cnm klinik değiştirmek sil baştan diye düşünme, eğer sebebini bahçecide bulamıyolarsa belki kısmetin başka yerde, sebebi bilmeden nası çözüm sunacak. belki de kendiliğinden hamile kalırsın özlemcim ya, sebepsiz olup kendiliğinden kalan da duydum ama ben senin yerinde olsam alternatif bi klinik bakardım cnm, ümitsizliğe kapılma, dipte gibi hissedince çıkışa geçiyo bazı şeyler, ümidini sakın kaybetme.
ozlemcım Allah yardımcın olsun senın adına gerçekten cok uzuldum ılk tedavımız nısanda beraberdı yanlış hatırlamıyorsam senın kımyasal benım boş gebelıktı ve ben gerı kalan dondurulmuşlarda oyle olacak dıye kendımı kahretmıştım Rabbım sanada ınşallah gonlundekı mıs kokulu sağlıklı evladını nasıp edecek hıç uzulme sen dua etmeye devam et rabbım suanda senın sınavını devam ettırıyo ınşallah sabırla atlatırsan hersey çok guzel olacak.... ınşallah sende sağlıklı ıkız annesı olursun.hepınız dualarımdasınız...
Bahçeci hariç o kadar çok doktora gittim ki hep iyi proflar ama gene sebep belli değil, günümüz imkanlarıyla bulamıyorlar belki bagisiklikla ilgili belki esimle.. Tekrar hsg cektircem olmadi laparoskobi bide bahcecinin önce bi doktoru vardi ayrildi beslenme uzmani murat Berksoy ona gitmek istiyorum tekrar deneme yapmadan bende sorunumu bulmayi çok istiyorum
Nisandan sonra 1 taze 1 donmuş tedavim daha oldu cnm, donmuş olan gene kimyasal gebelik oldu maalesef önce güldürdü sonra uzdu. Nasip daha degilmis
Senin ikizmis cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin ikisinide
Canım neden 1 tane?
Cnm inşallah o 1 yumurtanın sana evlat olur duam seninle. Seninde nisandan sonra ikinci tedavin di bu Rabbim yardim etsin iyi haberlerini bekliyorum.. Ayni hastanede mi devam ettin?hangi hastaneydi??
Go90 geçmiş olsun cnm hic üzme kendini ilaçla geçer mutlaka
ozlem herseyın vaktı zamanı var bunu yaşayanlar olarak bız bılıyoruz ama bılıyorumkı beklemek çok zor sana şuan ne soylesek ıçındekı evlat hasretını hafıfletmeye yetmeyecek..ama ınan hersey guzel olacak sabrını mukafatını dualarınla alacaksın.evet benım Rabbımınıznıyle ıkız ama ınan 3 aylık olduk hala korkular devam edıyor.ınşallah gonulden duamdır rabbım dıleyen ısteyen herkese tek cıft hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın. başta bızım gıbı zorlu yolardan geçenlere ...
3. tedavimdi canım 2. tedavimde yumoş gelişmedi tedavinin 9.günü iptal oldu....ben transfere gidemiyorum artık..aynı hastane aynı doktor devam ediyorum ellerinden geleni yapıyolar ama yumoş olmayınca tedavinin sonuna gelemiyoruz..
bugün embiryolog aradı döllenme görmedim dedi yarın sabah tekrar bakıp haber vericek umut vermedi transfer olmayabilirmiş..böle olup 2. gün gelişme gösterebilirmi acaba hiç umudum yok gerçi.. daha çekeceğimiz var demekki sınavımız bitmemiş hayırlısıyla inş en yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz..
canım benim yumurta rezervinde azalma var yumoş oluşmuyo bende..buda döllenmemiş olmadı yani..
İnşallah kaderde bir evlat vardir benimde..sende rahat ol cnm maşallah 3 ay olmuş hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Çok üzüldüm şuan ne çektiğini neler hissettiğini tahmin edebiliyorum, geç döllenen duymuştum inşallah seninkide öyledir. Olmazsa eğer doğal tüp bebek dene cnm inşallah gerek kalmaz yada baska merkez
Çok üZüldüm arkadaşım o yollardan bende geçtim,az çok hislerini tahmin edebilirim.bitkisel kürler denedinmi hiç canım...inşallah rabbim sanada en kısa zamanda mucizeni gönderir
çok zor canım ya güçlü olmaya çalışıyorum ama canım yanıyo çok yoruluyo insan..yarın olmazsa bile doktor bizimle görüşmek için çağırcakmış.. sanırım doğal olcak doktorumu değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik
denedim canım bal polen arısütü incir kürü bal tarçın çörekotu hayıt suyu biosteron dhea diye vitamin ama hiç faydası olmadı şu 10 aydır duyduğum bildiğim ne varsa hep yapmaya çalıştım bi soğan kürü kaldı onuda içemiyorum..nasibimizde bebek varsa elbet bigün olcak sabırla duayla mücadele ile..allahım inş bizlerede bi evlat nasip eder bu zorlu günler geride kalır..
Bencede doğal dene.. Ben çok arastirdim biara özellikle az yumurtasi olanlara oneriliyor, 1 yumurtan var okadar doz ilaç bozabilirmis kalitesini.. Klomen gibi ilaçla basliyolar gene baskilayici catlatma kullanıyorlar bildiğim kadarıyla.sen normal adet oluyorsunuz değil mi?? Bitkisel destek aldin mi öncesi?? Lütfen güçlü ol birakma kendini Rabbim yardimcin olsun
Amin canım.sen yeterki iste,umudunu kaybetme.daha yeni ewli sayılırsın.ara verdinmi hiç tedavine?bi süre dinlensen kendine vakit ayırsan.
ilk tedavi nisandaydı işte ozamandan beri bu 3. tedavim ama ilk tedavimden sonra transfere bidaha gidemedik..ilk 4 ay ara verdim çok etkilenmiştim hemen başlayamadım..2.de 3.de yine bikaçay ara verdim..kendimi hazır hissedince başlıyorum ama olmuyo..daha fazlada ara vermek istemiyorum zaman çok önemli artık benim için son kalan yumurtalarımdan bi evlat sahibi olmaya çalışıyorum bitmeden..bu sorun olmasaydı bukadarçok üstüne düşmezdim belkide yeni evliyim evliliğimin tadını çıkarayım diye..yinede vardır bundada bi hayır hayır diyoruz allah nasip ederse olcak nasıl olsa bebeğimiz diyoruz bu günlere dönemicez keyfimize bakalım diyoruz bi taraftan işte..herduyguyu yaşıyoruz..allahım yardımcımız olsun..
ilk tedavi nisandaydı işte ozamandan beri bu 3. tedavim ama ilk tedavimden sonra transfere bidaha gidemedik..ilk 4 ay ara verdim çok etkilenmiştim hemen başlayamadım..2.de 3.de yine bikaçay ara verdim..kendimi hazır hissedince başlıyorum ama olmuyo..daha fazlada ara vermek istemiyorum zaman çok önemli artık benim için son kalan yumurtalarımdan bi evlat sahibi olmaya çalışıyorum bitmeden..bu sorun olmasaydı bukadarçok üstüne düşmezdim belkide yeni evliyim evliliğimin tadını çıkarayım diye..yinede vardır bundada bi hayır hayır diyoruz allah nasip ederse olcak nasıl olsa bebeğimiz diyoruz bu günlere dönemicez keyfimize bakalım diyoruz bi taraftan işte..herduyguyu yaşıyoruz..allahım yardımcımız olsun..
kızlar çizelge yöntemi güzel bir fikir olmuş valla elinize sağlık..bende manisada nereye gideyim diye ararken buldum..tüp bebek merkezlerini değerlendirebilmek için çok iyi bir yöntem..aklınıza sağlık..
baharcım Allah yardımcın olsun canım. rabbım tez zamanda evlat nasıp eder ınşallah ınan ve bolca dua et ve rabbımden ıste çokca ıste o ısrarcı kullarını severmiş yurekten ıstediğini elbet bılıyor duyuyor ben ınanıyorumki evlat hasretı çeken herkez tez zamanda anne olacak. zorlu yollardan geçmemeiz bizim sınavımız az daha sabret...
saol canım inş..vardır bundada bi hayır diyip yolumuza devam ediyoruz..sonuna kadar mücadeleye devam sabrın sonu selametmiş.. inş bizimde bu sınav sonunda yüzümüz güler..
Aynen dediğin ggibi canım nasıl olsa bigün bebeğiniz olcak allah izin verirse.o bebek sana gelecek:)şöyle düşün.eşinle güzel bi ewliliğiniz var birbirinizi seviyosunuz huzurunuz yerindedir inşallah.tek eksiğiniz bebek,onunda zamanı var belki.allah başka dert vermesin canım.eşinle bşrbşrinşze sarılın her engeli aşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?