2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

ay allah korusun yılbaşı doğarsa kendi doktorum bile gelmez, yılbaşı hariç hergün olur doğum dedi, yılbaşı sancım tutsa hemşire bile bulamam vallal

Hay maşallah tTuğba ve go90 doğum yapmis bile allah anali babali büyütsün, size hayirli evlat olsun inşallah
Acces bugün yarin anlasilan hayirlisiyla sende kucagina alirsin mis kokulunu insallah
Bahar tedavide inşallah yüzü güler bukez

Jelybon seninde az kaldi sanirim Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin
Bende hala güzel haber yok maalesef kizlar yine tedavi yine kimyasal gebelik uzgunum

Bende hala güzel haber yok maalesef kizlar yine tedavi yine kimyasal gebelik uzgunum

Valla bana ne kadar kaldı bilinmiyo tatlım:)bilememk belirsizlik çok fena.ikiz gebelik olunca doktorda bi tarih veremiyo her hafta kontroldeyiz.inşallah rabbim sanada ikiz nasip eder:)

kızlar aile hekimliğine gittik bugün miniğime hepatit aşısı için, giderken bile ağladım daha aşı vurulmadan, çok başka bir duyguymuş annelik, Allah herkese yaşatsın. aile hekimliğinde emzirememe problemimi anlattım hemşireler bi baktılar şok oldular, göğüslerim aşırı büyük ve gergin, meğeeeer iltihaplanmış ve tıkanmış emziremediğim için gerçi pompa aldık avent in ama çıkmıyordu sonra kocaman şırınganın ucunu kırıp çektiler biraz süt geldi ama bende bağırarak ağladım yalvardım bırakın diye, sonra genel cerrahiye yönlendirdiler çok süt birikmiş antibiyotik başladılar. aman kızlar dikkat edin ben göğüslerim kanıyor diye 1 gün sağmaya çalışmadım bu geldi başıma...

canım çok üzüldüüüüm, bu sefer çok umutluydum senin için, Rabbim güzel yazılar yazsın fazla bekletmeden miniğini nasıp etsin sana

arkadaşlar mrb ben bugün opu oldum 1 tane yumoşum toplandı embiryo oluşursa çarşamba transferim olcak inş bu sefer bebeğime kavuşurum..

gogo ve tuba bebeklerinizi gülegüle büyütün inş..hamile arkadaşlarımızda sağlıklı sıhatli bebeklerinizi kucağnıza alırsınız inş..

canım insallah güzel haberlerini de alırız burdan Rabbim senin gibi isteyen emek veren herkese nasip etsin.

özlemcim çok üzüldüm çok zor bi durum olumsuz olması inş allahım en yakın zamanda bebeğini sana nasip etsin yüzünü güldürsün inş..

Canım neden 1 tane?

özlemcim çok üzüldüm, bu kadar üstüste hayalkırıklığı ve üzüntü, her inişin çıkışı vardır, hep böyle gitmeyecek eminim, güzel haber vericeğin gün de yakındır inşallah. doktorlar bi araştırma, bi açıklama yapıyo mu neden hala pozitif alamadığınla ilgili ? sorunu adam gibi etseler, sonuca gitmek daha kolay olacak.

Cnm inşallah o 1 yumurtanın sana evlat olur duam seninle. Seninde nisandan sonra ikinci tedavin di bu Rabbim yardim etsin iyi haberlerini bekliyorum.. Ayni hastanede mi devam ettin?hangi hastaneydi??

Go90 geçmiş olsun cnm hic üzme kendini ilaçla geçer mutlaka

cnm anlamadım, göğsünden iğneyle süt mü çektiler :44: neyse ki ilaca başlamışın hemen düzeliceksin inşallah cnm, iyi ki gitmişin doktora.
demek aşı olucak diye ağladın :) ya çok merak ediyorum nası bi his, hala hayal edemiyorum ne hissediceğimi, b,raz da korkuyorum

cnm çarşambaya bişey kalmamış hadi hayırlısı :) güzel haberlerle gel inşallah

cnm hicbir aciklama yok yani herşey iyi ellerinden geleni yaptigini söylüyorlar ama yok kimyasaldan ileri gidemedim ve ben daha sorunumu bilmiyorum, sorun kimde belli bile değil çok Yoruldum biktim inan

cnm hicbir aciklama yok yani herşey iyi ellerinden geleni yaptigini söylüyorlar ama yok kimyasaldan ileri gidemedim ve ben daha sorunumu bilmiyorum, sorun kimde belli bile değil çok Yoruldum biktim inan
cnm hep bahçecide denedin di mi ? bence bütün sonuçlarını al ordan, benimkini dosya yapıp vermişlerdi kendi dr.um ayrılınca. memorial a falan alternatif içine sinecek başka bi yere bi göster, tüp bebek için nereye başlasam diye nette araştırırken okumuştum bunu, bi kaç kez deneyip sonuç alamıyosanız size uygun tedavi yapan klinikte değilsiniz diye, bi de farklı yer dene bakalım, açıklama bile yapamamaları çok anlamsız artık.

Bahcecide denedim orda 2 taze 1 donmuş 3 tedavim var sadece en son olan donmusta kimyasal gebelik oldu, embriyoları çok iyi A kalite yani herşey normal sözde ama yok nisanda olan tedavide kimyasaldi, yani tam bi cikmaz, genetik hersey normal, histereskobidede birsey yok yani benim durum tam muamma.. Tekrar klinik degistirmek sil bastan bilmiyorum cnm neyapacagimu tekrar nezaman basliycagima bile karar veremiyorum

cnm klinik değiştirmek sil baştan diye düşünme, eğer sebebini bahçecide bulamıyolarsa belki kısmetin başka yerde, sebebi bilmeden nası çözüm sunacak. belki de kendiliğinden hamile kalırsın özlemcim ya, sebepsiz olup kendiliğinden kalan da duydum ama ben senin yerinde olsam alternatif bi klinik bakardım cnm, ümitsizliğe kapılma, dipte gibi hissedince çıkışa geçiyo bazı şeyler, ümidini sakın kaybetme.

ozlemcım Allah yardımcın olsun senın adına gerçekten cok uzuldum ılk tedavımız nısanda beraberdı yanlış hatırlamıyorsam senın kımyasal benım boş gebelıktı ve ben gerı kalan dondurulmuşlarda oyle olacak dıye kendımı kahretmıştım Rabbım sanada ınşallah gonlundekı mıs kokulu sağlıklı evladını nasıp edecek hıç uzulme sen dua etmeye devam et rabbım suanda senın sınavını devam ettırıyo ınşallah sabırla atlatırsan hersey çok guzel olacak.... ınşallah sende sağlıklı ıkız annesı olursun.hepınız dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…