• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

:)ewet.çook heycanlı dimi.sanki kendim dopum yapcak gibiyim:)
topiğn 2. bebeği geliyo, hayırlısı, evet çok heyecanlı. inşallah kolay geçer doğumu. sağlıklı güzel bi bebeği olur. ben olsam heyecandan sabaha kadar uyuyamama gibime geliyo. allah yardım etsin.

kızlar nerdesni kimseden ses seda yok

topiğn 2. bebeği geliyo, hayırlısı, evet çok heyecanlı. inşallah kolay geçer doğumu. sağlıklı güzel bi bebeği olur. ben olsam heyecandan sabaha kadar uyuyamama gibime geliyo. allah yardım etsin.

canım burdayım arada girip bakıyorum nasılsın.bu arada senin doğumada az kaldı hadi hayırlısı

Canım yarın doğuma gidecektin.allah yardımcın olsun inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz

rabbim bir nefeste kurtarsın sağlıklı bir biçimde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

canım burdayım arada girip bakıyorum nasılsın.bu arada senin doğumada az kaldı hadi hayırlısı

rabbim bir nefeste kurtarsın sağlıklı bir biçimde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
iyiyim cnm sen nasjlsın ? ben artık doğum bekliyorum, hareketlerim çok kısıtlandı, zor yürüyorum, yatınca hele tam işkence hiç dönemiyorum, kaplumbağa gibi uattığım tarafta yatıp kalıyorum, 2 haftam kaldı, düşündükçe düşünmesem daha iyi diyorum :53:

Son düzenleme:
iyiyim cnm sen nasjlsın ? ben artık doğum bekliyorum, hareketlerim çok kısıtlandı, zor yürüyorum, yatınca hele tam işkence hiç dönemiyorum, kaplumbağa gibi uattığım tarafta yatıp kalıyorum, 2 haftam kaldı, düşündükçe düşünmesem daha iyi diyorum :53:

canım yaaaa ne güzel bebeğine kavuşmana az kalmış alıncan onu gögsüne dayınca onun o güzel kokusunu içine çekicen o minik ellerini öpücen .......:)

Kizlar biraz gec oldu ama ancak girebildim nete kizima dun 10.45 te kavustum spinal anestezi ile.2950kgdogdu minik.emzirme sorunu yasiyorum gogsumde sut vardi ama ucu tutamadi bebek sonra okadar ugraystikki pompa vs kanadi gogusller ve sut kesilldi yaklasik 8 saat ac kaldi kuzm sonra mama verdik:(hala mamaya devam..
Herkes icin dua ettim isteyen herkese nasip etsin diye ama tam dogum masasinda aycen geldi aklima ona ayrica dua ettim

Kizlar biraz gec oldu ama ancak girebildim nete kizima dun 10.45 te kavustum spinal anestezi ile.2950kgdogdu minik.emzirme sorunu yasiyorum gogsumde sut vardi ama ucu tutamadi bebek sonra okadar ugraystikki pompa vs kanadi gogusller ve sut kesilldi yaklasik 8 saat ac kaldi kuzm sonra mama verdik:(hala mamaya devam..
Herkes icin dua ettim isteyen herkese nasip etsin diye ama tam dogum masasinda aycen geldi aklima ona ayrica dua ettim
cnm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin,öallah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömür versin:) sütün gelir inşallah emzirmeye çalışmaktan vazgeçme cnm, darısı başıma sıra bende artık
spinal anestezi kolay mı, zor mu, doğum nası geçti ? doğumdan sonrası nası ?:18:

cnm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin,öallah analı babalı sağlıklı mutlu uzun ömür versin:) sütün gelir inşallah emzirmeye çalışmaktan vazgeçme cnm, darısı başıma sıra bende artık
spinal anestezi kolay mı, zor mu, doğum nası geçti ? doğumdan sonrası nası ?:18:

Canim; ins sende atlatirsin saglikla, sukur sorun yasamadim karnima bastirmalari disinda, 3kere kanamayi kontrol icin karnima bastirdilar aklim cikti ama gecti gitti.sutumde gelirse muhtesem olcak.sen nezaman gidiyosun doguma

canımmmm gözün aydın rabbim kuzuna sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin .accessdeniad dediği gibi emzirmeye gayret et bencede inşallah bebeğin seni güzel güzel emer canım .allah razı olsun güzel dileklerin için çok dugulandım :43:

Son düzenleme:
Canim; ins sende atlatirsin saglikla, sukur sorun yasamadim karnima bastirmalari disinda, 3kere kanamayi kontrol icin karnima bastirdilar aklim cikti ama gecti gitti.sutumde gelirse muhtesem olcak.sen nezaman gidiyosun doguma
cnm süt için göğsüne ılık su tut duş hortumuyla, ya da alabiliyosan dikişini kapa duş al. ben ocağın 2 siyle 5 i arası giricem, ama o zamna kadar dayanabiliceğimi sanmıyorum, bebek çok aşağıda, artık bacaklarımın arasına kadar indi nerdeyse, içimden bi ses ayın 2 sini görem,yceksin diyo ama bakalım :/

Son düzenleme:
ay kurban olurum ben ona minnaklarını yirim canım geçmiş olsun miniğle sana bi ömür mutluluk sağlık versin darısı bana olsun ve tüm isteyenlerede benide geçireydin doğumda iyiydi haha :52::52::52:

ay kurban olurum ben ona minnaklarını yirim canım geçmiş olsun miniğle sana bi ömür mutluluk sağlık versin darısı bana olsun ve tüm isteyenlerede benide geçireydin doğumda iyiydi haha :52::52::52:
canım yaa valla nasıl çıktın aklımdaaan isim olarak:( herkes için ettiğim duaya girmişsindir insallah:17: zaten doğumda başlayıp hastaneden çıkana kadar isteyen emek veren herkese nasip et diye yalvardım Allahıma.

buarada hastaneden çıktım canlar, ama moralim çok bozuk, çevremdeki herkes el birliğiyle beni depresyona sokmaya çalışıyorlar sanki... meme veremiyorum mama veriyorum diye herkes bir akıl veriyor, sanki bukadar eziyeti kızım için çeken ben değilmişim gibi:25: sıkmaktan göğsümü sağmaya çalışmaktan göğüslerimden kan akıyor. göğüslerimden nefret ediyorum ucu olmadığı için nerdeyse kesesim geliyor:43:

canım yaa valla nasıl çıktın aklımdaaan isim olarak:( herkes için ettiğim duaya girmişsindir insallah:17: zaten doğumda başlayıp hastaneden çıkana kadar isteyen emek veren herkese nasip et diye yalvardım Allahıma.

buarada hastaneden çıktım canlar, ama moralim çok bozuk, çevremdeki herkes el birliğiyle beni depresyona sokmaya çalışıyorlar sanki... meme veremiyorum mama veriyorum diye herkes bir akıl veriyor, sanki bukadar eziyeti kızım için çeken ben değilmişim gibi:25: sıkmaktan göğsümü sağmaya çalışmaktan göğüslerimden kan akıyor. göğüslerimden nefret ediyorum ucu olmadığı için nerdeyse kesesim geliyor:43:
haydaaaa canım bi dur sakin ol, bi kere kim olumsuz konuşuyosa bi zahmet sussun, senin en az ihtiyacın olan olumsuzluk ve bu konuda yapacakları dırdır. bişey okumuştum burda, göğüs ucu çıkarıcılar varmış, ya da şırınganın ucunu kesipde onu göğsüne dayıyosun ucunu, arkadan şırıngayı çekince de geliyomuş göğüs ucu dışarı, bi de silikon göğüs uçları satılıo ben aldım ne olur ne olmaz diye. en önemlisi moral canımın içi, lütfen moralini bozma :26:

ayrıca mama vermezsen daha mı iyi olacakmış şu aşamada ? zamanla oturacak herşey neyin acelesindeler, ay inşallah bana kimse böyle konuşmaz doğumdan sonra, çok kötü bozarım sanırım :44:

canım insanlara takmamaya çalış pekte konuşturtmaya sen kızın için elinden geleni yapıyorsundur kimseye bir şey söylemek düşmez herhalde

canım gozun aydın bebeğin sağlıcakla guzel guzel buyusun sıze ve çevresıne hayırlı evlat olsun. süt konusunda hıç canını sıkma sen annesı olarak zaten vıcdan azabı çekıyorsun millete ne ya anlamış değilim. hem en azından beslenıyorya sutle yada mamayla benım kuzenımın bebeğide emmedı mamayla buyumedımı buyudu gayet sağlıklı 4 yaşında yakışıklı bır velet oldu :1: hiç canını sıkma boyle yaparak belkı sutun geleceği varsada gelmıyor süreklı ılık duş al olur mu... bebeğinle doya doya vakıt geçir diğer soylenenlere kulağını tıka. bebeğide senıde çok optum...

Canım allah analı babalı büyütsün inşallah kuzunu.etraftakileri duyma desemde pek mümkün değil biliyorum her kafadan bi ses çıkar şimdi.o bebeği senden çok kim düşünebilir.boşvermeye calış canım strese girme sütün kesilir hiç gelmez allah korusun.yalnızmısın ewde?keşke yalnız olsan daha rahat bakarsın bebeğine

canım benim sırada sen varsın. inş senin de kolay bir şekilde doğumun gerçekleşir. belki yılbaşı gecesi dünyaya gelir minik kuzun:))) ben de iyice ağırlaştım. bazen çıktı çıkacak diyorum.

canım gözün aydın. Rabbim analı babalı büyütsün. saglıklı uzun br ömür versin inş. bebek aç kalmadıktan sonra önemli değil. mama versem ne olacak sanki. süt olayına takma.psikolojik olarak kesildiği oluyor. kız kardeşimin öyle oldu. yeğen,m 15-20 gün kadar mama aldı. sonradan memeyi emmeye başladı ve süt geldi. sen rahat ol. sadece kızına odaklan ve kendine de dikkat et ama. inş herşey çok güzel olur sizin için. kimseyi de takma. herşeyin bir çaresi var. rahat ol lütfen

Back