• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

kızlar klinikte tanıştığım bir ablam var aynı gün transfer olduk. bugün sabah beni aradı dedi ki bende kahverengi akıntı gibi bir şey geldi moralim çok bozuk dedi.bende buyuk ihtimal yerleşme kanamasıdır dedim test yaptıracaktı ondan haber bekliyorum. bugun 8 günümüz.insallah vardır yerleşmiştir .onun son sansı 42 yaşında.ha bu arda onun yarın regl tarihiymiş deneyimli arkadaşlar sizde böyle bir şey oldumu.

Kızlar çok üzgünüm. :43::43::43: hiç biri gelişmemiş. Umarım sizinkilerin sonucu güzel olur. Sevgiler hepinize.

CNm ilk gun sayilmiyor ikimizinde 5. Gunu..sende var mi farklilik vucut isisinda? Crinino gene birikti bends demek yurume de cok ise yaramiyor
Vücut isimi hiç ölçmedim arada hafif adet olacakmış gibi bir agri hissediyorum o kadar,hakkımızda hayırlısı bunların hepsi psikolojik bir suru ilac islem vs.gorduk,ne olursa olsun Rabbim ol dedikten sonra zaten olur ama iste insan oğlu pimpirigiz malesef:)

Kızlar çok üzgünüm. :43::43::43: hiç biri gelişmemiş. Umarım sizinkilerin sonucu güzel olur. Sevgiler hepinize.

Canımmm :((( bende üzüldüm şimdi. kendini çok fazla yıpratma nolur.. Tabiki insanın elinde değil üzüleceksin, ağlayacaksın ama kendine zarar vermeden... Ennn kısa zamanda yeniden tedavine başla canım ve inşallah bebeğin sana gelir :(((

yani şuan sana ne desek de tesellı etsek bilemiyorum..Herzaman diyorum herşeyde bir hayır var kendımızı yıpratsakta ağlasakta olmayacağı varsa olmuyor... inan çok uzgunum yapacak hiçbişeyimiz yok hangi olumsuzluk olursa olsun devam etmemız lazım evlatlarımıza kavuşmamız için...Allahım duy şu gonlumuzun feryadını yangınını ne olursun yalvarıyorum doğal yoldan olmayan bebeklerımız yapmış olduğumuz bu tedavılerde ilk seferde hepimize nasip et ne olur...Rabbim hepimiz için birer mucize gönder senin kudretin gucun herşeye yeter OL DE OLUVERSIN....

yani şuan sana ne desek de tesellı etsek bilemiyorum..Herzaman diyorum herşeyde bir hayır var kendımızı yıpratsakta ağlasakta olmayacağı varsa olmuyor... inan çok uzgunum yapacak hiçbişeyimiz yok hangi olumsuzluk olursa olsun devam etmemız lazım evlatlarımıza kavuşmamız için...Allahım duy şu gonlumuzun feryadını yangınını ne olursun yalvarıyorum doğal yoldan olmayan bebeklerımız yapmış olduğumuz bu tedavılerde ilk seferde hepimize nasip et ne olur...Rabbim hepimiz için birer mucize gönder senin kudretin gucun herşeye yeter OL DE OLUVERSIN....

Ne guzel dile getirmişsin canım Amin...

kızlar klinikte tanıştığım bir ablam var aynı gün transfer olduk. bugün sabah beni aradı dedi ki bende kahverengi akıntı gibi bir şey geldi moralim çok bozuk dedi.bende buyuk ihtimal yerleşme kanamasıdır dedim test yaptıracaktı ondan haber bekliyorum. bugun 8 günümüz.insallah vardır yerleşmiştir .onun son sansı 42 yaşında.ha bu arda onun yarın regl tarihiymiş deneyimli arkadaşlar sizde böyle bir şey oldumu.

Benim 11.gündü sanırım kahve lekem oldu ama bu düşük belirtisi de olabilir iğnelerle zor durduk 10.haftaya kadar devam etti kahve lekeler çok zorlandım kese etrafında kanama alanı olunca bu keke geliyor kanama alanını durduramazlarsa keseyide beraberinde götürüyor ama bu tamamen benim suçumdu transferin 5.günü ile 10.günü arası aktarmalı uçakla seyahat ettim 5gün boyunca deli gibi gezdim hiç durmadım.

Senin dün yaptığın testte hiç mi bişey çıkmadı pencerenin önünde iyice baksaydın belli belirsiz çıkıo bazen. Bazen de saatler sonra beliriyor çok merak ediyorımmmm sizi

kızlar yarın saat 1.30 da transferim var
kaldı embriyolarım ölmediler :52::52:

YUPPIII bu super bir haber maşallah Rabbim ilk transferınI nasıp etti arkasından gobişinin buyuduğunu arkasından da kucağına alıp koklayacağın seveceğin günü nasip etsın ınşallah he bu arada CÜMLEMİZEE :) :) :)

CNm cok uzuldum baska severe rabbim insallah rabbim nasip eder farkli ilac farkli protokille degisebilir hersey

kuzum normalde kaç olması lazım benim hep 37 küsür çıkıyor.ama biliyosun bende regl ağrıları var bilmiyorum:18::18: .canım belli olmaz daha üzülme daha erken.insallh bebğin san sıkmkı tutunmuştır kuzum biliyosun kardeş olacak onlar geldilerse tabi..tüp bebe kardeşliği:):):52:

Cnm 37 kesiklikle iyi devam ederse cok iyi catlatma igneni ayin kacinda yapmistin? Ben PEK isi hissetmiyorum olmadi galiba biraz once olctum 36.7
AMA soyle birsey hamile olmasak dahi adet olucagimiz gune kadar isimiz biraz artmis oluyor adet gunu 1 derece dusuyor yani biz simdi ilaclarin etkisiyle zaten adet gecikecek AMA olmamiz gerek gun catlatmadan sonraki 13. Gun yani Bu biraz karisik bir durum I yuzden anlamamiz zor sanirim

YUPPIII bu super bir haber maşallah Rabbim ilk transferınI nasıp etti arkasından gobişinin buyuduğunu arkasından da kucağına alıp koklayacağın seveceğin günü nasip etsın ınşallah he bu arada CÜMLEMİZEE :) :) :)
amin cnm
sabah telefon çaldı hemşire benle gülerek konuşuyo yandık dedim moral verme amaçlı böyle şeker bi konuşmayla açılış
şimdi bana transfer iptal oldu kusura bakmayın dicek
yarın bekliyoruz deyince allah dedim :52:

CNm cok uzuldum baska severe rabbim insallah rabbim nasip eder farkli ilac farkli protokille degisebilir hersey

Cnm 37 kesiklikle iyi devam ederse cok iyi catlatma igneni ayin kacinda yapmistin? Ben PEK isi hissetmiyorum olmadi galiba biraz once olctum 36.7
AMA soyle birsey hamile olmasak dahi adet olucagimiz gune kadar isimiz biraz artmis oluyor adet gunu 1 derece dusuyor yani biz simdi ilaclarin etkisiyle zaten adet gecikecek AMA olmamiz gerek gun catlatmadan sonraki 13. Gun yani Bu biraz karisik bir durum I yuzden anlamamiz zor sanirim

ateşimiz çıkmazsa olmadı mı demek :44:

Back
X