- 15 Şubat 2013
- 25.238
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.917
- 798
benimde yarın 1:30 daTeşekkür ederim aycen...
Arkadaşlar yarın transferim olacak dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde yarın 1:30 daTeşekkür ederim aycen...
Arkadaşlar yarın transferim olacak dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı
benimde yarın 1:30 da
amin canım inş güzel haberler verebiliriz.CNm cok sevindim insallah rabbim nasip eder..simdi heyecanli bekleyis basladi insallah pespese guzel haberi veririrz
canım hayırlı olsun bebişin sana sımsıkı tutunsun.12 gün sonra güzel haberini duymak dileğiyle
Bana saat vermediler ben zeynep kamilde oluyorum sabah sıkışık gel dediler bakalım hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa gitmez. Yumurta toplama işleminden dolayı ağrılarım ve şişkinliğim var dilerim bir aksilik olmaz
:18:
YARIN SAAT 12:00 GBİ TRANSFERİM OLUYOR BEBİŞLERİMİ ALIP GELİCEM TEYZELERİ DUANIZDA BANA DA YER VERİN NOLURRRRR![]()
canım kalbinden gönlünden nasıl geçiyosa öyle yapSelam arkadaslar, pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum. Allah'im kucaginizada almayida nasip etsin insallah, 5. gun embriyosuda olmadi bende, herseyin hayirlisi diyorum, bi daha ki sefere insallah, bitane dondurulmusum var sizce arami koysam yoksa mayis hazirana transferimi yapsammi? bi fark olurmu? Bilgisi olan varmi? Ben ramazan ayindan sonra yapayim diyorum ama. Cok stress oldum cok yiprandim.
Kızlar selamlar,,, opu tarihim belli oldu 30 nisan... şimdiden başlayın dualara(
TUBA canım sana dün söylemiştim bak ne güzel sonucunu almışsın.güzel bir hamilelik geçir ve bebişini sağlıcakla al kucağına..maşallah sana.bizlerde dua et canım.darısı bizlere olsun.accend ben dün ne dedim sana gördünmü canım çok sevindim hadi bakalım yarın bebişlerin sana sımsıkı tutunsun insallah sonu bebişle biten bir tedavi olsun.iğneye başlayan arkadaşım günler o kadar çok çabuk geçiyor ki sen bile inanamıyacaksın asıl geçmeyen günler transverden sonrası teskere alacak asker gibi sayıyorsun :):18::18:tüp bebek umutla umutsuzlugun arasında ince bir ip bizde o ipte oynayan cambazlarız.. bu arada benim şafak 8![]()
ne denicek darısı başınıza denir![]()
TEBRIKLER canım sağlıcakla kucağına alırsın ınşallahh :)) bizlere nasıp olur inşallahhhhh..
allah ayrdımcın olsunKızlar selamlar,,, opu tarihim belli oldu 30 nisan... şimdiden başlayın dualara(
hepnıze cok coook tsekkur edrım ınsaaallah hepınız olumlu sonuclar alırsınz..ben cuma gunu tekrar edıcm tahlılı..ınsalahhh yukselırtuba02 hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına inş.
özlem canım ben çatlatmayı ayın 11 vurmuşum bacım bizim facedeki tüp bebek anneleri ve anne adayları sayfasında paylaşmışım yoksa hatırlayamıyordum şimdi baktım.ee ne olucak şimdi normalmi..
Slm kizlar 13.de trasferim yapildi 5.gun embriyosu kondu 22sinde sukurler olsun hamile oldugumu ogrendim 275,37cikti degerim bu gun de 600 kusu dedi doktor 3mayista ultrason nasipse kesyi gorucez nasip olursa benim merak ettigim o gun kalp atislarini da duyucakmiyim ve kac haftaligim sizce ben merak ediyorum cokkkkkkk lutfen yardimmmm
Normal adet gunun yarin olmasi lazim AMA hamile olmasan bile adetin gecikecek ilaclarin etkisiyle yarin ve diger gunler isin yuksekse Bu iyiye isaretmis..tabi biz net bilemeyiz benim hic isim yok sasirtici olumsuz olsa bile adet gunume kadar isi olmasi lazim yok dun evine dondum bende ev soguk sabah olctum 36 cikti moralim bozuldu aslinda Bu olcmenin belli saatleri var sanirim ates olcme topigine inceliyim biraz
Canım yok adet günü gecikmiyor gürganda ilk negatifimde günümde adet olmuştum. Düşük doZ kullandığımız için hormonlar alt üst olmuyor(istisnalar hariç)
canım ya niye umutsuzlaştın sen bak ben dün tüp bebekle hamile kalanlar topiğinde sormuştum g90 arkadaşımız yazmış bende ölçtüm 36 küsürdü hep şimdide aynı diyor.bence bu kesin bir şey değil.oh canım evine kavuştun mu insanın evi gibisi yok.evinde daha rahat olursun.moralini yülsek tutu ve bol bol dua et canım benim.Normal adet gunun yarin olmasi lazim AMA hamile olmasan bile adetin gecikecek ilaclarin etkisiyle yarin ve diger gunler isin yuksekse Bu iyiye isaretmis..tabi biz net bilemeyiz benim hic isim yok sasirtici olumsuz olsa bile adet gunume kadar isi olmasi lazim yok dun evine dondum bende ev soguk sabah olctum 36 cikti moralim bozuldu aslinda Bu olcmenin belli saatleri var sanirim ates olcme topigine inceliyim biraz
çok sağol tubi insallah değerin güzel bir şelilde artarallah ayrdımcın olsun
hepnıze cok coook tsekkur edrım ınsaaallah hepınız olumlu sonuclar alırsınz..ben cuma gunu tekrar edıcm tahlılı..ınsalahhh yukselır
bende o gün test yaptıracağım.canım şimdiden sansın bol sonu bebişli bir tedavin olsun.allah yardımcın olsunn benmde 29unda buyuk ihtimalleeee...
canım bence bekleme 2 ay dinlen sonra git bebişini al.bu sefer insallah rabbim sana evladını göndersin.bu bir tavsiye yinede sen bilirsinSelam arkadaslar, pozitif sonuc alan arkadaslarimi tebrik ediyorum. Allah'im kucaginizada almayida nasip etsin insallah, 5. gun embriyosuda olmadi bende, herseyin hayirlisi diyorum, bi daha ki sefere insallah, bitane dondurulmusum var sizce arami koysam yoksa mayis hazirana transferimi yapsammi? bi fark olurmu? Bilgisi olan varmi? Ben ramazan ayindan sonra yapayim diyorum ama. Cok stress oldum cok yiprandim.
polit canım benim bu konuda malesef şuan bir bilgim yok yardım etmeyi çok isterdim hamile olsamSlm kizlar 13.de trasferim yapildi 5.gun embriyosu kondu 22sinde sukurler olsun hamile oldugumu ogrendim 275,37cikti degerim bu gun de 600 kusu dedi doktor 3mayista ultrason nasipse kesyi gorucez nasip olursa benim merak ettigim o gun kalp atislarini da duyucakmiyim ve kac haftaligim sizce ben merak ediyorum cokkkkkkk lutfen yardimmmm
canım dualarım seninle sonu bebişli bir tedavi olsun insallah.bebişlerin sana sımsıkı tutunsun.YARIN SAAT 12:00 GBİ TRANSFERİM OLUYOR BEBİŞLERİMİ ALIP GELİCEM TEYZELERİ DUANIZDA BANA DA YER VERİN NOLURRRRR![]()
Normal adet gunun yarin olmasi lazim AMA hamile olmasan bile adetin gecikecek ilaclarin etkisiyle yarin ve diger gunler isin yuksekse Bu iyiye isaretmis..tabi biz net bilemeyiz benim hic isim yok sasirtici olumsuz olsa bile adet gunume kadar isi olmasi lazim yok dun evine dondum bende ev soguk sabah olctum 36 cikti moralim bozuldu aslinda Bu olcmenin belli saatleri var sanirim ates olcme topigine inceliyim biraz