Biz dün ek gıda konusunda bayağı bir sıçrama yaptık. Sabah ekmek içi, devam sütü, tahıllı mama, labne, yumurta, cevizli kahvaltı (yarısını yedirebildim), üstüne biberon verdim birazcık içti, öğlen ara öğün vakti geçtiği için hazırladığım meyve püresine tahıllı kaşık maması ekledim, bir dahaki öğünde kabak dolmasının dışını bol yoğurtla karıştırıp verdik, akşam da tarhana çorbası verecektim ama çok uykusu geldiğinden yemedi, biberonla devam maması verdim, gece de bir öğün mama. Aralarda da sık sık emzirdim. Doktoruna da gidemedim ki bir liste alayım, adamakıllı düzen kurayım. Beslenme konusunda hala k.valideyle mücadele halindeyiz, ona kalsa doktorların hiçbir şey bildiği yok. "Onu yedir bunu yedir, susamıştır su ver, annenin sekiz gözü olacak, her şeyi düşünecek, oğluma elma yediricem, irmik aldım çorbasına koyucam..." Tamam efendim nasıl isterseniz. Ben de salak değilim herhalde! Oğlumun bakıcısı oldum yav
Oğlumun annesi emrediyor ben yapıyorum. Elli kez de uyardım, kalbini kırmak da istemiyorum. Sürekli birlikte olunca da böyle didişip duruluyor galiba :) Aşıyı da hiç istemediğim halde burada yaptıracağım herhalde. Yalnız öksürük ve burun akıntısı var. Yaparlar mı acep?