. Ama favorim bugi, ben de gel bugi diye çağırıyorum çocuğu artık
aleykumselam asyaasya
yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde
ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo
aleykumselam asyaasya
yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde
ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo
Bu arada hepinizin bebişleri bişeyler söylüyor mu ya? Bizimki bir düt düt dedi bıraktı :) Dediklerimi anlıyor, adını söylediğim oyuncakları veriyor ama bir şey söylemiyor. Bu aralar bol bol bugi diyor :) Bir de fefefe, nenene, mememe, mamama, dedede. Ama favorim bugi, ben de gel bugi diye çağırıyorum çocuğu artık