Bgün 6.ay aşimizi olduk 7300gr olmuş 70cm kisami ne sanki
dr herseyi normal gayet güzel dedi çok sukur
Sabah kayinpeder kuaföre götürdü kafayi sifira vurduk bi arastirmada bebeklerin anne karnindaki sacla durmasi saglikli degilmis diye sonuc alinmis ayrica tam bingildaginin üstü kuvak oldu onuda duzeltemedim bebekken hic olmamisti 20gundur var karbonat li zeytinyağı surdum ama geçmedi baska bilgisi olan var mi?
konak icin saf zeytinyagini surup biraz bekledikten sonra tarakla biraz bastirarak ( hic bir zarari yokmus) o konaklari kaldiriyosun. bizimkinin de var doktor oyle dedi yaptik hic kalmadi..
Aynen oyle canim ben beraber degilim yarim saat var aramizda kayinvalidemle ama genede sık görüşüyoruz gorumcemlerle falan severim hepsini ama onlarda oyle herseye mudahele ediyorlar bitek onlar degil cevremdeki herkezbunu ver bunu verme ozelliklekçok aglayinca aç bu çocuk
(nerden anladı acaba) bizi acemi görüyorlar ilk bebis ya ikincide bu kadar olmaz heralde
Aynen benimkiside tatli manyağı anasina çekmiş
tuzlu şeyleri sevmiyor..
Benim sag göğsümde sut cok solda az hep oyleydi. katılıyorum sarkma olayına tek cozum silikon heralde ama ikinci cocuk olayi var oyüzden olmaz heralde