Bu kadar alıngan olmayın ya, evet insan kendini kötü hissediyor bazen bir şey sorduğu veya bir şey paylaştığı zaman cevap alamadığında ama bunu gruplaşmaya, kasıtlı olarak cevap vermemeye bağlamaya gerek yok. Bana da oldu defalarca, cevap beklemedim mi bekledim, ama gelmediği zaman da küsmedim, arada kaynamıştır dedim. Hepimiz bebekli insanlarız, bazen de alıntı yapıyorsun yapıyorsun, ufaklık bir ağlıyor, telaşa düşürüyor, hepsi olduğu gibi gidiyor. Hiçbirimiz on dönüm bostan, yan gel yat Osman modunda değiliz maalesef :)
Güven farklı bir şey. Zamanla oluşuyor. Burada bana cevap yazmasa bile beni sevdiğini düşündüğüm arkadaşlarım oldu. En kötü ihtimalle sorarım, bilmeden bir şey mi yaptım, bir şey mi oldu diye. Bu arada kimseyle özelden sürekli yazışmıyorum ya da facebooktan görüşmüyorum. Galiba biraz da beklenti meselesi. Çok şey beklememek lazım.
Fotoğraf konusuna gelince, şimdiye kadar hiçbir siteye fotoğrafımı eklemedim. Buraya eklememin sebebi de yukarıda yazdığım sebepler dolayısıyladır.İyi niyetli olursan her şeye de iyi niyetli bakarsın. Özelimi ortaya döktüğümü de sanmıyorum, böyle bir şeyi silik bir insan gibi görünmek pahasına da olsa hiçbir platformda yapmamak için elimden gelen çabayı ortaya koyarım.
Bir şeye alındığınız, kızdığınız günler olabilir, hatta muayyen günleriniz bile sineye çekilir, yeter ki nazı dozunda bırakın. Yok naz yapmıyorum çatır çatır konuşuyorum diyorsanız da burada inşa ettiğiniz şeyleri kendi elinizle yıkmış olursunuz. Hem de hiçbir sebep ortada yokken...