2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Vavem geyşam şöyle bize kötü örnek olmasan daha cok sevecem seni sarma marma:KK39:

Tubis yok ortaliklarda kaynanayla ugraşiyo kesin:KK53:

Ferdammm takil bekar bekar bakalim kac gun yok esin?

Ruzamm bizimkininde 3 haftadir tikali bende alerjimi diyorum artik..oksurugu falan gecti cok sükur..sende pasami öp..

oğlumun sümüğü akııyooooooooooooooooo

Canım geçmiş olsun yaa öksürük ve burun akıntısı korkulu rüyamız oldu artık :KK43:

Vavem geyşam şöyle bize kötü örnek olmasan daha cok sevecem seni sarma marma:KK39:

Tubis yok ortaliklarda kaynanayla ugraşiyo kesin:KK53:

Ferdammm takil bekar bekar bakalim kac gun yok esin?

Bir hafta yok :KK43: Adam sabah memleketten geldi, akşam uçağa bindi on saat yola nasıl bir enerji anlamıyorum :KK53: Benim pertim çıkardı herhalde. Ben de çekirdek çitliyip kayfe içiyom ayıptır söylemesi :) Gözlerim ağırlaşmaya başlasa da erken uyumamaya azimliyim :KK9:

oğlumun sümüğü durdu şükürrrrrrrr umarım çok iyisinizdir
kosskocaaaaaaaaaaaa bayram tatilimizde bitti be yaaaa
yarın iş başıııııııı olamazzzzzzzzzzz
olamazzzzzzzzzzzzzz biri yarında tatilllllllllll desinnnnnnnnnnnnnnnnn

Nehir bu gece 5643 defa uyandikta sora xabah bi baktim 3. Disimzde cikmis,vatana millege hayirli olsun:KK14::1
Yarin is var ben bu gece depresyondayim,yarin gorusuruz bacilar:KK53:
Hepinizi hasretleoperim:KK76::KK76:

Selam genclerrrr

Ne ypniz bn evi temizledim utumu yptim simdi totom yer gordu size bakem dedim :)))

Yrn is var boooooogggggggg !!!!!!!

Depresyon staylaaaaaaa :)))))

Bnm kizda gece cok uyaniyoo amaaa dis mis yok nedeni belirsiz uyanmalar :KK43::KK43:

Hepinizi yetrim yeeerrrrrr:KK56:

......................................

Bayram sabahı ve akşamı...

Eklentiler

• $IMG_7877.JPG
    $IMG_7877.JPG
    141,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_7870.JPG
    $IMG_7870.JPG
    79 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Nehir bu gece 5643 defa uyandikta sora xabah bi baktim 3. Disimzde cikmis,vatana millege hayirli olsun:KK14::1
Yarin is var ben bu gece depresyondayim,yarin gorusuruz bacilar:KK53:
Hepinizi hasretleoperim:KK76::KK76:

HAYIRLI OLSUN CANIM.. yirim onun dişlerini...

Selam genclerrrr

Ne ypniz bn evi temizledim utumu yptim simdi totom yer gordu size bakem dedim :)))

Yrn is var boooooogggggggg !!!!!!!

Depresyon staylaaaaaaa :)))))

Bnm kizda gece cok uyaniyoo amaaa dis mis yok nedeni belirsiz uyanmalar :KK43::KK43:

Hepinizi yetrim yeeerrrrrr:KK56:

oh maşallah sana.. sizi daha çok depresyona sokmak gibi olmasın da ben bir hafta daha yaticimm.. :KK76: :KK76:

biz de seni yirik.. :KK39:

bizimde bayramlıgımız :):KK52::KK52::KK52::KK52:

Eklentiler

• $1382276_10151763101608752_261102962_n.jpg
    $1382276_10151763101608752_261102962_n.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.

Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.
Merhaba canim.bence seninki huy edinmis. :)nehirimiz de oyle. Burcaktan fikir al istersen. :KK66:

Nerdesinizz hanimlar.ben oglani salliyorum.hele bi uyusun film izlicez ablamla.bi romantik iki korku filmi aldik.. Cok korkmam insallah, kocami da gonderdim bugun.. Add sana sarilabilir miyim... :))

hoşgeldin canım hatırlıyorum seni.. o kadar zaman olmuş mu yazmayalı :KK51:
oğlum da 6. aydan sonra değişti arada düzgün giden günler olsa da genel olarak uykusu bozuldu. sebeplerini ben de deneyerek araştrıdım ama bulamadım maalesef. ağrı kesici werdim dentinox falan denedim dediğin gibi. bazı zamanlar beşiğine yatmadan ayağımda uyudu. bir tane bile diş yok bu arada ortada.

Nerdesinizz hanimlar.ben oglani salliyorum.hele bi uyusun film izlicez ablamla.bi romantik iki korku filmi aldik.. Cok korkmam insallah, kocami da gonderdim bugun.. Add sana sarilabilir miyim... :))

hangi filmler? ben korku izleymem o yönüm pek kuvvetli değil :18:

ben de akşam spor yapmaya karar werdim. 5 dk önce aldım bu kararı :KK53: :KK53: koşu bandında dünya turu yapcem can sıkıntısı :KK36: belki değişik yerler görürüm :KK53:

X