2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
hay beybıler burnu tıkanık bı ınsan olarak hepınıze kucak dolusu sevgılerımı sunuorum,bıtıfıl sağa da kokulu öpücükler yolluorum :)
baltasar cnm omletı bıçakla küçük parçalara ayırıorum,bı parça ekmekle elimle yedırıorum,elimden yemek yemeyı cok sevıyo,aynı şekilde bı parca ekmeğı labneye yada pekmeze bandırıyorum yıne yedırıorum,bu arada bole yemek yemesı için hep beraber kahvaltıda olmamız lazzım ya da bızım de bişiler yememız lazım,yanı bızım fare sosyal yiyici :) çatalla vermeye calıştım itici geldi hatuna ıstemedı bı tabak alıp bıraz kendım yıyorum genelde ona yedırıorum,bu arada o mama sandalyesınde masada oturuo.. nohut pilava gelınce çatalla ezıorum sora kaşıkla mınık mınık yedırıorum yanında da her yemegın su oluo,arada su ıcırıorum işte.. kvde de öle yedırıo,her soruşumda nehır kahvaltısnı yedı mı mesela dıe arıyorum,hemen şey dıo "bi güzel ellerimi yıkadım iice ovaladım,sora elimle minik minik yedırdım vb" tırsıo kv bnden ya,naptıklarını sordugumda bı ayrıntılı anlatışı var dınlerken ölürsünz,eşim duydu gecende annem sana tekmil verıo dedı :)))
selerm üüzlme kuzum ya depresyonda diilsindir cnm,özbakıma bak,eger pasaklılık tavan yapmadıysa sorun yok demektır depresıf bı dönem gecırıorsundur hepimiz gb.. ama gecıcek bu gunler inş çoğu gıttı azı kaldı :)

ingilteredeyim canim. karisik dinler. hersey var bu sokakta
ingiltere neresinden içinden mi diyesim geldi.. sene 2006'ydı yanlış hatırlamıyorsam.. bournemouth'da bir ay kaldım. dil eğitimi almıştım. her gece diskoda barda, gönlüm hovarda... ohh.. sefam olsun... ne günlerdi be...

kuzucum aspire etmek lazım seni.

Son düzenleme:

huhuww ruzama bak be,ben de sevgılılık zamanlarımızı öğrencılık zamanalrımızı özledım,ne eglencelı bı hayatım varmış yareppim
evlenelım evlenelım almıycan mı benı dıye tutturmuştum,ahanda aldı

aynen valla.. evlenelim evlenelim oturduk totomuzun üstüne... genç kızlık ne güzeldi... ye iç gez eğlen.. sorumluluk yok hesap verme yok yemek yapma derdi yok.. yaşlandık artık.

Son düzenleme:
aynen valla.. evlenelim evlenelim oturduk totomuzun üstüne... genç kızlık ne güzeldi... ye iç gez eğlen.. sorumluluk yok hesap verme yok yemek yapma derdi yok.. yaşlandık artık.

çok dertliyim be ruzam actım ıkı maden suyu,efkarla içiorum

bıtıfıl nbr gecelerı vatzapta birilerıyle yazışıosun hala galıba baktım dun gece hiçbişi yazmamışsın
gece boyunca gırdım gırdım baktım ,ıııhh bişi yok

asagıda ne cok tanımadıgımız hatun birikmiş yahu
eferın tam böle okuyup okuyup kaçın

Ruzammm ve aleyküm selammm...Oruç tutanların orucu kabul olsun, nice aşure günleri.bu olmadı galiba..aşureniz mübarek olsun..buda olmadı. Muharrem ayınız mübarek olsun..bu daha iyi.

Bahsetmeyin len öyle gençlik eğlence meylence sinir oluyorum:95: zaten özlüyorum..kaçacam şimdi evden işten müge anlıya başvurcanız beni bulmak için

Baltasar arkadaş olman lazım..çılgın bi deneyime hazırmısın? Hazırsan ekle

haha çok güldüm teklifine baltasar naif annem korkutma kızı

kızlar bugün kontrolden geldim benim kız doğum pozisyonu almış başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde acaba bu ara kontrole giden var mı benim ki tekrar dönüp pozisyon değiştirir mi ki acaba diye korkuyorum artık böyle kalır inşallah

Burçak seni bi yerlerden cikaricam ama hadi bakalım sanki daha önce görmüş gibiyim

ruzacim ben londradayim ingiltereye tekrar gelirsen misafirim ol

canım tekrar gelmem çok zor. kaldığım bir ay müddetince londraya gezmeye gidemedim ya en çok ona yanıyorum. uçakta ordan indik, ordan bindik ama şöyle detaylı gezemedim. iki defa gezi planladık ikisinde de gece çoook geç yattığımız için sabah uyanamadık ve gidemedik..

belki oglani da alir gelirsiniz bi gun, ben oglana bakarim siz gezersiniz

benimkinin başı dönmüş. ha doğdu ha doğacak... muhtemelen 37 haftada suyum gelir normal doğumlu doğururum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…