- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
cnm klinik değiştirmek sil baştan diye düşünme, eğer sebebini bahçecide bulamıyolarsa belki kısmetin başka yerde, sebebi bilmeden nası çözüm sunacak. belki de kendiliğinden hamile kalırsın özlemcim ya, sebepsiz olup kendiliğinden kalan da duydum ama ben senin yerinde olsam alternatif bi klinik bakardım cnm, ümitsizliğe kapılma, dipte gibi hissedince çıkışa geçiyo bazı şeyler, ümidini sakın kaybetme.
Bahçeci hariç o kadar çok doktora gittim ki hep iyi proflar ama gene sebep belli değil, günümüz imkanlarıyla bulamıyorlar belki bagisiklikla ilgili belki esimle.. Tekrar hsg cektircem olmadi laparoskobi bide bahcecinin önce bi doktoru vardi ayrildi beslenme uzmani murat Berksoy ona gitmek istiyorum tekrar deneme yapmadan bende sorunumu bulmayi çok istiyorum
ozlemcım Allah yardımcın olsun senın adına gerçekten cok uzuldum ılk tedavımız nısanda beraberdı yanlış hatırlamıyorsam senın kımyasal benım boş gebelıktı ve ben gerı kalan dondurulmuşlarda oyle olacak dıye kendımı kahretmıştım Rabbım sanada ınşallah gonlundekı mıs kokulu sağlıklı evladını nasıp edecek hıç uzulme sen dua etmeye devam et rabbım suanda senın sınavını devam ettırıyo ınşallah sabırla atlatırsan hersey çok guzel olacak.... ınşallah sende sağlıklı ıkız annesı olursun.hepınız dualarımdasınız...
Nisandan sonra 1 taze 1 donmuş tedavim daha oldu cnm, donmuş olan gene kimyasal gebelik oldu maalesef önce güldürdü sonra uzdu. Nasip daha degilmis
Senin ikizmis cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin ikisinide