- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.105
Burçak 86 çok şanslısın canım Ben de kilerden almak istiyorum hem doğal hem hazır:))))
tesekkur ederım cnm yolun bursadan gecerse gel bize mevsimine göre elimizde ne varsa verırım sana,şehirdışından misafır gelınce ben bagajlarına dolduruorum bişiler ben de artık köydekılere benzedım sanırsam burda herkes ne yetiştiriorsa bırbırıne verıor,dun kayınvalıdem kızımı gezmeye cıkardı bebek arabasıyla bi baktım ellerinde bir poşet siyah erik ve şeftaliyle gelmişler:13::13: kışın o kdr cok kereviz yedık kı sürekli komşular getırıyordu,bnm kayınvalıdem de cok goturur,birine oturmaya gıtcek olsun hemen gıder tarlalardan birine mutlaka bişe toplar,herkes birbirnin ne yetiştrdiğini bılır onda olmayanı götürür zaten,tarım sebzecilik meyvecılık tam gaz devam edıyor burda
bn yenı evlendiğimde evime görmeye geldıler komşu teyzeler baktım balkabağı getırmişler,saşırmıştım ahh teyze ben bunu nasıl soycam ben de bu kuvvet nerde dıye takılmıştım teyzeye baktım bı kac gun sonra soyulup doğranmışını yollamış torunuyla,yenı gelin o şehirden geldi bilmez diye 25ımden sonra köylü oluverdim,sevdim de bu olayı