• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Ben 8defa denedim yilmadim tekrar deniyecegim cok zorlu bir surec birdefa ikiz gebelik olustu 20.haftada erken dogumla sonuclandi .iki defa biokimyasal gebelik olustu 15 yildir anne olmaya calisiyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.
evet canım çok zorlu yıpratıcı bir süreç. ama inş Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. inş en kısa zamanda anne olursun.

hamilelikte mantar hiççekilmiyo…allah başka dert vermesin sağ salim bi doğursaydık
:49::49:
inş sayılı günlere girdik. hayırlısıyla kazasız belasız doğuralım inş canım

canım bende de henüz çatlak yok ama herkes son haftalarda oluyor dedi. bilmiyorum ama çok kaşınıyor karnım. krem sürmeye çalışıyorum ama artık yoruldum ya. beden de geniş sürmek eziyet oluyor:))
canlarım çok şükür benim tek bir çatlağım bile olmadı, aşırı kilo almamıştım hamilelikte bütün kiloları son ayda alırım diye düşünüyordum ama doğumdan 1 ay önce gribe yakalandımya özellikle doğumdan bir hafta önce yaşadığım ağır grip nedeniyle kilo kaybettim o yüzden çatlağım olmadı, 69,5 ile doğuma girdim eve geldiğimde 68 dim hatta dedim bu ne nereye gitti o kadar su vs , bugün 8. gün 62 ye düşmüşüm şişim iltihabım gidince. gerçi hiç sallamıyorum kiloyu falan doğum yaptık bitaraflarımızı yırtarak kalsın çatlak kilo kimin umrunda:9: annem karnını sarmazsan sarkaz göbeğin diyor ona bile eriniyorum

ohh canım çok sevındım valla... inşallah bundan sonrada hesey sorunsuz guzel devam eder. sen şimdi mis gibi evladının kokusunu alıyorsun emınım muhteşem bişeydir darısı bize ve tum anne olmak ısteyenlere. kendıne ve bebeğe dikkat et..
canım bende hamileliğimin ilk haftalarında hamilelik takvimine bakıp bende 30 lu haftaları görürmüyüm diyordum, çok şükür bir şekilde geçti zaman, yeterki sağlıklı bir hamilelik olsun, Rabbim sanada nasip alacak meleğinin kokusunu...

kızlar taşınma telaşı pek giremedim, ocağın 3 ünde sezaryen olucam, bana dua edin
Allahım kolay geçitlerden geçirsin canım benim, benim yaşadıklarımı düşünerek emzirme önlemlerini önceden al valla, çocuğun emerse yaran da çabuk iyileşiyor. ben ilk 5 gün emziremedim diye hem psikolojim bozuldu hemde ağlamaktan dikişlerim sızladı durdu
insallah sağlıkla kavuş yeni yılda miniğine

Allah kolaylık versin canım çabucak toparlanırsın korkma,artık seZeryan eskisi gibi zor olmuyo.ağırlaştım canım ya yürürken bile ağrım oluyo bazen...bide bugün söylemesi ayıp yeşil renkte,peynir kıvamında akıntı oldu doktorumu aradım mantar olabilir dedi,cumartesi kontrol var zaten bakarım dedi.inş ileri derecede değildir bide onla uğraşmayım.
canım bende de sarı akıntı oluyordu hatta idrar tahlilinde de son bir ayda hep kan ve iltihap çıktı, son ayım zaten şaftım kaydı valla, tek kullanımlık bir ilaç vermişti dr bana toz ilaç suya atıp içiyorsun, şuanda kalmadı şükür ama ayaklarıma çok dikkat ediyorum çorap ve terlik kullanıyorum, insallah sende vaktinde kavuşursun yavrularına

canlarım çok şükür benim tek bir çatlağım bile olmadı, aşırı kilo almamıştım hamilelikte bütün kiloları son ayda alırım diye düşünüyordum ama doğumdan 1 ay önce gribe yakalandımya özellikle doğumdan bir hafta önce yaşadığım ağır grip nedeniyle kilo kaybettim o yüzden çatlağım olmadı, 69,5 ile doğuma girdim eve geldiğimde 68 dim hatta dedim bu ne nereye gitti o kadar su vs , bugün 8. gün 62 ye düşmüşüm şişim iltihabım gidince. gerçi hiç sallamıyorum kiloyu falan doğum yaptık bitaraflarımızı yırtarak kalsın çatlak kilo kimin umrunda:9: annem karnını sarmazsan sarkaz göbeğin diyor ona bile eriniyorum

canım bende hamileliğimin ilk haftalarında hamilelik takvimine bakıp bende 30 lu haftaları görürmüyüm diyordum, çok şükür bir şekilde geçti zaman, yeterki sağlıklı bir hamilelik olsun, Rabbim sanada nasip alacak meleğinin kokusunu...

Allahım kolay geçitlerden geçirsin canım benim, benim yaşadıklarımı düşünerek emzirme önlemlerini önceden al valla, çocuğun emerse yaran da çabuk iyileşiyor. ben ilk 5 gün emziremedim diye hem psikolojim bozuldu hemde ağlamaktan dikişlerim sızladı durdu

canım bende de sarı akıntı oluyordu hatta idrar tahlilinde de son bir ayda hep kan ve iltihap çıktı, son ayım zaten şaftım kaydı valla, tek kullanımlık bir ilaç vermişti dr bana toz ilaç suya atıp içiyorsun, şuanda kalmadı şükür ama ayaklarıma çok dikkat ediyorum çorap ve terlik kullanıyorum, inşallah sende vaktinde kavuşursun yavrularına

Canım çatlağının olmaması çok güzel. Olmasını istemiyorum ama takmıyorum da! Kızıma kavuşma hayaliyle geçiriyorum günlerimi:)) ama kilona hayran kaldım. Nazar değmesin. Ben 13 kilo aldım ve 35. haftadayım. Bakalım inş daha fazla almam. Sağlıcakla ve vaktinde kucagimiza alırız yavrularimizi inş....

Canım çatlağının olmaması çok güzel. Olmasını istemiyorum ama takmıyorum da! Kızıma kavuşma hayaliyle geçiriyorum günlerimi:)) ama kilona hayran kaldım. Nazar değmesin. Ben 13 kilo aldım ve 35. haftadayım. Bakalım inş daha fazla almam. Sağlıcakla ve vaktinde kucagimiza alırız yavrularimizi inş....
Sizinkide kilomu ayol:))33 haftada 20 kilo aldım:)

canım bende de sarı akıntı oluyordu hatta idrar tahlilinde de son bir ayda hep kan ve iltihap çıktı, son ayım zaten şaftım kaydı valla, tek kullanımlık bir ilaç vermişti dr bana toz ilaç suya atıp içiyorsun, şuanda kalmadı şükür ama ayaklarıma çok dikkat ediyorum çorap ve terlik kullanıyorum, insallah sende vaktinde kavuşursun yavrularına

Sende şanslılardansın:)çatlamammak çok gzl.inş bendede fazla sorun cıkmaz canım mantar falan:(bende çorapsız durmuyorum hiç yanmama rağmen öıkarmıyorum:)

canım bende de henüz çatlak yok ama herkes son haftalarda oluyor dedi. bilmiyorum ama çok kaşınıyor karnım. krem sürmeye çalışıyorum ama artık yoruldum ya. beden de geniş sürmek eziyet oluyor:))

yok canım ya rahat ol. kızın 3 ocak bekler. ama stres yapma. dr bulunur da hemşire de:))
canım inş Rabbim kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder. hep dualarımdasın. inş Rabbim mucizeni sana gönderecek

sakın kendini yorma.dikkat et. sonuna geldin. az daha sık dişini canım. kızımız uslu uslu beklesin tarihini:))

saol canım amin inş..bende herzamn dua ediyorum sizler için allahım bebeklerinizi sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin..

Sizinkide kilomu ayol:))33 haftada 20 kilo aldım:)

Sende şanslılardansın:)çatlamammak çok gzl.inş bendede fazla sorun cıkmaz canım mantar falan:(bende çorapsız durmuyorum hiç yanmama rağmen öıkarmıyorum:)
canım sen heralde birden kilo aldın. en son yazdığında çok almamıştın galiba! ama sen ikizsin canım. normal. bir de zayıf başlamıştın. ben zaten kilolu başladım. boyum 165,kilo 66-67 ile başladım. şimdi 80 kiloyum. çok garip geliyor 80 yazarken bile utanıyorum valla. neyse yapacak bişey yok. inş biraz duraklar kilo alımım. ben kolay kolay kilo veremiyorum. ondan çekiniyorum. sen de çatlaklarını takma canım. 20 kiloya göre yine iyi. inş daha fazla artmaz canım

canım sen heralde birden kilo aldın. en son yazdığında çok almamıştın galiba! ama sen ikizsin canım. normal. bir de zayıf başlamıştın. ben zaten kilolu başladım. boyum 165,kilo 66-67 ile başladım. şimdi 80 kiloyum. çok garip geliyor 80 yazarken bile utanıyorum valla. neyse yapacak bişey yok. inş biraz duraklar kilo alımım. ben kolay kolay kilo veremiyorum. ondan çekiniyorum. sen de çatlaklarını takma canım. 20 kiloya göre yine iyi. inş daha fazla artmaz canım

Yok canım ben en baştan beri kilodan yakınıyodum çok aldım diye:)ilk 3 ayda 3 kilo almıştım:)düşün.şuan 71 çıktım.75 le doğururum galiba

kizlar 50 kiloyla basladim 80 le bitiriyorum bana kilo demeyin

maşallah canım. ama sen zayıf başladığın için daha çok kilo almışsın. benim de iki arkadaşım 30 kilo almıştı. canım ikisini de görsen 36 bedene döndüler hemen. sen de biz de inş kilolarımızı hemencecik veririz.

Yok canım ben en baştan beri kilodan yakınıyodum çok aldım diye:)ilk 3 ayda 3 kilo almıştım:)düşün.şuan 71 çıktım.75 le doğururum galiba
canım sen kaç kiloyla başlamıştın?

maşallah canım. ama sen zayıf başladığın için daha çok kilo almışsın. benim de iki arkadaşım 30 kilo almıştı. canım ikisini de görsen 36 bedene döndüler hemen. sen de biz de inş kilolarımızı hemencecik veririz.

kızlar bu arada bende 3 gündür karın ağrıları var.bıçak saplanır tarzda. bayağı zorluyor. sanki doğuracakmışım gibi geliyor. bacaklarım da cok ağrıyor. sanki regl olacak gibi. sizde durumlar nasıl?

:2:

53 ile hamile kaldım canım.ağrıların normaldir artık canım 36 olmuşsun:nazar:

aaay canım yarın doğumun olacak çok heyecanlıyım senin adına, insallah sağlıkla miniğine kavuşursun, Allah ikinize de sağlık versin umarım hemen toparlanırsınız, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...

kizlar cuma gunu dogumum.yarin aksam ne halde olucam hic bilmiyorum

kizlar cuma gunu dogumum.yarin aksam ne halde olucam hic bilmiyorum
canım insanın gecesi gündüzü bir olunca günleri karıştırıyor sende anlayacaksın, ayın ikisi sandım mesajı yazarken:9:
insallah sağlıklı güzel haberlerini toparlanınca paylaşırsın bizimle, insallah herşey beklediğinden daha güzel ve kolay geçer...

bu arada bebekdostu nerelerdesin???

insallah gogocum.senin epidural mi genel miydi dogumun?

Back