2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Ferdam bende bekarken hep oglum olcak derdim..hic kız istemedim..kiz annesi olarak hic düsünemiyorum kendimi..hep oglum olsun istiyorum:KK53: herkes temiz kalpliymis gönlune göre olmus..

Şu cocuklar azcik buyusunler bizden bagimsiz olsunlarda oyun parklarina atip bizde keyf yapalim Ferdammmm yaaa:KK16:

anasınıfı olsaydın götürmen sorun olmazdı da ondan sordum.. :) ben de devlette anaokulu öğretmeniyim.

ben sadece devam sütü alıyorum artık. başka mama almıyorum canım. sabah normal cicibebe ekmekle kahvaltı karışımı;
labne, yumurta sarısı, ceviz içi, tereyağ, pekmez bir de cicibebe bisküvi.
sonraki öğün yoğurt sonraki çorba sonraki meyve. akşam yemekte de ne varsa veriyorum. yatmadan da biberon maması. bi tek devam sütü alıyorum. başka mama almıyorum. kötü annemiyim ben? :KK50:

Yok hayatım olur mu öyle şey! Ben süt bakımından az mı acaba diye düşünüyorum ondan. Hani şu 500 cc olayı var ya, peynirle yoğurdu da katıyorlar onun içine. Az alıyor benimki diye düşünüyorum o yüzden.

canım mama yerine sebze versen ıspanak pırasa pirinçle yada bulgurla sulu pişirip versen yemiyormu benim oğlum mamaları hiç sevmedi mama hakkında çok bilgim yok

Sebzeleri yiyor canım. Hatta sebzeleri mamadan daha güzel yiyor. Sabah bulamaç, öğlen sebze çorbası, ikindide yoğurtla meyve, akşam da muhallebi yapıyorum. Süt olayına takıldığım için özellikle mama vermeye çalışıyorum çünkü benden çok az emiyor. Gece de aklına eserse mama yiyor. Millet gece beslenmesini kesmeye çalışıyor, ben süt içsin diye zorla ağzına mama tıkıyorum uyurken çocuğun :KK52:

Ferdam bende bekarken hep oglum olcak derdim..hic kız istemedim..kiz annesi olarak hic düsünemiyorum kendimi..hep oglum olsun istiyorum:KK53: herkes temiz kalpliymis gönlune göre olmus..

Şu cocuklar azcik buyusunler bizden bagimsiz olsunlarda oyun parklarina atip bizde keyf yapalim Ferdammmm yaaa:KK16:

Ay valla ne güzel olur, beraber parka gideriz bitufulum, onlar oynar biz çay kahve içerüz, biz de İstanbulluyuk buluşuruk görüşürük :KK33::KK33:

Son düzenleme:
Bide bu kutu mamalara falan nasil vakit kaliyo ya butun gun biseylermi yediriyosunuz bizimkimi cok az yiyo anlamadim..bende almiyorum hic o kutulardan..devam sutu aliyorum bitek..tam anlamiyla katiya gecmedik zaten oksuruyo yiyince..hala kahvaltimiz falanda bulamac.

Gecmis olsun kuzum...yat dinlen bol bol. Dert etme iyilesmeye bak bir an once..op nehirimi balli gidisindan.

Cok tatli deranimiz...buyumus masallah.isirmalik yanak.

Selermim uzme kendini artik kilo icin.sagligi yerinde bak cok sukur..ne hastaliklar var.. :KK43: Rabbim hepimizin evladini korusun..

Canim masallah senin kizina da.. Her cocugun ilgi alani farkli aslinda.yaseminin oglan sulugunu alip su iciyormus benimki alsa ilk isi heryeri islatmak olur. :)
Ne ogretmenisin?

Maşallah yasemin hanımın oğluna. Benimki eline geçirdiği an üstünü başınıher yeri ıslayıyor :) sınıf öğretmeniyim canım ben.

Tutkusu purcagi ruzasi mıç mıç mıç..ocak bursa anneleri mubarek:95:
hep kıskançlık hep fesatlık... bi iyi niyet yok zaten... :63: seni sanki sevmiyoruz yani... seviyoruz daha napalım.. :63:
allah kabul etsin canım bize yokmu :)
amin canım. ne demek.. herkese kapımız açık, buyrun gelin.. :KK19:
Yok hayatım olur mu öyle şey! Ben süt bakımından az mı acaba diye düşünüyorum ondan. Hani şu 500 cc olayı var ya, peynirle yoğurdu da katıyorlar onun içine. Az alıyor benimki diye düşünüyorum o yüzden.

Sebzeleri yiyor canım. Hatta sebzeleri mamadan daha güzel yiyor. Sabah bulamaç, öğlen sebze çorbası, ikindide yoğurtla meyve, akşam da muhallebi yapıyorum. Süt olayına takıldığım için özellikle mama vermeye çalışıyorum çünkü benden çok az emiyor. Gece de aklına eserse mama yiyor. Millet gece beslenmesini kesmeye çalışıyor, ben süt içsin diye zorla ağzına mama tıkıyorum uyurken çocuğun :KK52:
benimki gece tamamlıyor canım ya. tek seferde 150-180 yiyor.yetiyordur muhtemelen.
Ben ezine keçi peyniri alıyorum canım ama labneyi daha çok seviyor :)
ezine keçi tam benim peynirim.... sıcak ekmek ve çay da olacak ki yanında off sorma... acıktım. :KK14:

Aynen ferdam ya istanbulluyik bizde action daha cok..yaza kivama geliriz senle:KK16:

Bende ezine kullaniyorum suda kaliyo peynirden baska herseye benziyo sonra bingil bingil yagsiz tuzsuz yavan:86:

Aynen ferdam ya istanbulluyik bizde action daha cok..yaza kivama geliriz senle:KK16:

Bende ezine kullaniyorum suda kaliyo peynirden baska herseye benziyo sonra bingil bingil yagsiz tuzsuz yavan:86:

Ay ivet ya çocuğa acıyorum yavrum ne yiyorsun yazık diye :KK50: Ama çok alışmasın dünya nimetlerine şimdiden sonra nasılsa bol bol yiyecek inşallah :KK9: Bana çekmese bari, sabah beyaz peynirli sandviçle süt içtim faydalı bişey olsun diye. Sonra kesmedi bir paket püsküüt yedim. Sözde dikkat edecektim :KK37:

bıtıfıl senı bıraktım,bitti,özel hayatını karıştırıomuşum da bik bik de bılmem ne de,bıttı:63::63::63:

ferdacım cnm bnm bılmem mı kp kv beklentısını.. ama ben şeyı öğrendım işime gelmeyenı duymuorum bolece alınmaca kırılmaca olmadan çözüorum sorunları:KK37: kader arkaaşım bnm:KK34:

baltasar senın kıbar oldgndan bellı cnm zaten,yalnız nıe bılemedım nıckın balta gb sert bı kelımeyle başlıo,olmamaış sana:KK51::KK51:

esracım 2007den berı gelırım ara ara bursaya ama,2011 sonundan berı yasıorum burda ,bılmem kı karşılaşmış mıyızdır acaba.. ben yüzyüze tanışsam pek unutmam kımseyı ama fil hafızam vardır:KK37:

Ben de duruyorum duruyorum çenem açıldı mı tam açılıyor :KK52: Okabe felan mıyım acaba Burçakım :KK53: Ohh psikolog bir arkadaşım olmasının rahatlığı içindeyim bırakıyorum kendümü bişey olursa anlar zati :21::21:

Bu arada hepinizin bebişleri bişeyler söylüyor mu ya? Bizimki bir düt düt dedi bıraktı :) Dediklerimi anlıyor, adını söylediğim oyuncakları veriyor ama bir şey söylemiyor. Bu aralar bol bol bugi diyor :) Bir de fefefe, nenene, mememe, mamama, dedede. Ama favorim bugi, ben de gel bugi diye çağırıyorum çocuğu artık :KK52:

aleykumselam asyaasya

Bu arada hepinizin bebişleri bişeyler söylüyor mu ya? Bizimki bir düt düt dedi bıraktı :) Dediklerimi anlıyor, adını söylediğim oyuncakları veriyor ama bir şey söylemiyor. Bu aralar bol bol bugi diyor :) Bir de fefefe, nenene, mememe, mamama, dedede. Ama favorim bugi, ben de gel bugi diye çağırıyorum çocuğu artık :KK52:

yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde :KK1:

ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo :KK5:

aleykumselam asyaasya

yok ya hic manali bisey dedigi yok. surekli konusup duruyo ama kendi dilinde :KK1:

ufff acayip temizlik yaptim bugun. ellerim camasir suyu kokuyo :KK5:

bişi sorcam orada maden suyu var mı? biz bulamamıştık da.. mineral water diyoruz normal su veriyorlar.. :KK53:

mama acıktığında veya mamayı gördüğünde söylüyor. babasını gördüğünde baba diyor. suyu gördüğünde buuu diyor.. diğerleri bilinçsizce hecelemeler.. de-de-de, cicici, ve anlayamadığım birçok ses... bugi iyiymiş yerim yakışıklımı...... :KK54::KK54::KK54:

X