- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
oğlumun sümüğü akııyooooooooooooooooo
Vavem geyşam şöyle bize kötü örnek olmasan daha cok sevecem seni sarma marma
Tubis yok ortaliklarda kaynanayla ugraşiyo kesin
Ferdammm takil bekar bekar bakalim kac gun yok esin?
Ehehee bende 1 paket bitirdimde rahatladimAllah kavustursun
Nehir bu gece 5643 defa uyandikta sora xabah bi baktim 3. Disimzde cikmis,vatana millege hayirli olsun:1
Yarin is var ben bu gece depresyondayim,yarin gorusuruz bacilar
Hepinizi hasretleoperim
Selam genclerrrr
Ne ypniz bn evi temizledim utumu yptim simdi totom yer gordu size bakem dedim :)))
Yrn is var boooooogggggggg !!!!!!!
Depresyon staylaaaaaaa :)))))
Bnm kizda gece cok uyaniyoo amaaa dis mis yok nedeni belirsiz uyanmalar
Hepinizi yetrim yeeerrrrrr
......................................
Bayram sabahı ve akşamı...
bizimde bayramlıgımız :)
Merhaba canim.bence seninki huy edinmis. :)nehirimiz de oyle. Burcaktan fikir al istersen.Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.
Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.
Nerdesinizz hanimlar.ben oglani salliyorum.hele bi uyusun film izlicez ablamla.bi romantik iki korku filmi aldik.. Cok korkmam insallah, kocami da gonderdim bugun.. Add sana sarilabilir miyim... :))