Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki oglani da alir gelirsiniz bi gun, ben oglana bakarim siz gezersiniz
bu 2014 ocak anneleri şimdiden şaşkın... doğum yapınca ne hale gelecekler merak ediyorum...
canım benim keşke.. oğlumla ve eşimle beraber gitmeyi en çok istediğim yer bosna hersek. ben gidip gördüm ama oğluma atalarımızın topraklarını göstermeyi çok isterim. belki londraya kendisi büyüyünce gider. akif'le arkadaş olurlar, akif çağırırsa göndeririz biz de..
Kizlar dis cikarirken dizinkiler de istahsiz oluyomu.
Bituful senin fotolara nasi bakiliyo.
Annem hasta yerinden kalkamiyo. Bugun damlaya bakmam lazim. İnsallah mudur izin verir. Aramaya korkuyorum. Okula gotursem tam cumbus olur.
Kahvalti hala bulamac mi veriyosunz. Benimki onu yemiyo artik. Elimden ekmek tereyag peynir yiyo. Basliyim mi ole yedirmeye.
Burcak omleti nasi yediriyosun. Bi daa eziyomysun. Kasikla mi veriyosun elinle mi.
Nohut pilavi mesela nasi verdin?
hay beybıler burnu tıkanık bı ınsan olarak hepınıze kucak dolusu sevgılerımı sunuorum,bıtıfıl sağa da kokulu öpücükler yolluorum :)
baltasar cnm omletı bıçakla küçük parçalara ayırıorum,bı parça ekmekle elimle yedırıorum,elimden yemek yemeyı cok sevıyo,aynı şekilde bı parca ekmeğı labneye yada pekmeze bandırıyorum yıne yedırıorum,bu arada bole yemek yemesı için hep beraber kahvaltıda olmamız lazzım ya da bızım de bişiler yememız lazım,yanı bızım fare sosyal yiyici :) çatalla vermeye calıştım itici geldi hatuna ıstemedı bı tabak alıp bıraz kendım yıyorum genelde ona yedırıorum,bu arada o mama sandalyesınde masada oturuo.. nohut pilava gelınce çatalla ezıorum sora kaşıkla mınık mınık yedırıorum yanında da her yemegın su oluo,arada su ıcırıorum işte.. kvde de öle yedırıo,her soruşumda nehır kahvaltısnı yedı mı mesela dıe arıyorum,hemen şey dıo "bi güzel ellerimi yıkadım iice ovaladım,sora elimle minik minik yedırdım vb" tırsıo kv bnden ya,naptıklarını sordugumda bı ayrıntılı anlatışı var dınlerken ölürsünz,eşim duydu gecende annem sana tekmil verıo dedı :)))
selerm üüzlme kuzum ya depresyonda diilsindir cnm,özbakıma bak,eger pasaklılık tavan yapmadıysa sorun yok demektır depresıf bı dönem gecırıorsundur hepimiz gb.. ama gecıcek bu gunler inş çoğu gıttı azı kaldı :)
ayy burçak beni çok seviyor.. ben de onu.. hiç ağaçlarda falan kalmasına gerek yok evin içine kamera taktırdım ben burçak online 24 saat izleyebiliyor.Purçak özel hayatımı çok irdeliyosun tırsmaya başladım..Bana böyleysen ruzaya kim bilir neler yapıyosun!!
Ruza kaçıncı katta oturuyosun?evinin önünde ağaç falan varmı? varsa gece çık pencereye bak ara sıra bu purçak kesin bi ağaçtan dürbünle seni dikizliyodur:86:
Esra bigün biyerlerde görmüşsündür dünya çok küçük bursada malum bit kadar
görcez repum görcez inşallah...aaah ah o gunleri de gorecez degil mi
aleyküm selam canım benim.. Allah kabul etsin oruçlarımızı da dualarımızı da inşallah...ruzacım aleyküm selam bütün arkadaşlar selamünaleyküm herkesin muharrem ayı mübarek oruçları ve aşurelerini rabbim kabul eyler bende yarın ve cuma oruç tutucam nasip olursa
Başta yaptığım alıntılar sayfayı kapatmak zorunda kalmam nedeniyle maalesef silindi, vakit bulursam tekrar geri dönerim
Dönemezsem de hepinizi kocaman öpüyorum.
Benimki çok iştahsız oluyor canım delirtiyor beni. Zaten en çok o zaman deliriyorum Bulamaç yiyor benimki hala. Ara sıra şu minik yumurtalıklar var ya, onların içine azıcık zeytin ezmesi, azıcık salatalık rendesi koyuyorum, yumurta, peynir, ekmeği ıslatmak için de azıcık ıhlamur. Ama zor oluyor beya
Datlum geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın. Bizde de var o tekmil verme de aynı şekilde benden de istiyo tekmil, ne yapalım alıştık artık Ya ben depresyonda değilim şu an sanırsam ama özbakım dip yapıyor bazen, dün mesela özüme bayağı bir bakacaktım, uyumuş kalmışım saat ikibuçuk olmuş Saçlar dersen yarım metre dip geldi, hadi kendi rengimle aynı da beyazlar bar bar bağırıyor, bir de sanki kuaförde dört saat rahat rahat oturacakmışım gibi gittim üstüne röfle yaptırdım. sevdim bu rengi ama pişman da oldum yani.
Ruzaam benim de kızım olursa Utku paşamı damat istiyorum daha iyisini mi bulucam, hem abisine benziyor diye zaten hemen aşık olur benim potansiyel cimcime
Ya bu arada benim hiç kızım olacak gibi hissetmedim. Hatta bekarlığımdan beri. Kız annesi olma düşüncesi bana nedense hep çok uzak geldi. Hatta başta kız dendi bizimkine, bayağı bir garibime gitmişti. Sizler de aynı şeyi hissetmiş miydiniz? Yani erkek çocuğum olmaz, kız çocuğum olmaz gibi. Hayırlısı tabi de kızların yeri de başka yani, bir de kızım olsun isterdim doğrusu... Ayy deli gibi süslerdim herhalde
anasınıfı olsaydın götürmen sorun olmazdı da ondan sordum.. :) ben de devlette anaokulu öğretmeniyim.Burcak biraz kibar soydanim galba ben, meslek icabi valla iyi tahlil ediyosun insani:)
Bituful hazirim ve cok heycanliyim.
Ruza dortlerin ogretmeniyim istanbulda. Devletteyim sen?
Ben hep kizim olsun istedim. Cok ustedigim icin de oglum olcak diye inandim cok istedim olmaz diye. Her gidusimde doktora sordum. Herkes de bana senin kizin olur dedi zaten. Kibar oldugum icin heralde
Az once kizimla fasulye ayikladik, ben ayikladim o disledi hepsini disledi disledi birakti
Bir de ben kutu kutu mama alıyorum sürekli yetişemiyorum artık. Sabaha kahvaltı maması, akşama gece muhallebisi... Süt-mama pek içmiyor diye normal yemeklere dönemedim. Sabah kibrit kutusu kadar peynir, ikindide bir su bardağı yoğurt yiyor. Benden günde 100 emse. Gece de bazen mamayı bitiriyor 150 filan. Yeter mi acaba, sürekli böyle bulamaç-muhallebi vermesem mi? Bir de mesela sütlü Hero Baby mamaya SMA devam maması eklesem sakıncası olur mu acaba bilginiz var mı? Farklı markaları karıştırmak sıkıntı olur mu?
Bir de ben kutu kutu mama alıyorum sürekli yetişemiyorum artık. Sabaha kahvaltı maması, akşama gece muhallebisi... Süt-mama pek içmiyor diye normal yemeklere dönemedim. Sabah kibrit kutusu kadar peynir, ikindide bir su bardağı yoğurt yiyor. Benden günde 100 emse. Gece de bazen mamayı bitiriyor 150 filan. Yeter mi acaba, sürekli böyle bulamaç-muhallebi vermesem mi? Bir de mesela sütlü Hero Baby mamaya SMA devam maması eklesem sakıncası olur mu acaba bilginiz var mı? Farklı markaları karıştırmak sıkıntı olur mu?
Burcak biraz kibar soydanim galba ben, meslek icabi valla iyi tahlil ediyosun insani:)
Bituful hazirim ve cok heycanliyim.
Ruza dortlerin ogretmeniyim istanbulda. Devletteyim sen?
Ben hep kizim olsun istedim. Cok ustedigim icin de oglum olcak diye inandim cok istedim olmaz diye. Her gidusimde doktora sordum. Herkes de bana senin kizin olur dedi zaten. Kibar oldugum icin heralde
Az once kizimla fasulye ayikladik, ben ayikladim o disledi hepsini disledi disledi birakti
tutkuu... okula uğra da aşure al güzelim.. okunmuş, paşama da yedirirsin. şifa niyetine..