- 15 Şubat 2013
- 25.238
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.917
- 798
iHamilyeyimmmm![]()
ne güzel maşallah kucağına da almayı nasip etsin allah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iHamilyeyimmmm![]()
ne denicek darısı başınıza denirO kadr şaşkınım ki ben ne denir nE hissedilir bilmiyorum suan dışardan yazacağım size
Kızlar çok üzgünüm.hiç biri gelişmemiş. Umarım sizinkilerin sonucu güzel olur. Sevgiler hepinize.
Allah yardımcın olsun canım benim, kavuş artık miniklerineeeekızlar yarın saat 1.30 da transferim var
kaldı embriyolarım ölmediler![]()
inşallah canımAllah yardımcın olsun canım benim, kavuş artık miniklerineeee
kuzum normalde kaç olması lazım benim hep 37 küsür çıkıyor.ama biliyosun bende regl ağrıları var bilmiyorum:18::18: .canım belli olmaz daha üzülme daha erken.insallh bebğin san sıkmkı tutunmuştır kuzum biliyosun kardeş olacak onlar geldilerse tabi..tüp bebe kardeşliği:):)![]()
ateşimiz çıkmazsa olmadı mı demek :44:
Hamilyeyimmmm![]()
Canım insallah yerleşmeden kaynaklı lekelenmedir, guzel sonuclar diliyorum
Masallah vucut isin cok iyi.okuduguma gore isi yukselip sabit kalirsa iyiymis.Benimkide bi cikiyo bi dusuyo.Umit vaadetmiyo bana.Heran adet olcakmisim gibi bi hissim var.Cuma teste gel demislerdi.ama hicbi belirti falanda yok.
hamilelerin 1 derece yuksek
olurmus normale gore net bilgim yok ama nebiliyim bir ates olcme olayi var aslinda yeni hamilelerden biri olcse bizim icin be iyi olur...
Senin yarin transfer in hayirli olur insallah
cnm allah kucagina almayi etsin cok sevindim sayfa guzel haberlerle ilerliyor masallah diyelim..bizede dua et
inşallah canım
bu ay transferi olan, olamayan, tedavisi yarım kalan, negatif alan , hamilelik haberi alıp coşan
yani bu uğurda kendini paralayan herkes hepimiz kavuşalım alalım bebeklerimizi kucağımıza
allah büyük
Hamilyeyimmmm![]()
canım valla ben anlamıyom bu vucut ısınından falan benim transferin 4 günümden beri regl ağrısı gibi ağrılarım oldu tuvalete kontrole gitmekten bir hal oldum.o korku tarif edilemiyecek bir şey :18::18:sonra bı bakıyom bir şey yok.kızlar inanınki biz güçlü insanlarız insan kafayı yer ya bu durumda demekki RABBİM YARDIM EDİYOR.ONA SIĞINMAK EN GÜZELİ.BEN ŞİMDİDEN ALIŞTIRDIM KENDİMİ HER İKİ SONUCADA NE DEMİŞLER HAYATTA HER AN BİR MUCİZEYLE KARŞILAŞABİLİRMİŞİZ.BU İLAÇ VE TEDAVİ BENİM FELSEFİ YÖNÜMÜ ORTAYA ÇIKARDI HERHALDE![]()
Bende cok anlamiyorum.Ates olcme yontemi topigine bakiyodum eskiden.Orda atesi yukselip sabit kalanlar hamile kaliyodu.Tabi onlar normal yolla oldugundan hormonsuz bi ates yukselmesiydi.Biz hala jelle falan hormon aliyoruz.Bide o ekstra ates yukseltir diye dusunuyorum.Belki yanlistir ama mantik yuruttum sadece.Gercekten zor bir surecmis bu tup bebek tedavisi.Siki bir imtihandan geciyoruz sahiden.Allah hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirlisini versin.Bende kendimi alistiriyorum olur yada olmaz hayirlisi deyip gene denicez.Birde ben hamile oldugunu ruyasinda anlayan varmi diye merak etmistim.Okudumda bazilarina baya baya hamile olacaklari malum olmus.Ben hic oyle bi ruya gormedim.Napalim hayirlisi.
Kızlar selamlar,,, opu tarihim belli oldu 30 nisan... şimdiden başlayın dualara(
canım hayırlısı olsun inşallah