2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
esterabüm çene yapma resim ekle :86: :86:

vave sence estarabım,sagdan soldan esterabim fılan yaparak bızı oyalıyor mu:KK76::KK76:

bi de böle aşağıda onlıne fılan gorunuo ama gec cvp vermeler fılan bi cool olma çabaları fılan bılmıorum kı:KK76::KK76:
bitufulum nerde yahu,bacım evine dön,beklemedeyız hasretle:KK30::KK30::KK30:

hahahh manyak güldüm :KK53: :KK53: müge anlı yı izle sen aleyna ile kanki ol :KK53:
ben çıkıyorum şimdi öperim
esterabimi sıkıştır :KK51:
aşk olsun giremiyorum kaç gündür bayram telaşından, gittiğim gibi hakkımda neler neler konuşmuşsunuz:KK33: oyalamalar cool kadn havaları falan yanlış biliyorsunuz.:KK15:foto ekleyince yüzümden de anlıyacaksınız nasıl masum bir insan olduğumu:KK25::KK52: tatil bitsin şu bayram koşuşturması bitsin,bilgisayarda kocamın elinde rehin 9 gün boyunca :KK43: sonra sizlerle beraberim. hem siz de gelin artık boş kalmış ocak anneleri sokağı, özledim sizi...

Selam sevisgenler tabiii bayram 9 gun kocalar evde enistelerin beline kuvvet artikin :KK52:

Bende babaeskideyim gorumceme geldik gezmeye onun ikiz bebekleri var bir kz bir oglan 16 ayliklar bide bnm velet eklenince ortama ev kres gibi oldu :KK51:

Dun dolastik biraz bgnde hava biraz bozuk bkalim belkim yine cikariz dolasmaya :KK39:

Hepinizi severim ve cok cok memelerinizden operim yanlis anlamayin ulen kulak memenizden demek istedim :KK52:

Selam hatunlarrr, çok şükür evime döndüm! Çok yorucu bir bayramdı, ziyaretler değil ama yol hepimizi mahvetti. Toplamda 1300 km filan yaptık. Bir kısmı da bol virajlı köy yolları... Çocuğun dengesi şaştı, sürekli ağlıyor ve mızmız. Altını açtırmıyor, kavga kıyamet, sanırsınız ki bir yerini acıtmış! Bir de kuvvetli yüzüstü çeviriyor kendini döndüremiyorum:) İnşaallah eve dönmenin huzuruyla kendine gelir. Bir de ders oldu, mecbur olmadıkça gündüz yola çıkmam, hiç durmadı sürekli kucağımda ayakta bir o tarafa bir bu tarafa döndü, Allah korusun her şey olabilir. Umarım hepinizin bayramı güzel geçiyordur. Öptümmmmm!

Ehehe purcak az degilsin he topladin bonuslari sevaplari aferin sana, uyy nehirimi sıkıstirip durmuslardir kesin..sepet gereksiz bi detay arkadaslar arasi bi espiriydi anlatmaya degmez:KK1: gezecem bugun topuklarim kopana kadar:KK53: veletin biraktiği kadariyla tabe..bu arada hala tam anlamiyla iylesemedik 3 hafta oldu, burnu acilmiyo bi turlu..neyse öperim hepinizi..

milletin sıkıştırmıycagı varsa da bızımkı cilve yapıo,gülümsüo boynunu eğio ,taa ki karşı tarafın ilgisi çekene kdr:KK37::KK37: bu kıza bı ayar çekmem lazım böle olmaz:KK51::KK51::KK52:
gecmiş olsun cnm ya nıye gecmıo,minik beyfendının hastalıgı:26::26:

Bugun gezdik dolastik ama oglan murnumdan getirdi..sanirsam bi dis geliyo baska türlü aciklanmaz bu tripler:KK53:

Selam hatunlarrr, çok şükür evime döndüm! Çok yorucu bir bayramdı, ziyaretler değil ama yol hepimizi mahvetti. Toplamda 1300 km filan yaptık. Bir kısmı da bol virajlı köy yolları... Çocuğun dengesi şaştı, sürekli ağlıyor ve mızmız. Altını açtırmıyor, kavga kıyamet, sanırsınız ki bir yerini acıtmış! Bir de kuvvetli yüzüstü çeviriyor kendini döndüremiyorum:) İnşaallah eve dönmenin huzuruyla kendine gelir. Bir de ders oldu, mecbur olmadıkça gündüz yola çıkmam, hiç durmadı sürekli kucağımda ayakta bir o tarafa bir bu tarafa döndü, Allah korusun her şey olabilir. Umarım hepinizin bayramı güzel geçiyordur. Öptümmmmm!

Hosgeldin canem..fatih geldi gözumun onune kimil kimil valla zor is bayada yol yapmissiniz..cok korkarim bebekli yolcuktan bizimkide kesin durmaz heralde.

Add sen naptin yol nasil gecti?? Gerci masallah ufaklik anasindan akilli üzmemistir:KK53: anasi rahat birakmamistir yol boyunca babasini..

Hosgeldin canem..fatih geldi gözumun onune kimil kimil valla zor is bayada yol yapmissiniz..cok korkarim bebekli yolcuktan bizimkide kesin durmaz heralde.

Add sen naptin yol nasil gecti?? Gerci masallah ufaklik anasindan akilli üzmemistir:KK53: anasi rahat birakmamistir yol boyunca babasini..

Hoşbulduk canımmm! Sorma ya gördün işte halini, ondan daha beterdi :) Ama artık yolculuğun sonunda arabanın tavanına bakıp gülmeye başladı, ben de korkmaya başladım :KK52:

Burçak bu bayram bekçi seni mi bıraktılarrr :KK33: Ben de hiç giremedim valla, hele ilk iki gün internet hiçç yoktu, sonra da fırsat olmadı. Ramazanda da böyleydi, dökülür herkes yavaş yavaş :KK34:

Hoşbulduk canımmm! Sorma ya gördün işte halini, ondan daha beterdi :) Ama artık yolculuğun sonunda arabanın tavanına bakımp gülmeye başladı, ben de korkmaya başladım :KK52:

Burçak bu bayram bekçi seni mi bıraktılarrr :KK33: Ben de hiç giremedim valla, hele ilk iki gün internet hiçç yoktu, sonra da fırsat olmadı. Ramazanda da böyleydi, dökülür herkes yavaş yavaş :KK34:
He ya ben kaldm bekci olarak,asayis berkemal ama:KK51:

İyi geceler kızlar
burçakçım repuyla dün buluştuk çikilatamı da aldım:)))
repuyu çok çok sevdim hiç ilk defa görüşüyo gibi değildik oğluşunu getirmemişti ama resimlerine baktık :))eşlerimizde tanıştı
ama görüşmemiz çok uzun olamadı:KK43:(( başlarda oğlum çok iyiydi gülücük atıp duruyodu sonra benim dikkatsizliğim yüzünden eli çayla yakdı:KK43:(( bişey olmadı ama çok huysuzlandı ağlayıp durdu biz de erken ayrıldık:KK43:(( foto falan çekmekte aklımıza gelmedi
repunun interneti yokmuş bi süre daha kkya giremeyebilir

Son düzenleme:
X