2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
neden kimse bana bişey göndermiyor yaa.... :84::84::84: tutku repunun gönderdiği çikolataların hepsini yedi zaten.. tamam kilo problemin yok ama insan azcık bize de ayırır..

ben sınıf öğretmeniyim canım

neden kimse bana bişey göndermiyor yaa.... :84::84::84: tutku repunun gönderdiği çikolataların hepsini yedi zaten.. tamam kilo problemin yok ama insan azcık bize de ayırır..

canim esime fazladan cikolata getirtecektim ama bayram tatilinde geldi tam. kargo falan calismiyordu

purçak afiyet bal şeker olsun nehirciğe sütleri,
ben de laktamil alayım o zaman humana bende biraz
işe yaradıydı ama laktamili deneyem bir de,
vaveee bu akşam size oturmaya gelecüüük çiküfte yapsın enişte
ben de seveviyom beyaaaa gızzz maraşlıyım dondurma gönderem
diycem ama yarı yolda erir,
neysem bulurum bişeyler kırmızı biber falan,
vaveee bana adresini gönder demiştim dehaa sadece ilçeyi yazmışsın
kargo kağıdına adres yohhh,ee nassı gelecüm adressiz

Bak bakkk önce bana abla diye hitap etmlisiniz göççük bayan
Sonracıma repucuğumun gönderdiği çikilatalardan sizede ayrdım.lakin şöşe bi durum varki çikilatalar tek tek ve oldukça renkli oldukları için burağa yemek yedirirken sürekli onun eline tutturdum bi çoğu dişlenmiş vr ezilmiş vaziyette ama hala duruyolar:26: gunahımı almagörüşünce ben sana sağlam çikolata alırım merak etmeee.:))))
Bu arada biz bu cts kapı bakmaya gidicez yaaa bende müsait değilim bu cts .. Tadilat yaptırıcaz eve

dişlenmiş de yeriz fark etmez. kızz.. onun ağzını yerim ben.. dişlediği çikiletaları yemem mi...

tamam o zaman diğer haftasonu buluşalım. esra da gelemeyecekmiş. burçakıma da uygunsa öyle olsun.

bir daha ne zaman gelirsin ki.. hem ben sana kızmadık, tutku'ya kızdım. hain.

canısı sen şimdiden başlamışsındır okuma yazma öğretmeye...

heyaa öğrendi bile teyzesi,anladın sen onu

şaka biryana düşünüyorum önce kuran-ı kerim öğrensin kreşte
sonra okuma yazma öğretcem bizzat kendim eğitim önemli değil mi ya

tutkucm dış kapı mı bakcanız benim şu gürültüsü hiç bitmeyen komşum var yaa onların mobilyaları sığmadı kapıdan
kapıyı kırıp geçirdiler yeni kapı taktırmışlar epey geniş en olarak geniş olsun lazım olur aklında bulunsun diye dedimdi

hasta olan bebelere de geçmiş olsun ,
benim oğlan da çok kalkıyor gece yaa napcam bilemiyorum eşimlen hiç görüşemiyoıruz

kağan yatınca hemen ben de yatıyorum eşim maç izliyor gerçi onunda işine geliyor
kız canımı çiküfte istettiniz hazır alsın eşime söyleyim de sütüm çekti

Yok canım dış kapıyı taşınırken yaptrımıştık. Odaların kapılarını değiştirmemiştik onlara bakçaz.daha kapsamlı bi değişim düşünüyorum yolluk ve halılar, salon takımım hiç iyi çıkmadı süngerleri falan onlarda var, bide tv ünitesi falan yaptırcam epey para gidecek:))

geleceksen açık adresi yazayım hemen zaten küççük bir yer ilçeye gelsen hemen beni bulursun isim soyisim söyle tamamdır

Tutku senin fotoğraflarının birinde bi Ayna var bayıldım ona yaaa

inegölden mi bakcanız canım. o kadar masraf yapma kız..çocuk büyüdükten sonra değiştirirdin.

bak bak... tuba da az değilmiş...

herkese selam nasılsınız ocak anneleri bebişler nasıl çocukları büyüttük ben 2. ye hamileyim sizdede varmı benim gibi olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…