içimi rahatlattın. ilk çocuklar deneme tahtası oluyor heralde.
ayrıca yanlış anlamam canım. tecrübelerimizden yararlanmak için yazıyoruz burada. ben doktora en son 5 aylıkken gittim. Ankara'dayken. o da herşeyi azar azar arttırarak verebilirsin demişti. neyse daha temkinli olacağım bundan sonra.
maşallahh..
yerim ben onu. :56
ne bileyim arkadaşım. bizim ebe sanki konuya çok hakim değilmiş gibi duruyor. bir soru soruyorum bayağı düşünüyor, sonra cevap veriyor. bazen de kendi içinde çelişiyor
bir aydır çorbalardan yiyor zaten. damak tadı oluşmuştur herhalde artık. yani birden etle başlamadık ek gıdaya. bir de anne sütüyle doymadı hiç benim oğlum. hep mama yiyor. şimdi aptamil devam sütü içiyor. gün içinde de bazen veriyorum. ama genelde akşam ve gece uyandığında içiyor. gündüz yemek düzenimiz oturdu. kahvaltı, yoğurt, çorba, meyve düzenli olarak yiyor. ben işe başlamadan alıştırdım. şimdi halası bakıyor. herşeyi rahatlıkla yiyor, maşallah diyor. çok şükür sıkıntımız yok.
bu arada pamukçukla uzuunn süre mücadele ettik biz de. mikostatin kullanabilirsin. geçmiş olsun kuzucuğa..
haklısın canım. doktoru dinlemek lazım. ebeye kalırsak ne olur bilmiyorum.
benimki de dün akşam ıspanak yedi. kendimize yaptığım ıspanaktan ayırdım biraz. çatalla ezdim. yedi maşallah.
4.5 aylıkken 9200 müydü...
maşallahhh suphanallahh..... ayyy o halini bi görseydim de yeseydim onu.....