- 23 Şubat 2013
- 915
- 7
nereye bacım? daha yeni geldiydik. acık otur muhabbet edelim..
kağanın muhallebisini yedircem uyutcam sonra bulaşık çamaşır bir de lavabo temizliği deken
yoruluyorum kızzz gece muhabbet koyu oluyo ama işler beni bekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye bacım? daha yeni geldiydik. acık otur muhabbet edelim..
aynı şeyi mi düşünüyoruz ferdamm...
sizin kocalar iş yapıyor mu bu arada? ben mi çok şey bekliyorum yoksa... :26:
Selam canlar nasılsınız.bugün sağlık ocagına gittim kontrol için.kızamık salgınmış bu aralar istage bağlı yapıyorlarmış kızamık aşısını,hemşire yaptır bence dedi.yaptırdım bende fazla ağlamadı çok şükür.komşumun oğlu kızamık oldu geçenlerde çocuk sabahlara kadar uyumadı. yüzü felan kıpkırmızıydı çok üzüldüm.bizimkinın boyu 71 cm kilo 8.900 gr olmuş. ya kızlar kızım hiç yernde durmuyor.odadan dışarı çıkamıyorum.bende nere gitsem çanta gibi yanımda taşıyorum.iş güç yoruluyorum.kendime hiç vakit ayıramıyorumsiz nasıl yapıyosunuz herkkes aynımı:44:
Kizlar vavenin avukatiyla konustum site ici kural ihlali nedeniyle bu baslikla alakali degil..sorun yok yani düşündügünüz seyden dolayi relax
şu ADD83 arkadaş da vaveylayı sevmiyor galiba
vaveylayı en cok malum kişi severdı cnm,hey gidi günler
hahahahhaah yavrum ben kimseyi sevmem kele sen geçimsiz ben sevgisiz yuvarlanıp gideriz böyleee
kim o malum kişi , o gelsin beni de sevsin kimse benimle ilgilenmiyor şurda
hahahahhaah yavrum ben kimseyi sevmem kele sen geçimsiz ben sevgisiz yuvarlanıp gideriz böyleee
bituful o ne ki kızzzzzzzzzz site içi kural ihlalide mi varmış bir yaşıma daha girdim keleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buarada ruza benim koca ev temizligi filan yapar sadece yemek bilemez o yönden şanslıyım galiba akşam işten gelincede yatana kadar kzım ona emanet bana hiç vermez degmesin