- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
oğlumun resmini atayım dedim olmadı
olmuş annesi olmuş... bu çocuk çok güzel olmuş... maşallah yerim onu ben.. nasıl da şaşkın bakmış, napıcam bunla der gibi... maşallah..
evveeet oldu da bitti maaşallah
sabah 8 de hastaneydik, damar yolu açıldı hemen buldular damarı çok şükür. saat 10 da yeşilleri giydirdik ameliyathaneye götürdüm ellerimle teslim ettim ardın da klasik anne ağladım
1 saat sonra çıktı. içerde bekletmişler sanırım uzun sürdü. odaya yarı baygın getirdik ağladı fitil koyduk uyudu. o zamandan beri çok mız mız hala bu da normal. kesi yerinde bandaj 2 gün kendi düşmediği sürece kalacakmış. çiş değiyor oraya bişey olmaz mı ki yaa.. ben batikonlayacam walla. 2 gün sonunda düşmezse ılık banyoda yumuşatıp düşürecekmişiz.
Ruza sizin de öyle mi oldu?bardağı koyduk bu arada. ama ağlıyor arada sanırım acıyor.
merak eden arkadalar sağolun.
Asya oğlun çok tatlı maaşallah.yerim hamurlu ellerini
bademşekeri ile delidublenin yorumları sinir bozucu we aşırı saçma, çocuksu!ayrıntılı değinmek isterim anladınız siz onu lakin vaktim yok!
görüşmek üzere öperim
canım bizimkinde bandaj yoktu da o plastik klipsi banyoda yumuşattık. 20 dk falan beklettik, sonra doktora gittik çıkardı kolayca. kendi çişi yarasına değince daha çabuk iyileşiyor canım. yine de batikonla sen. ağrıması çok normal. şimdi hem anestezi etkisi var, hem yarası acıyordur.. sağlıkçıya ne anlatıyorum ki ben.. çok geçmiş olsun.. damatlığını da görürsünüz inşallah... bardak işe yarar umarım. yarası kurumaya başlayınca çıkarırsın.