Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yaticam birazdan, cok ararsiniz beni...
ararsam yorganon altında bulurum seni
Kizzz... Ne yorgani bu sicakta... İncecik pikeyle yatiyorum ben... Hem sen git de kendi yorganinin altina bak... Bakalim ne var orda.... :)
Ruza kiz bursa soguktur biz pikeyi kaldirdik valla soguk gece..zaten hala gribük ailecek..
Kizlar milli macimi izliyonuz nabiyonuz neyse gidem islerimi yapamda, sagim yaparkene gelirim cok muhabbet etmeyin bensiz
ben de seksenleri izliycektim ama kocam maç için tv başına oturdu. bu arada ızliyo musunuz bilmem de 80lerde oynayan oyuncular dizideki çalan o dönemin şarkılarını kendileri seslendirmişler çokta güzel olmuş..[/QUOTE]yok be ya ben dizi izliyodum ama kocam tvye el koydu maç izliyooo bende bi burda bi facede takılıyommmmmm
ben de seksenleri izliycektim ama kocam maç için tv başına oturdu. bu arada ızliyo musunuz bilmem de 80lerde oynayan oyuncular dizideki çalan o dönemin şarkılarını kendileri seslendirmişler çokta güzel olmuş..
napıyonuz ule :99: :99:
oğlum yattıktan yarım saate 20 dk kadar arayla kalktı 3 kez. ne derdi war bilemedim.. ek gıdaya geçtiğimizden beri böyle oluyor bununla mı bağlantı kurmalıyım uzmanlar ne der acaba :86: diş diyorum ne zamadır hatta doktor bile yakın dedi ama hala yookk.. gündüz çok gazlı oluyor sancı mı oluyor acaba deycem ama kocaman adam oldu artık yaww çıkartıyor da pırtt pırtt
neyse selam ederim gözlerinizden öperim ew hala domates kokuyorrrr...
ruza ne demek yollarım adres please.. add ne zaman yaptın gı domatesi bana da yardım eden olaydı pek iyi olurdu..
Yok burcak sabah ver daha iyi ac verki iyice emilsin bizdigimin vucudunda yerim o tatliyi ben:))