• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

arkadaşlar bugün işten çıktım . hiç halim yoktu eve taksiye binip öyle geleyim dedim .taksinin kapısını açtım .yüzüme elmacık kemiğime geldi kapı bayılacak gibi oldum sanki .biraz morardı .çok şükür allah korudu gözümede gelebilirdi .sadece bastırıncada acıyo biraz.

canım çok geçmiş olsun allahım korumuş dikkat et kendine..ben yarın memlekete gidiyorum bikaçhafta kalıcam ailemin yanında dönüştede tedaviye başlamayı düşünüyoruz allah nasip ederse..inş tedaviye gerek kalmadan beklerken kendiliğinden gelir bebeklerimiz senin benim diğer bekleyen arkadaşların allahım yardımcımız olsun..

canım çok geçmiş olsun allahım korumuş dikkat et kendine..ben yarın memlekete gidiyorum bikaçhafta kalıcam ailemin yanında dönüştede tedaviye başlamayı düşünüyoruz allah nasip ederse..inş tedaviye gerek kalmadan beklerken kendiliğinden gelir bebeklerimiz senin benim diğer bekleyen arkadaşların allahım yardımcımız olsun..

canım çok sağol gerçekten görünmez kaza çok şükür iyiyim şimdi.baharcım valla ben kendimi ailemin yanında çok mutlu hissediyorum eminimki sende öyle oluyosundur.git güzel güzel dilen moral depola ve enerji ile tedavine başla inşallah bu sefer her şey yolunda gider .bebeğini önce göbeğinde sonra kucağında ömür boyuda yanına olur inşallah.öptümmmmm

canım tabiki önemli olan sağlıklı olması.evet canım insan yaşadıklarından sonra kolay sevinemiyo inşallah bu sefer problem olmaz canım.güzel düşün güzel olsun.bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.

arkadaşlar bugün işten çıktım . hiç halim yoktu eve taksiye binip öyle geleyim dedim .taksinin kapısını açtım .yüzüme elmacık kemiğime geldi kapı bayılacak gibi oldum sanki .biraz morardı .çok şükür allah korudu gözümede gelebilirdi .sadece bastırıncada acıyo biraz.
Gecmis olsun canim aman dikkat et.
skgk minik cadı ikiz ikiz allahın izniyle hayırlısıyla hahaha slm canyoldaşlarım nasılsınız ben iyiyim şükür 2 ci negatifide atlatdım tranvasını şükür olsun şimdi yeni tedavilere yol açıyorum inşlh en yakın zamanda bu arada hamişler çoğaldı darısı bize özlemim bebeğim korkma meleğim donmuş tedavisi kolay oldu için bişi hisetmemek doğal inşlh busefer gelcek darısı bizlere ve hamişlerde allahın izniyle tez zamanda sağlıklı bişekilde kucaklarına alırlar tüm dualarım sizlerle hepinizi kucak dolusu öpüyorumm:52::52::52:
Insallah kuzun arkadan sizlerde geliceksiniz insallah...
canım hadi gözün aydın çok sevindim değerinde çok güzel çıkmış inş ikizdir sağlıklı sıhatli kucağına aldığın günleride görürsün inş..

Amin canim darisi sizlere insallah. Rabbim gonlumze gore versin.

canım karamm arkadaşım neyi atlatmadık ki .o negatifleri arkamızda bıraktık dimi budan sonraki tedavilerimi güzel geçsin sonuçlarıda olumlu olsun hayırlısı ile .tatlı tatlı bebeişler gelsin .ne zaman düşünüyorsun bir daha

aycencim atlatılıyo neleri atlatmadıki buda atlatılıyo valla bilmiyorum ama aralık gibi düşünüyorum kısmet allah izin verise bu arada çok geçmiş olsun cnm dikat ett

geçmiş olsun canım. verilmiş sadakan varmış Allah korumuş. kendine dikkat et canım.

günaydın kızlar... nasılsınız? ben erkenden uyandım bugün:(( üstelik geç uyumuştum. sizde de oluyor mu ya bir türlü uykuya dalamıyorum. sıcak süt içiyorum. arada kitap okuyorum. yok dalamıyorum maalesef. 7 buçukta kalktım. duşa girdim. bulaşık makinesini boşalttım. biraz ceviz badem atıştırdım.acaba ütü mü yapsam diye düşünürken foruma takılayım dedim. öpüyorum sizi. iyi pazarlar...

canım güzel haberini daha bugün aldım, Allahım tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına nasip etsin insallah:32:

amin canım çok teşekkürler ınşallah... cumlemız sağ salım sağlıklı birşekilde bebeklerımızı alırız ınşallah

günaydın canım. nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? mide bulantıların başlamadan istediğini ye iç canım. sonra 3 ay boyunca yiyemiyorsun. inş sende bulantılar olmaz:))

şuan içi testimi tekrarladım değerlerim gayet iyi bide keseleri gorsem kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz ınşallh bu sefer sağlıklı hayırlı bir şekilde gelişirler.ilki boş gebelik olduğu için hala kendımı hamıle olarak gormuyorum..yok canım bnde pek olucağını sanmıyorum genelde oburum ben :1:

şuan içi testimi tekrarladım değerlerim gayet iyi bide keseleri gorsem kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz ınşallh bu sefer sağlıklı hayırlı bir şekilde gelişirler.ilki boş gebelik olduğu için hala kendımı hamıle olarak gormuyorum..yok canım bnde pek olucağını sanmıyorum genelde oburum ben :1:

dr mu tekrarlayın dedi. bence artık tekrarlama canım. değerlerde en ufak bir değişim kafayı karıştırıyor. rahat ol canım. ilkini unut. stres evham yok artık. inşşşş sağlıklı bir şekilde keselerini görürsün ve en güzeli kalp atışlarını duyarsın. Rabbim inş isteyen herkese yaşatsın. kalp atışlarını duyarken şok oluyorsun, inanamıyorsun, gözyaşlarına hakim olamiyorsun. Rabbim sana da yaşatsın... Aminnnn Ecmain inş

tatlım inan bana keseyle kalple bitmiyor, hep endişe hep telaş... bende önce keseydi, sonra kalp atışı, sonra 12. hafta bitsin derdi, sonra 2li 3lü test sonuçları, ayrıntılı ultrason sonucu, şeker yüklemesi, 32. hafta telaşı, 36. hafta endişesi, 38. haftayı atlatayım duası derkeeeeeeeeeeen hamileliği manyağa bağlayıp çocuğu doğuracağız:1: Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

dr mu tekrarlayın dedi. bence artık tekrarlama canım. değerlerde en ufak bir değişim kafayı karıştırıyor. rahat ol canım. ilkini unut. stres evham yok artık. inşşşş sağlıklı bir şekilde keselerini görürsün ve en güzeli kalp atışlarını duyarsın. Rabbim inş isteyen herkese yaşatsın. kalp atışlarını duyarken şok oluyorsun, inanamıyorsun, gözyaşlarına hakim olamiyorsun. Rabbim sana da yaşatsın... Aminnnn Ecmain inş

yok canık doktor ılkınden sonra ıstemedı bu benım kendımce ınanmayışımla alakalı.. inşallah hepsı gerçekleşir. Rabbbım bu sefer nasıp eder. amin..

tatlım inan bana keseyle kalple bitmiyor, hep endişe hep telaş... bende önce keseydi, sonra kalp atışı, sonra 12. hafta bitsin derdi, sonra 2li 3lü test sonuçları, ayrıntılı ultrason sonucu, şeker yüklemesi, 32. hafta telaşı, 36. hafta endişesi, 38. haftayı atlatayım duası derkeeeeeeeeeeen hamileliği manyağa bağlayıp çocuğu doğuracağız:1: Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

çok haklısın şimidi yolu başındayım oralara daha cok var her aşaması her ayı streslı ama ınşallah rabbım kolaylıkla atlatmamızı sağlar..

Back