Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki saatte beş kere uyandı çocuk. Ben yanına gidip sarılınca susuyor. Nasıl ayırıcam ben yatağını bilmiyorum.
canım aynı yatakta olmak çok zor. insan diken üstünde gibi yatıyor. beşiğine koy yatağına birleştir beşiğini.yanına da atletini koy.ama kokun olsun üzerinde atletin.yani yıkanmamış
Park yatağı var, ona koysam daha çok uyanır herhalde. Karyolası büyük, daha bir kez yatmadı içinde, o başka odada olduğundan müzelik duruyor kenarda Ama şu atlet olayını bir deneyeyim belki işe yarar. Aslında ikimiz yatınca çok güzel de adamı atıyoruz dışarı o olmuyor Eskiden ne güzel, bir uyudu mu sabaha kadar uyanmazdı, şimdi bıraksam yirmi kere uyanır, niye böyle oldu bilmiyorum. Valla şimdiki aklım olsa bir tarafı açılıp yatağa yanaştırılan beşiklerden alırdım. 2014 Ocak annelerine söyleyem bari
Park yatağı var, ona koysam daha çok uyanır herhalde. Karyolası büyük, daha bir kez yatmadı içinde, o başka odada olduğundan müzelik duruyor kenarda Ama şu atlet olayını bir deneyeyim belki işe yarar. Aslında ikimiz yatınca çok güzel de adamı atıyoruz dışarı o olmuyor Eskiden ne güzel, bir uyudu mu sabaha kadar uyanmazdı, şimdi bıraksam yirmi kere uyanır, niye böyle oldu bilmiyorum. Valla şimdiki aklım olsa bir tarafı açılıp yatağa yanaştırılan beşiklerden alırdım. 2014 Ocak annelerine söyleyem bari
Aaaa ferda yanindami yatiyo alistir onu ya valla ilerde daha zor olur yatar yaninda askere gidene kadar
benim ki de sabaha kadar uyurdu şimdilerde çok uyanıyor. ama ben yanıma almıyorum beşikte yatıyor yada ayağımda uyuyor
Aaaa ferda yanindami yatiyo alistir onu ya valla ilerde daha zor olur yatar yaninda askere gidene kadar
İnşaallah canım yatak kurulsun yapıcam. Aslında kademeli bir geçiş yapayım diyorum, önce bizim yatağın baş tarafına enlemesine bizimkini yatırayım, bizim ayak ucumuza da bir şeyler koyup yatağı uzatayım diyorumbende çok düşündüm onu. o tarz beşik alsaymışım.herkes park yatak demiş kafam karıştı.park yatağı indir en alta. emdikten sonra yatır. atletini koy.uyanınca al yine emzir tekrar park yatağa.dene bakalım inş. işe yarar
onu diyecektim ben de görümcemin oğlu hala yanında yatıyor 4 yaşında
ferda korktu benden galiba dostum ben dost
ben de sabah 5e kdr yatagında hatta odasında yatırıorum,sabah 5ten sonra 7 ye kdr yanımıza alıyorum,hem emıyor hem mızıldanıyor ama uyandıgında ılk bizi görüyor.. onu kendı yatagında bırakıp işe gıttıgımde çok özlüyorum,onun da bizi özleyecegını düşündüğümden böyle bir yol buldum.. sabah 5 gb yanımıza almama çok alıştı,o saatten sonra yatagında uyutmamıza ımkan yok
sizin kocalar iş yapıyor mu bu arada? ben mi çok şey bekliyorum yoksa... :26:
Sürekli mi ayağında duruyor?
Valla sorma, normalde sepeti vardı, onda yatırıyordum. Yazın uzun bir süre evde değildim, hep yanımda yattı. Dönüşte zaten sepete sığmamaya başladı :) Park yatağı da babamız çocuk herhalde okula başlarken filan kuracak.
İnşaallah canım yatak kurulsun yapıcam. Aslında kademeli bir geçiş yapayım diyorum, önce bizim yatağın baş tarafına enlemesine bizimkini yatırayım, bizim ayak ucumuza da bir şeyler koyup yatağı uzatayım diyorum
Yok şekerim niye korkayım çok şükür korkulacak bir vaziyetim yok
Aslında çok iyi yapmışsın bence. Benim yanımda uyanması benim de çok hoşuma gidiyor. Yani aslında ben de çok kafama koymadım galiba sevdim bu durumu itiraf etmek gerekirse Çalışınca hele bütün gün zaten ayrı, gece yan yana güzel oluyor.