Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim oğlan da dün bütün gün öksürmüş. sanki numara yapar gibi. kesik kesik. gece de 3-4 defa öksürdü. sabah peditus verdim yarım ölçek. bugün iyi diyor halası. hiç öksürmemiş. bilmiyorum neden olduğunu.
size de geçmiş olsun canım.peditus öksürük şurubu mu?
önden suda haşlıyorum canım. pişmesine yakın sebzelerini ve baklagillerini atıyorum. pişince de blendırdan geçiriyorum.
Canım doğru düzgün emmiyor sütüm de çok yok ama emse ona yeter emmeyi bıraktıktan sonrada sıkıyorum süt oluyor biberon almıyor emmediğinde arada sağıyorum birinden 60-75 arası çıkıyor yaa canım çok iştahsız eskiden de. Çok emmezdi ama 300-500 gr alırdı 2 ayda 160 gr almış
canım benimki de hareketli ama ancak 6-7 aylıkların döndü şimdi desteksiz oturuyor öyle ayağa falanda kalkmaya çalışmıyor aksine otururken yatmaya çalışıyor daha emeklemedi bile yaa dişide yok yani gelişimide etkileniyor gibi geliyor.
canım kesinlikle öyle düşünme, kilosu biraz yemediğinden biraz genetiktir gelişiminde bi problem yok bence hareketliymiş oturuyo da diyosun,gelişiminde problem olsa daha durgun olurdu.bu dönemde maalesef hepimizin bebeklerinin kilo alımı çok çok azaldı.
ishal için muz yedirebilirsin bizimki ne zaman muz yese 2 gün kabız oluyor bu yüzden muz yediremiyorum.
kız bak bu hiç aklıma gelmemişti aynen ben de pek yediremiyorum hemen kabız oluyo iki üç günde kakası düzeliyo.hemen yediricem şimdi
daha balık vermedim sadece tattırdım 9. Aydan sonra vericem
Köy tavuğunu haşladım buzluğa attım suyuyla çorbalara ekliyorum
kıymayıda ya çorbaya ekliyorum yada etli dolma veya köfte yapıyorum
ishal için pirinçte yedirilebilir.geçmiş olsun
Amaaan kendileri haklı olsalar zaten söylenirler, haksız olsalar da yediredikleri için kızıp ona söylenirler boşveeeeer sıkma canını. Allaaaah sende de mi migren var canımm Allah yardımcın olsun bende de var o illet
Canım muz yedirsen meyve olarak. Bir de mamalarını pirinçli versen belki işe yarar.
arkadaşlar da demiş hemen deniycem ferdacım
Canım ben tavuğu haşlayıp didikliyorum, sebzeyle beraber blenderdan geçiriyorum. Kıymayı da toptan kavurup bir yemeklik bir yemeklik ayırarak buzluğa atıyorum, sebzesini yaparken atıyorum içine. Balık henüz vermedim.
kız burçak ben seni ekledim di nereye kayboldun?
ayy kıyamam anlayabiliyorum biz de anamla öyle olmuştuk.. ama şimdi o uzaklara annemi de getirdim, hem torununa bakıyor hem diz dizeyiz yine
günün olayları :
1. ülker' den çeneni kapat paketi geldi :86: içinde ne ararsan war çükülataalar gorfetleeer :86: bahsetmişimdir şikayet başvurusu ettiydim gofretten bişey çıkmıştı naylon gibi ama artık hiç önemli değil ben takmam öyle şeyleri afiyetlen yerim artık sözde numuneyi alacaklardı benim beklentim de sadece bu idi ne gereeeek wardı rica ederim
2. kışlık domates için 10 kg istedim eşimden gitmiş pazara 20 kg almış anam ağladı (hakikaten ağlıyor da hani ama domates için değil kardeşim içün görmemişin kardeşi gurbete gidince böyle oluyor işte hem görgüsüz hem eziğim
neyse domateslere kavanoz yetmedi dolaba atcam
tuğba napıyon gı anladın sen onu :86:
bılemedım ben de bı baktım yoksun,dedım ekledı sora da benı beenmedı sildi sanırsam sonucta bı vaveyla dıılım
bacım kabul ettım tekrardan davetını ama simdi oldu sanırsam
eh napam işte oğlana okuma yazma öğretiyom söktü sayılır
konserveyi+dolaplığı nasıl yaptın benim geçen sene iyi olmadıydı
öptüm seni can kuşşşş
günün olayları :
1. ülker' den çeneni kapat paketi geldi :86: içinde ne ararsan war çükülataalar gorfetleeer :86: bahsetmişimdir şikayet başvurusu ettiydim gofretten bişey çıkmıştı naylon gibi ama artık hiç önemli değil ben takmam öyle şeyleri afiyetlen yerim artık sözde numuneyi alacaklardı benim beklentim de sadece bu idi ne gereeeek wardı rica ederim
2. kışlık domates için 10 kg istedim eşimden gitmiş pazara 20 kg almış anam ağladı (hakikaten ağlıyor da hani ama domates için değil kardeşim içün görmemişin kardeşi gurbete gidince böyle oluyor işte hem görgüsüz hem eziğim
neyse domateslere kavanoz yetmedi dolaba atcam
tuğba napıyon gı anladın sen onu :86:
Ver gitsin bisey olmaz canim... Sen de gule gule ye.benim de annemle ablam yapti domateslerimi sagolsunlar.. Kurban bayraminda gidince alicam. İnsallahh..Kiz kagan hangi cocuga ogretiyon len bebeyemi:))
ya ispanak kavurdumda tuzsuz muzsuz bebege versem bisi olurmu soganlari kavurdumya o bakimdan..
Burcak sabahlari iyiymis vermek oyle yapiyorum sut yada kahvaltidan yarim saat kirkbes dk once veriyorum yani uyanir uyanmaz..yemeklerle beraber olmuyo cunku oyle yap sende..9-10 damla veriyorum HERGÜN..
haha sizin dilinize düşülmesin valla çok pis ti'ye alıosunuz hatunu,az diilsiniz cidden
bişe sorcam belkı konuşulmuştur ama hatırlayamadım bu demir ilacının saati var mı? bn vermeme ragmen kızım kansız cıktı tahlılınde nerede yanlış yapıorum acaba
Ayy... Vermene ragmen kansizsa korktum valla. Ben unutuyordum arada.bi tahlil yaptirayim 9. Ay asisinda.ben de sabahlari veriyorum.