- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
hımm.............. :26:2010-2012 arası eşim asker o sebepten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm.............. :26:2010-2012 arası eşim asker o sebepten
bakınız çok ciciler.. bayrama kadar keçe alacak yer bulabilirsem önlükten we badinin tişört halini yapacam :122: kızıma da siyah olandan :122:
çok güzelmiş güle güle kullansınlar ,nasıl yapacaksın onu da anlat bari :))
bakınız çok ciciler.. bayrama kadar keçe alacak yer bulabilirsem önlükten we badinin tişört halini yapacam :122: kızıma da siyah olandan :122:
önce keçeyi bulam anlatacam bacım hatta bulursam sizinkilere de yaparım walla
ben de becerikliyimdir söylemesi ayıp ondan sordumönce keçeyi bulam anlatacam bacım hatta bulursam sizinkilere de yaparım walla
bugün bebefixden sipariş verdim henüz gelmedi bu hafta içinde gelecekmiş memnun kalırsam tavsiye ederim piyasada baktıklarımın aynısına benziyordu aralarındaki fiyat farkıda 100 tl den fazlaydı
ben de becerikliyimdir söylemesi ayıp ondan sordum
teşekkür ederim sağolasın o zaman adresimi veriyorum yaz
zor mu yapması :26:
çok güzellermişş amaa bayıldım benn...Biz bayramı çekirdek ailemizle geçircez yalnızız burda gurbetlik zor çok zoorr...
selam kızlar,
vaveyla çok güzelmiş ama ben sittin sene yapamam hiç elbecerim yok hemde hiçç
bizde bayramda eşimin memleketine gidiyoruz
ayy bayıldımmm... yerim ben o şekerleri... okulda keçe vardır muhakkak, ben de yapıcam.... ama onları dikmek mi gerekiyor? :26:
selam bacım yaparsın bişeyi yok zaman olsun yeter biz de memlekete gidelim yeter ki kv de bayram geçirmeye razıyım
büyük figüleri dikebilirsin(yarın örnek yaptığımdan ekleyim) ama bunlar küçük we ince ya yapıştırmak gerekiyor.. ben de merkeze gidersem şu sıralar zor iş yoğunluğundan, hobi mağazası wardır herhalde araştırıp alıcam
dikmek gerekmiyorsa daha kolay işimiz. silikon tabancasıyla yapıştırırız. sen örnek ekle canım. daha iyi olur..
benim kızımda markete ekmek almaya gidiyoooooooooo
yok artık daha neler 6,5 aylık bebek nasıl çekyattan tutup kalksın yaaa bazen insanlar abartının dibine vuruyoo yaniii
kızım mammmm mmmaaa tarzı bişeyler diyoo bide anneeeeeeee diyo bu ikisi net anlaşıyoo onun dışında kuyruuguna basılmış kedi gibi bas bas bagırıyoooooooooooo
Yavru vatandayız biz,ana vatana gelemiyoruz bayrama..peki alayım açık adresi :86: ben pek meraklıyımdır böle şeylere, el işi ne warsa yaparım tipimden pek belli olmaz ama beceririm yani :111:
hayır çok basit, el becerisi olan herkes yapabilir..
ah canım bilirim nerdesin? biz de bayram da yalnız olucaz gurbetteyiz aynen belki izin olayını ayarlayabilirse eşim bir ihtimal memlekette olabiliiriz