Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The system F*** up mannnnn... sıkma canini hanki modeli alcaktin bakem??
Bendede lanet bir bas agrisi geceden beri:95:
migren mi :26:
canon eos 600d yi alcektim isteğim daha pahalı bişey almak bu kadarına izin waar
Yoo yani olabilirde bilmiyorum..
Bende nikon d90 var ama memnunmuyum pek bilmiyorum..2000 di 2 sene önce aldigimda..ogrenemedim bide agir canona gore..parcalarida pahali..canon 1.200 den asagi yok sen kaca buldunki??
Gunaydin guzel hatunlar... Sizi yine cok ozledim..
Oncelikle bayraminiz mubarek olaa...
Ben ankaradayim.oglan bu burnunu acma meselesinden cok sikildi.hala da tikaniyor... acile goturdum.hicbisey yok ilac veremem diyor. Oglum acaip huysuz ve sinirli oldu. Ne verirsem eliyle vuruyor.muhtemelen yine dis de cikaracak.eli hep agzinda cunku.annem de uzuluyor bu cocuk hep boyle uzuyor mu seni diye..ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusuna hesabi.. :) oglum cephesi boyle..
Biz de dun babamlarin kurbaniyla ugrastik.bizimki bursada.hazirlanacak dagitip kalanlari yerlestirecegiz sadece.off midem bulaniyodu artik.her yer kan revan..Allah kabul etsin ins.
Kurban kesen herkesin kurbanini Allah kabul etsin..
bugun gezmelere gidecegiz.oglum herhalde onun heyecaniyla 6.30 da uyandi :)
burada int. var ama pek fazla giremiyorum.kocam misilleme yapmaya basladi.elinde telefonla geziyodu, kizdim ben de birak sunu dedim.anla iste dedi anladim... :) o yokken yazayim dedim.
tutku cepten goremedim buragi bi zahmet whatsappla guzelim de goreyim pasami..
burcakim...bebem...seni ve nehirimi de cok ozledim... Donunce goruselim.. Canim benim...
Vavem kotu olayi okudum, gecmis olsun.
Ferdacim iyi olmaniza sevindim..Allah bi daha gostermesin.
Add yine yapmisin addligini...:)) senin de bayramin gonlunden nasil geciriyosan oyle gecsin..:)
Bituful, ela,selerm sizleri de operim..
Ben firsat buldukca yazmaya devam edicim.beni ozleyin anacim....:))
sana da hayırlı bayramlar, iyi tatiller...biz de hala burun tıkanıklığından muzdaribiz canım, dr,bebek olduğundan sık tıkanır dedi bruno artık çözüm olmuyodu.sterimar bebe verdi sprey şeklinde. daha kolay temizliyo sanki, bazen sıkınca burun pompası kullanmaya gerek olmdan kendi iniyo mendille alınıveriyo.yine tıkanıyo ama bi nebze de olsa kolay oluyo sanki,ne kullanıyosun bilmiyorum ama bi dene istersen canım.
bu arada felix dikey süpürgeyi aldım canım, günlükte çok pratik işimi görüyo gerçekten. tavsiyeler için teşekkürler kızlarr
Esterabim eyvallah sekerim boş birakmamisin..
Ruza özledik eeni yivrim bizde..şu aspireden bende alayim bari ya markasi ne memnunsan..
The system F*** up mannnnn... sıkma canini hanki modeli alcaktin bakem??
Bendede lanet bir bas agrisi geceden beri:95:
ben de seni ve pıcanı özledim bebem.. off babam f klavye kullanıyor 2 saatte ancak yazıyorum. yazım hataları olursa kusura bakmayın.. ferdaaa... nasılsın güzelimm.. :)
canım medikalden aldılar herhalde. markasını modelini öğrenir yazarım. 200 lira dediydi. tek basına yapmak biraz zor. cocuğu sıkıca tutmak lazım. hortumu genzine kadar soktuğun için kanatabilir. ama çok güzel temizliyor. hiçbisi kalmıyor.
Ondan da supheleniyorum canim.bir ay olacak hala burnu tikali.kac kez doktora gittik bir sonuc alamadik.gecen ilkbaharda da olmustu, ondan dolayi ben de alerji olabilir diye dusunuyorum.pazartesi yine bi gotureyim de sorayim bari. Sagol canim benim.. Fatih pasa iyi mi.. Op guzel gozlerinden benim yerime..Bende de bugün migren tuttu, bizimkini yatırırken ben de yanında uyudum, üç saat uyumuşuz Sonra geçti çok şükür.
Sağol Ruzam iyiyim sen de iyisindir inşallah. Paşam iyi olmadı mı daha? Alerjik bir şey mi acaba?
Evet canim.hastanede hemsireler yapiyor normalde.bi kez acile gittigimde o sekilde acmislardi.ablam dq kizindan dolayi hemsire gibi oldugu icin guvenim tam. Bu arada deran beyi op yerime..Cok profesyonelmis kullanamam heralde..
Ruzam sal gitsin yazim hatalarini bosver
Ferdam öpüyorum sizi cifte kumrular..
Ferdagil ruzagil gelmis gitmis. Selam ederim gozlernizden operim d
Kendime is buldum yine yaprak sarip dolaba atcam.bunu yapmamdaki amaci dolaptakinin bitmis olmasina baglasam da, beni baglasalar durmayacagimi anladim sebep degil faaliyet onemli dogustan sloganimdir. Haydi breee yallah bana kolay gelsin isler bitmesin :86:
Ondan da supheleniyorum canim.bir ay olacak hala burnu tikali.kac kez doktora gittik bir sonuc alamadik.gecen ilkbaharda da olmustu, ondan dolayi ben de alerji olabilir diye dusunuyorum.pazartesi yine bi gotureyim de sorayim bari. Sagol canim benim.. Fatih pasa iyi mi.. Op guzel gozlerinden benim yerime..
Evet canim.hastanede hemsireler yapiyor normalde.bi kez acile gittigimde o sekilde acmislardi.ablam dq kizindan dolayi hemsire gibi oldugu icin guvenim tam. Bu arada deran beyi op yerime..
Masallah sana guzel hatun.. Afiyetle yeyin insallah... Bugra beyi opuyorum..