- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
sağolasındelikız oğlunun resmini kaçırmışım ama kızının uyurken çekilen fotosunu gördüm çok çok sevimli Allah nazarlardan korusun Maşallah
yok yaa çok basit hepsini elinle yoğurup top haline getiriyorsun ,sonra da önce Hindistan cevizine sonra çikolataya buluyorsun bu kadarAhh yaaa ( çook güZeller:)) netten baktım tarifinede uğraştıracak gibi sanki:)
bence gayet güzel olmuş ,düşünme hemen yapıştırbunları da az önce yaptım dikmedim tişörte napiim yapıştıram mı olmuş mu bacılar yoksa beyaz tişörte mi yapam?söyleyin walla bişey yapmam :122: napam ya bir sürü de çiçek yaptım nereye kullanam biri beni durdursun amaaaaaaaaaaa neyse oğlan giyer dimi balıklı karizma ile ilgili bir durum olmaz herhalde :86: çiçeği sormuyorum bile :111:
yaa önce kendi ülkemizi gezelim ecnebisi kalsın ,biz çoğu yeri gezdik türkiyede ,artık yurtdışına açılma vaktimiz geldi ama bebeler büyüsün onlar da anladığı zaman hepberaber gitmeyi düşünüyoruz inş. zaten hollandada görümcem var oraya gittikmi ordan tüm avrupayı gezeriz ,ama ben en çok uzakdoğuyu merak ediyorumoooooooooo iyiyimiş gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün dükünüzle düseşiniz bebesi olmuş çüklü gelmiş çüklü kraliyet ailesinin yeni çükütayı dogmuş
keşke bende görsem ecnebi memleket gezsem dolaşsam ohh ne güzel olur bacım senin de yolun ist.a düşerse gel bana tatlı yapamam ama tatlıcılara giderik gezerik
benim ruhum karmaşık zaten kafa bi dünya içmeden ayyaşım ayyaş
yukarda anlattım hepsi çiğden yoğur güzelce sonra da bulaDelikız hepsini çiğden mi koyuyorsun, herhangi bir pişirme işlemi var mı? Vakit bulursam deneyeyim
Günaydınlaaar,
Dünden beri canım sıkkın.Erkekler çocuk gibi olur derler ya çok doğru bir laf.
Üstüne birde oğlanın bütün gece yine doğru düzgün uyumaması....
Akşam 10 da 300 ml tahıllı gece maması yedirdim kaan'a. Gece 3 e kadar 4-5 defa uyandı emziğini verdim, uyudu.
3 den sonra 10 saniyede bir ağlamaya başladı.180 ml mama verdim öyle sustu.Sabah yediye kadar da zar zor uyur uyanık takıldı.
Bu kadar mama yiyor da niye uyumuyor anlamış değilim.
Akşam uyumadan önce tok tutacak ne verebilirim başka?
uyumalarının toklukla alakası yok ,ben denedim tutmuyor ,sanırım dönemsel bir şey bu ,diş vs. çünkü gece maması denedim olmadı mamayı süte katttım ,cicibebe koydum denedim tutmadı ,zamanla geçer herhalde diye bekliyorum