canlarım çok şükür benim tek bir çatlağım bile olmadı, aşırı kilo almamıştım hamilelikte bütün kiloları son ayda alırım diye düşünüyordum ama doğumdan 1 ay önce gribe yakalandımya özellikle doğumdan bir hafta önce yaşadığım ağır grip nedeniyle kilo kaybettim o yüzden çatlağım olmadı, 69,5 ile doğuma girdim eve geldiğimde 68 dim hatta dedim bu ne nereye gitti o kadar su vs , bugün 8. gün 62 ye düşmüşüm şişim iltihabım gidince. gerçi hiç sallamıyorum kiloyu falan doğum yaptık bitaraflarımızı yırtarak kalsın çatlak kilo kimin umrunda
annem karnını sarmazsan sarkaz göbeğin diyor ona bile eriniyorum
canım bende hamileliğimin ilk haftalarında hamilelik takvimine bakıp bende 30 lu haftaları görürmüyüm diyordum, çok şükür bir şekilde geçti zaman, yeterki sağlıklı bir hamilelik olsun, Rabbim sanada nasip alacak meleğinin kokusunu...
Allahım kolay geçitlerden geçirsin canım benim, benim yaşadıklarımı düşünerek emzirme önlemlerini önceden al valla, çocuğun emerse yaran da çabuk iyileşiyor. ben ilk 5 gün emziremedim diye hem psikolojim bozuldu hemde ağlamaktan dikişlerim sızladı durdu
insallah sağlıkla kavuş yeni yılda miniğine
canım bende de sarı akıntı oluyordu hatta idrar tahlilinde de son bir ayda hep kan ve iltihap çıktı, son ayım zaten şaftım kaydı valla, tek kullanımlık bir ilaç vermişti dr bana toz ilaç suya atıp içiyorsun, şuanda kalmadı şükür ama ayaklarıma çok dikkat ediyorum çorap ve terlik kullanıyorum, inşallah sende vaktinde kavuşursun yavrularına