- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
huhuhuhuhu faceden ekleşiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve sevişiyıozzzzzzzzzzzzzzzzzz var mı katlan katılmak isteyen zilliiiii
tam deli şeker hatun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huhuhuhuhu faceden ekleşiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve sevişiyıozzzzzzzzzzzzzzzzzz var mı katlan katılmak isteyen zilliiiii
bende pek kullanmıyorum.aynen senın gibi sabahları mamasına pekmez koyuyorum.bende arada kaldım.
hayırlısı olsun vaveyla.
kızlar ben face kullanmıyorum.
bituful ve repu geçmişler olsun diyorumhastalıklar çokkk uzak olsun hepimizden.
vaveyla hayırlı olsun atamanız,hayırlısıyla görevini yapar oralarda sonra da tez zamanda da uzaklardan yakınınıza geliverir inşallah
konular evvelsi günden beri akmış gitmiş aklımda kalanlar bunlar, atladıklarımı mazur görün
teşekkürler deniycem =)
sütü sütçüden mi alıyorsunuz?
güveniyor musunuz ben emin olamıyorum da =(
Ne olduki burdakiler genelde boyle yediriyo vave ben haric:)..sadece sut miktari fazla cus 240 cc ne laa
tam deli şeker hatun
bende pek kullanmıyorum.aynen senın gibi sabahları mamasına pekmez koyuyorum.bende arada kaldım.
hayırlısı olsun vaveyla.
kızlar ben face kullanmıyorum.
Canim sıkılıyor
Şöyle bi düğün falan olsada gitsek oynasakk azicik
bana gel yavrum giyelim dansöz kıyafetlerini açalım son ses müzigi ohhhhhhhhhhhhhhh döktürelim tey tey tey
Vallaha mi
Tamam geliyorum ama benim dansöz kiyafetim yok :18:
Nuri Alço gibi gazozuma uyku ilaci katarsin sen bide o tip var sende
Canim sıkılıyor
Şöyle bi düğün falan olsada gitsek oynasakk azicik
bende var takma kafana kız ne olacak toprak olacagına ................. anladın sen
ruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapan aşüfteeeeeeeeeeeee yavrum bende her yol var her yol düşünce dünyanı sınırlama her yol evde hizmetçiyim,mutfakta aşçıyım,sokakta hanımefendiyim,yatakta da ....................................... anladınız huhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
oynayalım kuzum
benım oğlum dünden razı hemen baaslıo oynamaya eee nbrrr