2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
aleynaaaa nasssın purçağı cagıram mıı :KK53:

selerm sen niğdiyon bir arkadaşa bakıp bakıp çıkıyon :KK51:

Oyyy ruzam ya cok tatli olmus buuu:nazar::nazar::nazar:

Add senin kucuk hanimda sahane olmus:nazar::nazar:..ihmal ediyosun yalniz bu aralar bizi olmuyoo..

Baltasar uzak kalma yivrim yaz sık sık..Allah yardimcin olsun bu arada uyumayan bebek sıkıntılı...

amaaan ben gidiyom walla tozlanmış koşu bandına çıkacam istikrarlıyım :KK51: eşim zayıflarsın sen deyorr ben bu boğazla formumu korurum diyorum sıkılaşmak istiyorum sadece diyorum. kemik sıkılaşmaz ki deyor şimdi

Merhaba ocak anneleri. Cook onceden cocuklar dort bes aylikken yazmistim bikac kez. Bi daha yazamadim ama hep okudum:) benim kizim dokuz aylik oldu bugun. alti aylikken bi basladi saat basi uyanmaya surekli artik boyle. Iki doktora gittim idrar yollarina kakasina baktilar temiz. Kil kurdu ici ilac bile kullandik. Cocuk uyumuyo. Yiyo iciyo cok degil ama ac degil bence. Doktor muhallebiye ragmen uyaniyo mu dedi sasirdi. Burnunu aciyorum, usuyo mu sicakliyomu, agrisi mi var dedim fitil denedim, dentinox dedim. Yok. Uc disi cikti dorduncuyu yarin bekliyorum. Ama dis her gun bunu yapar mi? Her gece saat basi yapmaz bence. Ishal degil kabiz degil. Kabus da bu kadar olmaz heralde. Bunlarin disinda eger akliniza gelen bi sey olursa nolur yazin bana.
Ferda, vaveyla, ruza, bituful,burcak, reputable selamlar:) bu kadar hatirlayabildim. Iyi geceler.

selamlar sana da:KK34: cnm bnm beybi de öle saat başı kalkıyor hatta bazen abartıp 20 dkda bı uyanıyor,ne açlık ne tokluk,ne gaz hiç bi açıklaması hiç bi çözümü olmadı nehır de.. bi çok şeyı denedik,farklı saatlerde uyutma,banyo yaptırıp uyutma,fitil verme bıdı bıdı bi çok şey.. genel kilo alımı ve keyfi yerınde bi bebek oldugu için,en son bız doktorla birlikte meme tiryakiliğine bağladık olayı,muhtemelen memeden kesene kdr böle olcak diye düşünüp kabullendım ben olayı:KK34: şuan gerı sayımdayım mesela uyuyacagım gecelere tam 14 ay 20 gün kaldı:KK33::KK33: artık çare de aramıorum zaten:KK53:

Offf deme ya..benim memikolar dizime yaklasti simdiden:KK43:

ya aslında gülünecek bişe yazmamışsın bitıfilimm ama hayal edince nıyeyse çok komık geldi:KK51: tmm sustum:KK37::KK37:

hangi filmler? ben korku izleymem o yönüm pek kuvvetli değil :18:

ben de akşam spor yapmaya karar werdim. 5 dk önce aldım bu kararı :KK53: :KK53: koşu bandında dünya turu yapcem can sıkıntısı :KK36: belki değişik yerler görürüm :KK53:

canım felekten bir gece 3, mama bir de hayat avcısı, baslıcaz birazdan.. :KK30:

ruzamm cnmm özlemişim senı ve utkucanı.. ayyy yerım ben bu tombik kolları ya,nasıl da gülmüş öle,kuzum bnm kuzummm :KK16::KK16::KK16:

canım ben de seni çok özledim... :KK19: utku çok hareketlendi. hiç durmuyor. bir de huysuz.. hemen sinirleniyor. onunlu uğrasmaktan fırsat kalmıyor hiçbişeye.. :KK50:

canım felekten bir gece 3, mama bir de hayat avcısı, baslıcaz birazdan.. :KK30:

canım ben de seni çok özledim... :KK19: utku çok hareketlendi. hiç durmuyor. bir de huysuz.. hemen sinirleniyor. onunlu uğrasmaktan fırsat kalmıyor hiçbişeye.. :KK50:

biz de dün bizim beyle sinemaya gittik.. kelebeğin rüyası.. şöyle rahat rahat nehir uyanacak öle olacak böle olacak derdi olmadan film izlemek çok iyi geldi.. 9 aydır ılk defa sinemaya gıttık,bildiin mutlu oldum:KK39::KK39::KK39:
nehır de altını değiştirirken çıldırıor,sinirlenıyor,alt değiştrime olayı bıldiin stresör oldu hayatımda,bu hayat çok zor ya:KK51::KK51::KK51:

Son düzenleme:
Ehehee purcagim gülme bana gitti dipdiri vicudum:KK37:

Bizimkide cok hareketli alt degistirmeyi gectim ustunü degistirmek tam bi eziyet agliyo deli gibi..9. ay sendromunami girdi nedir:KK53:

biz de dün bizim beyle sinemaya gittik.. kelebeğin rüyası.. şöyle rahat rahat nehir uyanacak öle olacak böle olacak derdi olmadan film izlemek çok iyi geldi.. 9 aydır ılk defa sinemaya gıttık,bildiin mutlu oldum:KK39::KK39::KK39:
nehır de altını değiştirirken çıldırıor,sinirlenıyor,alt değiştrime olayı bıldiin stresör oldu hayatımda,bu hayat çok zor ya:KK51::KK51::KK51:

Ben 20 gunlukken birakip gitmistim cok guzel film dimi ahhh ahhh:KK16:

Ben 20 gunlukken birakip gitmistim cok guzel film dimi ahhh ahhh:KK16:

hee ya nasıl bı yokluktur o öle,zaten anne olduktan sonra her tarafımda korumacı şeysim akıo,alıp hepsini yediresim,yıkayasım temiz yataklarda uyutasım geldi :KK53::KK53:

bnm de karnım böle bı garıp bi gevşek bi bıngıl bıngıl:KK37::KK37: bölgesel incelme topiklerını okuorum ben de,mucizevi bişe bulursam paylaşırım:KK51::KK51::KK51:

Ruza maşallah çok tatlı oğluşun:nazar: sende pek zevklisin belli ne güzel seçmişsin bayramlığını çok şık olmuş
Add senin kızda çok güzel olmuş uzun boylu manken olacak belli güzel bebişler forumu

X