VALLA UMARIM ETSİZDİR ÖYLE UMUD ED,YORUM zaten nereye sorsak etsiz diyolar etli çiğ köfte yok sanırım :)))
günaydın annişler biz kaçgündür uyumayınca erken yatıp Sabah ta 5ten beri ayaktayız babişi yolladık çorbamızı içtik ya benim canım hiç bişey yemek istemiyor adamada 1şey yapmıyorum oda şunu yap demiyor kuzum da et istemiyor anasıda hiç sebze yapmazmış bunu ögrendik bebişle :)ay rabbime şükür yine yazıyorum ya bebiş diye
ayşecim sende ve tüm kızlar sağolun canım bugün dosyam açılsın yine listeye en yaşlı ve entontiş olarak gireyim ay hastaneye gidiyodum hep genç burdakiler hep genç moralim bozuluyodu ay tıp a bi gittim anam yaşlı hamiş yuvası herkez tontiş saçlar bem beyaz hem bebişi gördüm hem onları moralmanım super
herkese günaydın kızlar dün hastanede randevum vardı öldüm bir o tarafa bir bu tarafa koşturmaktan tahliller felan derken ultrasyona girdim ayrıntılı bebişim kocaman olmuş prof. 12+6 dedi şaşırdım bugün de ikili test sonuçlarını alacağım inş bir sorun yoktur...
günaydın,
sahra hadi gözün aydın cnm inş. iyi haberler alırsın
ayşheeeeeeeeeeee teyze hadi bu anne doktora uyup beni gözden çıkardı sen niye bu anneye uyup beni listeden çıkardınnnnnnnnnnn
kızlaar canım çok çiğ köfte istedi kocişe aldryrum valla 3-4 tane yicem yemek istemmyrum ama dayanmıcam sanırım
Çok sevindim canım ya, çok sevindim. İçime çok batmıştı. Allah hepimize hayırlı sağlıklı kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
Muhtemelen etsizdir gamzecim ama yine de sorun alırken.
Çiğköfte, mayonez, çiğ gıda barındıran şeyler yasakmış bize.
Herkese günaydın kızlar bu arada :))
Bugünün şarkısı geliyoooooooor..
Candan Ercetin - Bahar - YouTube
Sen bana müjde misin umut musun bebeğim
Kim demiş geçti mevsim ufukta göründü kar
Bu kaçıncı bahar sakın sorma bebeğim
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var
Bu kaçıncı bahar sakın sorma bebeğim
Benim olgun gönlümde aşkının telaşı var
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar
Ayrıca bunun seninle çoooook :) ilgisi var
Tabiki ben böyle oldugum için bahar
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
herkese günaydın kızlar dün hastanede randevum vardı öldüm bir o tarafa bir bu tarafa koşturmaktan tahliller felan derken ultrasyona girdim ayrıntılı bebişim kocaman olmuş prof. 12+6 dedi şaşırdım bugün de ikili test sonuçlarını alacağım inş bir sorun yoktur...
kızlar ya bazen kasığımdan aşağı dizime doğru bacaklarımda ağrı sızı oluyor akşam uyuyamadım sizde de oluyor mu.
kızlar ya bazen kasığımdan aşağı dizime doğru bacaklarımda ağrı sızı oluyor akşam uyuyamadım sizde de oluyor mu.
benimde sol kasığımda bıçak batması gibi oluyor bazen endişeleniyorum.bu neden oluyordur ki acaba.
Kızlar benim pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor.benim göbeğim çıktı sanırım.çok mu erken ki.ama kapanmıyor pantolonlarım ya :/
benimde sol kasığımda bıçak batması gibi oluyor bazen endişeleniyorum.bu neden oluyordur ki acaba.
kızlar benim pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor.benim göbeğim çıktı sanırım.çok mu erken ki.ama kapanmıyor pantolonlarım ya :/
kızlar benim pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor.benim göbeğim çıktı sanırım.çok mu erken ki.ama kapanmıyor pantolonlarım ya :/
slm.kızlar
topiğin açılmasına sevindim:))
hava çok sıcakkkk
selam kızlar.
ben bebegin hareketini hissettim.doktorun usg ye baktıgı yerde dün bi hareketlilik bi kıpırtı oldu.cok güzeldi
başka hisseden varmı
slm kızlar bende ocak annesı olacam ınsallah bennde katılablr mıym sıze...
18 haziranda dr gittim ,tahlillerimi gösterdim bana kan ilacı verdi ,2 li testimi ne zamna yaptırıcam dedim ,gerek yok ben ölçümlerimi yaptım ,3 lü issticem dedi,bende hangi hastanede yaptırıcam diye gerilmiştim :)))ben özel muaynaneye gidiyorum ,sigorta olmadığı için biraz tuzlu ,ama teste gerek yok deyince sevindim :)))
şimdi 1 ay sonra falan gidicem ,3 lü test itick :))
ve cinsiyetini öğreneceğim :))))zaman geçmiyor
benim bebiş erken döllenmeden dolayı 10 haftalık cıkıyor usg de şuan.selam canım hevesını kırmak ıstemem ama 8 haftalıkken bebegının hareketını hıssedemezsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?