- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
Cnm embriyondan haber var mi gelişme olmuş mu?
Arkadasım ben yumurta rezervı için dhea kullndm 4,5 ay.. Isede yaradı Dr. Vermedı mı bu ılacı
olmadı canım malesef hayırlısı böleymiş inş bundan sonra herşey daha güzel olur..
Cnm pes etmek yok benimde gücüm kalmadi ama ugrascam.. Ben bitkisel desteklere inanıyorum, ben ilk tedavimde onca yumurtadan 5. Güne tek embriyom kalmisti son tedaviden önce destekler aldim 9 yumurtadan 5 tane blast oldu ve kaliteleri çok iyiydi sonuç olmadi ama çok fark oldu ilk tedaviye gore gerçi etkinliği kanitlanmis yumurta kalitesini artiran hicbir ilaç yok ama tavsiye edilenler var gene arastir cnm dhea, coenzim falan genelde veriyorlar gerçi onlarda çok masum değildir ama çaresiz bir evlat için hepsi
şükürler olsun kızlar göğüslerimi biraz sağabildim, hatta 15 dk ara ara da olsa miniğimin ağzına tıktım göğsümü, sağınca ucu da çıktı göğüslerin, hamd olsun biraz daha iyi göğüslerimi durumu da , bu arada şırıngayla çektiler dedimya göğüslerimi koca şırınganın ucunu kesmişler ucu çıkarmak için göğsüme dayayıp çekme işlemi yaptılar hem ucu çıkıyor hemde süt getiriyor, aklınızda olsun göğüs ucunuz çıkmazsa şırınga ucu gerçekten işe yarıyor ben küçük şırınga ile denemiştim sonuçta insan kendine çok da kıyamıyor ama aile hekimliğinde valla acımadan bi çektiler göğüs uçları fırladıcnm anlamadım, göğsünden iğneyle süt mü çektiler :44: neyse ki ilaca başlamışın hemen düzeliceksin inşallah cnm, iyi ki gitmişin doktora.
demek aşı olucak diye ağladın :) ya çok merak ediyorum nası bi his, hala hayal edemiyorum ne hissediceğimi, b,raz da korkuyorum
canım İNNŞALLAAAAH tez zamanda doğal yolla kavuşursun Rabbim çektiğin sıkıntıyı yeterli görsün kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...inş canım o bebek bana gelir..allaha şükür çok güzel bi evliliğim var eşimde aileside çok destek oluyolar hiçbiriyle bi sorunumuz yok.. tek sorunumuz bebek..huzurluyuz mutluyuz yinede zamanımızı güzel geçirmeye çalışıyoruz..vakti geldiğinde olcak inş.
bu arada benim yumoş embiriyo oluşmadığı sabah kesinleşti..artık bundan sonra doğal tüp denicez ilaçsız inş bu yöntem işe yarar..
şükürler olsun kızlar göğüslerimi biraz sağabildim, hatta 15 dk ara ara da olsa miniğimin ağzına tıktım göğsümü, sağınca ucu da çıktı göğüslerin, hamd olsun biraz daha iyi göğüslerimi durumu da , bu arada şırıngayla çektiler dedimya göğüslerimi koca şırınganın ucunu kesmişler ucu çıkarmak için göğsüme dayayıp çekme işlemi yaptılar hem ucu çıkıyor hemde süt getiriyor, aklınızda olsun göğüs ucunuz çıkmazsa şırınga ucu gerçekten işe yarıyor ben küçük şırınga ile denemiştim sonuçta insan kendine çok da kıyamıyor ama aile hekimliğinde valla acımadan bi çektiler göğüs uçları fırladı
bu arada yarın topuk kanı vermeye ve işitme testi yaptırmaya gideceğiz, yine bir panik aldı beni, dayanıksız bir anneyim sanırım
Rabbim herkese yaşatsın herkesin evine meleğini nasip etsin insallah
canım İNNŞALLAAAAH tez zamanda doğal yolla kavuşursun Rabbim çektiğin sıkıntıyı yeterli görsün kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...
kızlar taşınma telaşı pek giremedim, ocağın 3 ünde sezaryen olucam, bana dua edin
yok cnm mecburi, hem bebek ters hala dönmedi, hem de ben de orta dereceli kalp yetmezliği var aort kapakçıkta, o yüzden sezaryenAllah kurtarsın sağlıkla canım.sezeryam senin isteğinmi peki?
yok cnm mecburi, hem bebek ters hala dönmedi, hem de ben de orta dereceli kalp yetmezliği var aort kapakçıkta, o yüzden sezaryen
spinal epidural kombine olucak sanırım, senin nası gidiyo, bayağı ağırlaşmışındır sen deAnladım canım.olsun doğum doğumdur:)bi şekilde çıkacaklar içerden:)spinalmi olcaksın
spinal epidural kombine olucak sanırım, senin nası gidiyo, bayağı ağırlaşmışındır sen de
cnm bende de var mantar ayöardır hamilelikte olurmuş, bünye yapıyo, gerçi benden hep beyaz geldi ama türüne göre rengi de değişiyo, çok bela bişey bu yapıştı kaldı, inşallah hamilelik bitince kurtuluruzAllah kolaylık versin canım çabucak toparlanırsın korkma,artık seZeryan eskisi gibi zor olmuyo.ağırlaştım canım ya yürürken bile ağrım oluyo bazen...bide bugün söylemesi ayıp yeşil renkte,peynir kıvamında akıntı oldu doktorumu aradım mantar olabilir dedi,cumartesi kontrol var zaten bakarım dedi.inş ileri derecede değildir bide onla uğraşmayım.
cnm bende de var mantar ayöardır hamilelikte olurmuş, bünye yapıyo, gerçi benden hep beyaz geldi ama türüne göre rengi de değişiyo, çok bela bişey bu yapıştı kaldı, inşallah hamilelik bitince kurtuluruz
yürümek çok zor valla ben de haftalardır yürüyemiyorum
canım bende de henüz çatlak yok ama herkes son haftalarda oluyor dedi. bilmiyorum ama çok kaşınıyor karnım. krem sürmeye çalışıyorum ama artık yoruldum ya. beden de geniş sürmek eziyet oluyor:))kızlar sizde durum ne ben bugün kasıklarımda ilk çatlaklarımı gördüm
yok canım ya rahat ol. kızın 3 ocak bekler. ama stres yapma. dr bulunur da hemşire de:))ay allah korusun yılbaşı doğarsa kendi doktorum bile gelmez, yılbaşı hariç hergün olur doğum dedi, yılbaşı sancım tutsa hemşire bile bulamam vallal
canım inş Rabbim kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder. hep dualarımdasın. inş Rabbim mucizeni sana gönderecekcanım benim yumurta rezervinde azalma var yumoş oluşmuyo bende..buda döllenmemiş olmadı yani..
sakın kendini yorma.dikkat et. sonuna geldin. az daha sık dişini canım. kızımız uslu uslu beklesin tarihini:))kızlar taşınma telaşı pek giremedim, ocağın 3 ünde sezaryen olucam, bana dua edin
hamilelikte mantar hiççekilmiyo allah başka dert vermesin sağ salim bi doğursaydıkbu arada benim de mantar var. crinone jelden sonra hep alerjik olarak seyretti. kaşıntı yoktu ama çok yanıyordu,canım acaip acıyordu. bu son dönemlerde kaşıntı ve yanma hissi var. beyaz sarı renkte akıntı var. ara ara travazol sürüyorum
Ben 8defa denedim yilmadim tekrar deniyecegim cok zorlu bir surec birdefa ikiz gebelik olustu 20.haftada erken dogumla sonuclandi .iki defa biokimyasal gebelik olustu 15 yildir anne olmaya calisiyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.arkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?