canım kasık ve bel ağrıları adet olacakmış gibi ağrılar normal dedi bana doktorum rahmin büyümesiyle alakalıymış ,dayanamayacak kadar çok olursa kanama olursa doktora gidersin benceKızlaar sağ kasığımda Ağrı vardı şimdide ortaya doğru gecti ağri acaba noalmi doktoru arasammi?
canım kasık ve bel ağrıları adet olacakmış gibi ağrılar normal dedi bana doktorum rahmin büyümesiyle alakalıymış ,dayanamayacak kadar çok olursa kanama olursa doktora gidersin bence
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah herşyin en hayırısını nasib etsin, bu güzel gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasib etsin.
Bebeğinin hareketlerini gören arkadaşları okudukça çok heyecanlandım, çarşamba için bir an önce sabırsızlanıyorum bende 11+1 olucam Allah'ın izni ile bende görmek istiyorum hareketleriniii
Merhaba sevgili Ocak 2013 anneleri. Ben de ikiz bekliyorum 30 Ocak tarihi 40. haftayi doldurdugumuz tarih olacak..
Ama sanirim ikiz oldugu icin Ocak basinda dogar bebislerim.
Herkese iyi aksamlar..
maşallah..11 haftalık oluvermişsin zaman nası da geçiveriyo dimi..nasıl bulantıların geçtimi göbiş çıktımı :) benim göbiş şişince nasıl olcak düşününce heyecanlanıyrum hayatımda hiç göbeğim olmadı ondan olsa gerek :))
Merhaba sevgili Ocak 2013 anneleri. Ben de ikiz bekliyorum 30 Ocak tarihi 40. haftayi doldurdugumuz tarih olacak..
Herkese iyi aksamlar..
kızlarrr ben 9+6 gunluğum aranızda denıze gıren varmı ?? buyukler gırme dıo doktorum bı 5 10 dakkayorulmadan gırebılırsın dedıama karar veremedım:/
iyi geceler hepimiziN kandili mübarek olsun hayırlısıyla Rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. Bebeğini kaybeden arkadaşlara da sabır ve yeni bebişler versin.
Ay_she benim bilgilerim şöyle eklersen sevinirim 35- 60-23 Ocak-3.bebiş-Düzce
teşekkürler
valla yaa, sıkıntılı geçmesine rağmen zaman gerçekten de çabuk geçiyo, daha ilk muayenem dün gibi 5+1 dimbir iki gün rahatlamıştım gibi bulantı açısından ama bugun gene kötü oldum anlayacağaın daha tam geçmiş değil mutfağa giremiyorum hala yemek yapamıyorum kociş sağolsun göbek başladı az ama öyle çok değil, bende heyecanlanıyorum yaa kim bilir nasıl olacaz [/QUOTE
ben hiç kusmadım ya öle abartı mide bulantımda olmadı oğlum mu olucakkine :))ben etten çok tiksindim ya ağzıma vurmayı bırak kokusana dayanamyrum işte böğğ..
Herkese iyi aksamlar..
Hosbulduk :)
Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi. Sagolun.
Mide bulantilariniz basladi mi? Benim daha yok. Deli miyim neyim bir an once baslasin hamile oldugumu hissedeyim istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?