- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar..... bugün şeker yüklemesi testini yaptım. sonuçları henüz öğrenemedim ama bu test çok kötü ya. şu an kendimi o kadar yorgun ve kötü hissediyorum ki, midem çok bulanıyor. sizlerin kolay olur inş. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın
kuzu hepsi geçicek sabırlı ol. inşallah guzel çıkarda birdaha eziyet çekmezsin.bu arada beni kimse merak etmemiş
günaydın kızlar..... bugün şeker yüklemesi testini yaptım. sonuçları henüz öğrenemedim ama bu test çok kötü ya. şu an kendimi o kadar yorgun ve kötü hissediyorum ki, midem çok bulanıyor. sizlerin kolay olur inş. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın
Kuzum merak etmez olurmuyuz senianlat bakalım güzel havadisler varmı:)
Ciddimisinbenim gözümden kaçtı o zaman canım kusura bakma.yazmışmıydın?ayy ne gxl bi haber ya darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah anne olmayı onlarda en az bizim kadr hakediyovar canım Allahın ıznıyle bu seferde pozitifi gordum. ınşallah rabbim bu gebeliğimde sorunsuz bebeklerımı sağlıklı almamı nasıp eder.
Ciddimisinbenim gözümden kaçtı o zaman canım kusura bakma.yazmışmıydın?ayy ne gxl bi haber ya darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah anne olmayı onlarda en az bizim kadr hakediyo
cıddıyım canım Allahın ıznıyle kan testıne gore hamıleyım :)) yok şımdı yazdım hamıle olduğumu gozden kaçırmadın.. amin darısı tum bekleyen anne adaylarına Allahım tez vakıtte onlarında yuzunu guldursun. bence ıyı kotu tum anne olmak ısteyen herkes annelığı hakedıyor...
Çok güzel bi haber canım ya içinde bi minik bğyüycek:))kaç tane trnsfer edilmişti canım ikiz olma ihtimali varmı:))yanıma yoldaş arıyorumda
İkitane canım senın ilk ve ikinci kan testi kaçıncı gunler kaç çıktı
İnş ikizdir:)benim 10.gün 500...12. Günde 1000 küsür çıkmıştı canım senin kaç
var canım Allahın ıznıyle bu seferde pozitifi gordum. ınşallah rabbim bu gebeliğimde sorunsuz bebeklerımı sağlıklı almamı nasıp eder.
canımmm inan o kadar sevindim ki anlatamam.süper bir haber bu .rabbim tamamına erdirsin.rabbim kucağına almayı nasip etsin.bence sonuca göre ikize benziyo
Aycencim cok tesekkurederim Allah razi olsun rabbim saglikli versinde tek ikiz onemli degil.. ben hala sevinemedim ilkindensonra korkuyorum.rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin..cifter cifter tum kalbimle diliyorum..
skgk minik cadı ikiz ikiz allahın izniyle hayırlısıyla hahaha slm canyoldaşlarım nasılsınız ben iyiyim şükür 2 ci negatifide atlatdım tranvasını şükür olsun şimdi yeni tedavilere yol açıyorum inşlh en yakın zamanda bu arada hamişler çoğaldı darısı bize özlemim bebeğim korkma meleğim donmuş tedavisi kolay oldu için bişi hisetmemek doğal inşlh busefer gelcek darısı bizlere ve hamişlerde allahın izniyle tez zamanda sağlıklı bişekilde kucaklarına alırlar tüm dualarım sizlerle hepinizi kucak dolusu öpüyorumm
var canım Allahın ıznıyle bu seferde pozitifi gordum. ınşallah rabbim bu gebeliğimde sorunsuz bebeklerımı sağlıklı almamı nasıp eder.