- 11 Nisan 2013
- 206
- 0
rencide et beni gediiiiiiiiiiiiiiiii
şimdi benim kzda geçen haftaya kadar gece çok aglıyodu sebepsiz uyanıyodu bende son 3 gündür akşam 18.00 dan sonra ek gıda vermiyorum kendi maması haricinde hiçbirşey vermiyorum nispeten 3 gündür degmesin daha iyiyiz bi dene istersen gedi canım deneme yanılma zaten yöntemler
Dün senin gibi yaptım.18 den sonra hiçbirşey vermedim.9,30 da rezene verdim, üstüne de mama verdim.Gazını felan çıkarttırdım.Biraz daha iyiydi sankim.Dur bakim bi hatırlayayım kaç kez uyandığımı.... Sabah 6 ya kadar 3 defa, 6 dan 8 e kadar 4 defa
Aynen dediginiz gibi kizlar 60 cc anca icti gerisi cöp..190 cc yazmis kutuda kim icerki o kadar gedi ninki gibi istisnalar haric
Yok yok en fazla 210 içiriyorum artık.
oğlum bugün yatar pozisyondan oturur pozisyona gelmeye başladı. ama eşek sıpası hala çağırınca gelmiyo, elini uzatmıyo. oyuncak falan atınca koşuyo hemen :26:
Benim oğlanda dün ilk defa emekleme pozisyonunda dururken dönüp popo üstü oturdu desteksiz uzun bir süre.Ben de karşısına geçip gel gel diyorum sevdiği oyuncakları gösteriyorum ama ilerlemeye hiiiç niyeti yok.
yok benzemiyoz ben çok neşeli,cana yakın,herkesle konuşan hiç utanmayan (yüzü sıyrılmış ) ,yarı çatlak bir hatunum eşimde odundan hallice soguk duran,insanlara mesafeli hemen arkadaşlık kuramayan tabiri caise a-sosyal bir tip bak böyle anlatınca bi tiksinme geldi kocamdan anaaaaaaaaaaaaaaaam ben bunla niye evlendim acaba ama yakışıklı tam aradıgım tipti tipine kandıgım
ortak noktamız düzenliyizdir,fedakarızdır,saygılıyızdır ve galiba hala aşıkız birbirimizeeeeeeeeeee
Seni Allah kahretmesin emiNerden buluyorsun bu lafları.okurken bu kadar güldüğüme göre yanında olsam nolur acaba?Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün bacım