- 5 Ocak 2011
- 1.449
- 802
yarın ben sana özelden mesaj atarım cnm netleştırelım
tamam hayatım.. mesajını bekliyorum...
tutkuuuuu........ hadi ama elma dersem çık....... elmaaa...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın ben sana özelden mesaj atarım cnm netleştırelım
mama+meme gitti hep. hala da öyle. şu an saatler az çok belli.
aralık 21 bizim de. 7 ocak görünüyordu doğum, hep buraya bakıyordum ben de. sonra burada kaldım. ama eskilerden pek kimse kalmadı burada.
Working with idiots can kill you.. isyerindekilere kafam bozulmustu da cnm o ara koymustum.. bi makaleye gore aptallarla calismak insani cok yoruyo ve rrken olduruoburçak avatarındaki gazetede ne yazıyor merak ettim...
Ah ne kadar dogru bi makaleymis o.... Yazanin ellerini opmek lazim.. :)Working with idiots can kill you.. isyerindekilere kafam bozulmustu da cnm o ara koymustum.. bi makaleye gore aptallarla calismak insani cok yoruyo ve rrken olduruo
teşk canım cevap için bende başta giriyordum aylar oldu girmedim
bu arada maşaAllah oğluna çok tatlı =)
vanda hava alanı var galiba
Ne kadar orda kalması gerekecek
benimki çeyreğini yese yeter neyse yaa zaten ben mi bakamıyorum bu çocuğa nerede yanlış yapıyorum anlamadım ki çıldırıcam
buradaki en zayıfı benimki 7 kilo yine yemek yediremedim bıraktım şimdi uyuyor
sağlıklı olması önemli kilo önemli değil ama şimdi düzgün beslenemediği için ilerde de yaşıtlarından ufak kalır mı ki
emoşşşş hayorlı olsun kaaadeşinin görev yeri,branşı neydi?erciş güzel kızz
göl kenarı:)))benim ablam da vanda mat.öğrtmeni çok seviyo orayı
iyi olur inşallah iyiiiii üzülmeyn ekmek aslandan çıktı
ne oluyo lan burdaa
selam
Sizmisiniz face te bulusan biz face to face in kralini yapariz diyolaaa:)))))
Evet bitufulcum.... Siz gidin face e bizi unutun.biz de bulusur face yapariz... hihhh.. telefondan smile yapamiyorum ama anladiniz siz onu...
yaap hadi yaapsanaaa giden yok be ya, sosyal paylaşım alanları out kk in ne dedim ben :120: :120:
oglanin corbasiyla yarinki yemegim ocakta. pisse de yatsam, gozlerim kapaniyor uykusuzluktan... hep sizin yuzunuzden... buraya yazcam diye yemek bu saate kaldi. oglanin corbasi bayagi karisik oldu yine.. soyleki;
parca et
patates
sogan
1 dis sarimsak
kirmizi biber
kabak
maydanoz
bulgur
yer mi ki acaba?
hihh soyle... gelin buraya konusalim ne guzel.. kocacim face actirmiyor. kiskaniyor herhalde manken gibi fizigimi.....
yer yaa niye yemesin. ben de dün yaptım karmakarışık çorba. parça et, patates, kabak, kereviz, havuç, soğan, sarımsak, yeşil biber, bulgur, pirinç daha ne olsun bugün de haşlanmış eti suyuyla tarhanaya attım blendırla ezdim.
ohh.. yarasin tosunuma... yesinler de buyusunler. bir de hic hasta olmasinlar ya... cok uzuluyorum hasta olunca.
kendimize de barbunya yaptim.en kolay yemek.hepsini cigden dogra koy suyu pissin oh ne guzel..cok mu tembel oldum ben acaba...