2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
aboooooooooooooo
ben vazgeçtim rekabetlikten
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ay haklısın yaaaa. :26::26::26::26::26:

yok mu istanbula gelen bi tanıdığınız gönderiiim. uğraştırmayın beni postaneyle kargoylaa, yoksa da ayarlıycaz artık :KK19:

Bu candy de herkesten hakları topluyorum 20-30 hak falan oluyor gecemedıgım bi bölüm olursa üst üste oynuyorum mutlaka geçiliyor bi dene istersen ama hakları bırıktırmen lazım.hele bi bölüm vardı rüyalarıma girmişti deli oldum yaaa 1 aya yakın uğraştık sonunda geçtik.güncellenmesini bekliyoruz oynucazdda bölüm yok oynancak:KK51: o derece yanii.
Benden başka kimsenin çikolata için sesi çıkmıyo yaww.sen hepsini yolla bana ben herkesin sütü yerine yerim ben.bende sana kestane şekeri yolluyam burdan sever sinmi şeker? Kestaneli şeker:KK23:
 
Aaa ben ne zaman oynamisim yaa..

Repu en ust katta mado var orasi olabilir bakariz rahat neresiyse orda bulusup...yakamda kirmizi karanfille beklicim:KK53: telimde internet yok yani wifi kullaniyorum whatsupp kullanan biri eklesin add de vardir..
 
hımym 9. sezon başlamış hem de 3 bölüm birikmiş,unutmuşumm yahu:KK24: neyse ben şöle bı dalam diziye,öperim hepiciğinizi:KK76:


Ya bende daha baslayamadim cok uzuyorum biticek bu sezon diye:KK28:

Tutku napcan cikilatayi ya bosverr eylemden biraz ders alin bak yiyomu tatli matli..hem ben niye getiriyorum sen istanbulu oldun artik kac gel:KK53:

Bende gidem mutfagimi toplayam gelen sizin yuzunuzden tembel oldum:KK68:
 
Aaa ben ne zaman oynamisim yaa..

Repu en ust katta mado var orasi olabilir bakariz rahat neresiyse orda bulusup...yakamda kirmizi karanfille beklicim:KK53: telimde internet yok yani wifi kullaniyorum whatsupp kullanan biri eklesin add de vardir..

Bituful sen beni niye görmezden gelıyon bakimm:KK51: o kadar yazıyoz bituful aşşa bituful yukarıı diyee.... Bana cevap yazzz giderim bakk gelmem bi daha:KK23:
 
Ya bende daha baslayamadim cok uzuyorum biticek bu sezon diye:KK28:

Tutku napcan cikilatayi ya bosverr eylemden biraz ders alin bak yiyomu tatli matli..hem ben niye getiriyorum sen istanbulu oldun artik kac gel:KK53:

Bende gidem mutfagimi toplayam gelen sizin yuzunuzden tembel oldum:KK68:

Ben anladım zaten çikolatalarına ortak olcam diye pasd vermiyon banaa:)) ben istanbullu değilde bahçelievler-yenibosnalı oldum:KK51: hep oralarda takıldım,metrobüs hattındaaa:))
 
Benımki 9 da gece uykusuna yattı daha hiç uyanmadı.:nazar::nazar: kendini 12 den sonraya saklıyor sanırım..kırk yılda bi geldim rahat rahat dahil olayım dedim..kimseler yokk:KK53: bende yatam bariii
eskiden işyerinde daha rahat nete giriyordum ama artık çok yoğun o yüZden genelde okuyorum, tel .de beğen butonuda yok:KK53: o yuZden beni dışlamayın, kalbım ve ruhum hep siZinle:KK1::KK1:
 
bız doktordan geldik,yavrumun sadece burun akıntısı varmış,damlalar fılan aldık,hastalık kötüleşcek mi diye beklemedeyız,dr bı kac ilaç daa yazdı,farklı bı durumda haberleşerek başlıcaz ilaçlara.. bu arada uyku sorunumuzdan yanı aslında sık uyanmamızdan bahsettım doktora,day and nıght dıye bı şuruptan bahsettı,genelde işe yaramıyormuş ama bazen etkı ettıgı de oluomuş,kötünün iyisi tavsıye olarak bu şurubu da alcaz,kullanıp kullanamamakta kararsızım aslında,zaman içinde karar vercem.. bi iyileşsin de,hanı her hastalık huy değişikliği yapar ya belkı bızımkını de delıksız uyutur dımı kımbılır:KK37::KK53:

şu gruplaşma,buluşma ve fotograf yukleme mevzusuna gelınce.. direk üzerime alındım:KK53: ve dıorum kı çok pis fotograf yüklerım,arada gizli gizli dedıkodu yaparım,gerekırse çatır çatır özelimi paylaşırım,paylaşanı da tüm samimiyetımle dinlerim,aynı şehirdekılerle buluşurum,beraber kahve içmeye geyiğin dibine vurmaya bayılırım..şuan hayal gb olsa da bı gun vaveyi,bitufulu,kagan1,addi hatta repuyu da görebılmek gb düşüncelerım var:KK51: tutku zaten cepte bı şekılde tanışcaz onla:KK37: Velhasıl kelam klasiğim kadınım gruplaşırım,kadın muhabbetını severım,hiç erkek yakın arkadaslarım olmadı,onlar da gruplaşma var mı yok mu bilemem ama,gruplaşmanın anlamı birilerını kendıne daha yakın hissettıgın için ve daha fazla paylaşımda bulunduğu için sevmekse eğer çok da pis gruplaşırım:KK52:

kimseyı kırmaya nıyetım yok çunku şu yukarıda saydıklarımı yapabılırım ama polemıge gıremem,küçükken hem tokası alınıp hem de üstüne dövülenlerdenım,o yüzden eziğim cvp veremem,hele uzun cümleler hiç kuramam:KK52::KK52:

o kdr sıradan ve o kdr kadınım ki az sora kızıma sebze çorbası pişirip,bulaşık yıkıycam o kdr kalsiğim yanı,öperim:KK37::KK37:

he canım hee.bende onu dedim ya işte.ben düzden tuttum kulağımı sen dolandırmışsın.klasiksin işte.çoğu kadın gibisin.bizim gibisin.şimdi isim saydın ne oldu yani.ha bire isim sayıyosunuz. yok o onu seviyomuş yok sen saydığın isimleri görmek istiyormuşsun.yani hepinizi desen daha hoş olurdu ama demesen de pek bişey kaybetmeyiz.kimse vazgeçilmez değil tatlım.valla yakın erkek arkadaşa gerek yok şöyle bir sınıfına bakman yeterli olurdu gruplara bak.kadınlar istisnalar hariç daha karışıktır.ruh halleri öyledir yani.inişli çıkışlı.ince düşünen,gruplaşmacı..cevap verme bebeğimbende öperim elma yanaklarından.bu arada senin mesajını beğenip benimkini beğenmeyenleri öpmüyorum bye bye
 
Hay repu agzini opem ekliyolar bide sitem ediyolar neyse sileyimde gormek zorunda kalmasinlar..

Konu kapanmis ama soylemeden gecemicem sayin bademsekeri o tartisma esnasinda herkes koruyup hak vermisti senin boyle demen hic hos olmadi..

Uzaktan okuyolar okuyolar kirk yilda bir bisey yaziyolar cevap alamayinca hemen trip..Burda herkez bir gunde kanka olmadi gunlerce konusursun yazarsin nickin artik göze aşina olunca daha bi isinirsin.iki kere yazip kaybolup 3 ay sonra gelirseniz kimse sizi hatirlamaz kusura bakmayin..

Hem napalim bebeklerle ilgili paylasim yapin o zaman..kimse konusmayinca millette geyik yapiyo napsinlar? Sayfanin hareketli olmasi lazim bi sekilde, Bön bön bakip bisey yazmadan cikalimda diger forumdakiler gibimi olalim..basliklara kimse yazmamis yeller esiyo, yok facebookta yok bi bilmem nede..

Ayrica kimse facebookta falan konusmuyo bu face muhabbeti niye hortluyo habire..benden gizli fiskosmu yapiyonuz yoksa hee add purcak kagan picagi takarim hee:104:

yaa şimdi beni senin yüzünü görme şerefinden alı koydun yani çok gücendim sana.neyse canın sağolsun.ben de sürekli yazıyorum ama aşina olamadıysan da farketmez yani.başıma kalkmanda hiç hoş olmadı sayın bituful. ne yani hak verdin diye napcaz sana.. haklıysam hak verirsin başa da kalkmazsın içine sinmiyorsa hak vermezsin.ben kötü bişey mi dedim yani.gruplaşma yok mu..herkes kaynaşık mı..şuna bak doğru düzgün hiçbir soruma cevap bile vermedin.demekkki içten içten bunu beklemişsin
 
Son düzenleme:
Yarın sabah oğluma bakmaya kayıngilller gelicek, yani kayınanne ve kayınbaba:KK23: bakalım nasıl geçicek umarım yedirebilirler bıraktıklarımı... Neysem hadi bana iyi gecelerr..baya bi tatmin Oldum:KK53: Kendimi aktif ve daimi eleman olarak hissettim...1ay gider artık bu bana:KK53:
 
bu konudaki düşüncemi çocuksu bulabilirsin.bende senin bazı düşüncelerini boş ve çocuksu buluyorum.ama genel olarak iyisin. bazen çocuksu düşünebilir insanlar başkalarına göre
 
selerm canım üzme kendini.. bu senin suçun değil ki.. hangi anne evladı aç kalsın ister ki.. yardımcı olmayı çok isterdim ama aklıma gelen herşeyi arkadaşlar söylemiş. Allah yardımcın olsun..



canım özledim seni.. yazmıyorsun, unutma bizi... çok geçmiş olsun... bizimkinin burnu daha iyi bugün. çok şükür. burunlarını açtırmıyor çocuklar.ilk günler yaptırıyordu da sona doğru hortumu görür görmez ağlamaya başladı. Allah şifa versin bütün hasta bebeklere....
Çok teşekkür ederim iyi dilekler yeter biraz çorba içirebildim keyfim yerine geldi
oyle dusunme ya :KK50: hepimizin başına geliyor aynı şeyler. konuşsalar dertlerini anlasak :KK31:
sen elinden geleni yap, tabii ki keton olması iyi değil ama 1 günlük açlığa bile çıkıyor keton, ben hamileyken benden çıkardı sürekli serum yerdim :KK14: düzelir inşallah çabucak, dönemsel de olabiliyor.

1 ay önce 1 hafta boyunca oğlum sadece beni emdi, ne su ne ek gıda hiç bir şey. sütüm de azdı ek gıdaya geçtiğimizden. sonradan düzeldi. maşallah. şimdi iyi yiyor. (ama sadece işine gelenleri :KK20:)
çok sağol canım şimdi daha iyiyim

Bu arada çok şaşkınım. Suyu görünce sevinçten çıldıran, banyodan çıkar çıkmaz ağlayan oğlum bugün banyo yaparken ağlamaktan katıldı.

O kadar çok ağladı ki, yüzünü yıkamaya su gerekmedi :KK33: :KK33:
kesin birsey hoşuna gitmemiş su yada banyoyu yadırgamıştır gerçekten ne yapacakları belli olmuyo

Vavemm cok gecmis olsun isallah hemencik atlatir bizimde 1 hafta sonra biliyosun o yuzden gelismeleri yaz:18:

Kesinlikle genel anesteziyle yaptircam o riski goze alamam ve 20 dk aglamasina dayanamam..

Asya oglan cok tatli kendi yemegini kendi yapiyo iyi yetistirmissin:KK1: c.tesi gunu bekleriz efendim senide istanbuldasin nasilsa..

Ferda sen gel diye cevahirde bulusuyoruz daha napalim mutlaka geliciksinn..gelmezsen evine geliriz hee

Oglan geceden beri takir takir oksuruyo ya 1 gunde hasta oldu..:KK43:peteklerde yaniyo..isallah cok ilerlemez

Hasta olan bizdiklara tekrardan gecmis olsun
Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir
 
artık yazmayı da düşünmüyorum birileri şikayet etmesin.benim amacım da polemik değildi.gördüklerimi söyledim. genel olarak gözüme çarpan şikayetlerinize ya da dertlerinize gözüme çarptığı kadarıyla ve bildiğim kadarıyla cevap vermeye bildiklerimi paylaşmaya çalıştım. sorularımda oldu ama dediğim gibi bir durum var. bazıları yazınca çok cevap bazılarına yok.neye göre anlamadım.neyseee farketmez.
 
yaa şimdi beni senin yüzünü görme şerefinden alı koydun yani çok gücendim sana.neyse canın sağolsun.ben de sürekli yazıyorum ama aşina olamadıysan da farketmez yani.başıma kalkmanda hiç hoş olmadı sayın bituful. ne yani hak verdin diye napcaz sana.. haklıysam hak verirsin başa da kalkmazsın içine sinmiyorsa hak vermezsin.ben kötü bişey mi dedim yani.gruplaşma yok mu..herkes kaynaşık mı..


Canim sana asina olmadigimi kim söyledi?? Gayet asinayim kac kere yorum yaptim yazdiklarina unutmus olabilirsin normaldir..o soylediklerim diger arkadas ve onun gibi günü birlik girenler icindi ustune alinma..yoksa burda herkes gayet iyi senle, devamli girenler de gayet kaynasik..napalim daha yeni gelmis biri laubali laubali ustunemi atlayalim..Haşaaa basa kakma durumuda yok cunku o zamanda hak vermemistim sana zaten sessiz kalmayi tercih etmistim geriye donup bakabilirsin üsenmezsen, ben diger arkadaslar adina söylemistim..

Hayir tamam fikrindir saygi duyorum da, ne yapalim onuda soyleyin bari..Ne size sacma geliyo neler cocukca geliyo ne konusalim ne konusmayalim, nasil davranalim..ona gore hareket edelim bizde..Konuşunda forumun seviyesini yükselttin engin bilgilerinizle...tartismadan..anlasarak..
 
Sagoll selermmm..

Tutku ya cevap vermeme degil bu ttnet deli ediyo beni sözlesmem bittigi an yol vericem..bi msj cevapliyorum yarim saat sonra yolluyo:KK47:
 
Geleneksel kalorifer ustune camasir serme gunlerim basladi bi özlemisim bi özlemisim :95:
 
Hay repu agzini opem ekliyolar bide sitem ediyolar neyse sileyimde gormek zorunda kalmasinlar..

Konu kapanmis ama soylemeden gecemicem sayin bademsekeri o tartisma esnasinda herkes koruyup hak vermisti senin boyle demen hic hos olmadi..

Uzaktan okuyolar okuyolar kirk yilda bir bisey yaziyolar cevap alamayinca hemen trip..Burda herkez bir gunde kanka olmadi gunlerce konusursun yazarsin nickin artik göze aşina olunca daha bi isinirsin.iki kere yazip kaybolup 3 ay sonra gelirseniz kimse sizi hatirlamaz kusura bakmayin..

Hem napalim bebeklerle ilgili paylasim yapin o zaman..kimse konusmayinca millette geyik yapiyo napsinlar? Sayfanin hareketli olmasi lazim bi sekilde, Bön bön bakip bisey yazmadan cikalimda diger forumdakiler gibimi olalim..basliklara kimse yazmamis yeller esiyo, yok facebookta yok bi bilmem nede..

Ayrica kimse facebookta falan konusmuyo bu face muhabbeti niye hortluyo habire..benden gizli fiskosmu yapiyonuz yoksa hee add purcak kagan picagi takarim hee:104:

burada bana yazdığın nedir şekerim. korumuşsun beni filan...üstüne arkadaşlığını siliyosun. insanların benim fikirlerimin arkasında olması ya da diğer şahıstan bir adım ilerde tutması o anlık için yani kendimi yalnız hissetmemem çin bir neden değil malesef.yazdığım çoğu şeye cevabı zor almam. sorulan soruya cevap verdiğimde muhabbetin uzamayıp sadece beğene tıklanması,sürekli belli isimlerin nerdesiniz diye vurgulanması ki bu da zaten gruplaşma göstergesi. bir sebep.sizin gibi çok bilmişler dururken bana düşmez ne yapacağınızı söylemek şekerim.seviye filan saçma sapan konular.tartışmıyorum fikir söylüyorum siz tartışıyosunuz.
 
Son düzenleme:
"Sorarlarsa 'ne iş yaptın bu dünyada?' diye, rahatça verebilirim yanıtını: 'Yalnız kaldım. Kalabildim! Altı milyar insanın arasına doğdum ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından..." sizede çarpmak değildi niyetim.

neyse kızlar.doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur misali oldu.sanalda olsa kimseyi kırmak istemem.hakkınızı helal edin yinede..benim delikızda dahil herkese helal. hoşçakalın
 
Son düzenleme:
burada bana yazdığın nedir şekerim. korumuşsun beni filan...üstüne arkadaşlığını siliyosun. insanların benim fikirlerimin arkasında olması ya da diğer şahıstan bir adım ilerde tutması o anlık için yani kendimi yalnız hissetmemem çin bir neden değil malesef.yazdığım çoğu şeye cevabı zor almam. sorulan soruya cevap verdiğimde muhabbetin uzamayıp sadece beğene tıklanması,sürekli belli isimlerin nerdesiniz diye vurgulanması ki bu da zaten gruplaşma göstergesi. bir sebep.sizin gibi çok bilmişler dururken bana düşmez ne yapacağınızı söylemek şekerim.seviye filan saçma sapan konular.tartışmıyorum fikir söylüyorum siz tartışıyosunuz.


2.defa alinti yapmissin ama anlayamiyosun HERKES KORUDU yazmisim, korudum diye bisey cikmamis agzimdan..Demekki sen muhabbetleri uzatmamissin ki uzamamis..hayir burda kimsenin kimseden bi üstunlugu yokki sana kotu davranilsin başkasina iyi..ben taa hamileligim basindan beri burdayim ama 3 aydir tanimistir taniyan..yazar cikardim kimsede kaile almazdi ara sira girdigim icin, bunun icin hic tanimadigim insanlara gocunmak aklima gelmedi..Sen fikrini söylüyosun biz elestiriyoruz, sen bilmis diyip hakaret ediyosun biz tartismis oluyoruz..Neyse canin sagolsun iyi geceler..
 
Bu arada sagimla ilgili biri bisey sormustu simdi aklima geldi..ben 8 saate bir sagiyorum yani gunde 3 defa 100 den toplam 300 cikiyo..iyice azaldi artmaz artik bu saatten sonra:KK43:
 
X