Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok sevindim günümün bütün yorgulugu uçtu gitti hamile haberlerini alınca inşallah bu sefer guzelce kucağına alırsın aklım sende
günaydın canım. buradayım. evde pek giremiyorum. iş yerinde arada bakabiliyorum. ben de dün çok yoğundum. çok yorgundum. bugün daha iyiyim. senin nasıl gidiyor canım? zayıflama sürecin nasıl gidiyor?kızlar nerelerdesiniz bakem bugün iş yoğundu topladı var.anlıyacağınız ben çok yoğundum sizler neler yapıyosunuz
cnm daha ne kadar devam edermiş bu böyle :26: ben seni çıktın hastaneden sanıyodum
meralcim geçmiş olsun, insallah bebişlerin de sen de biran önce toparlanırsınız...
skgk nerelerdesin, güzel haberlerini bekliyoruz canım.
özlemcim transfer tarihin bellimi tatlım
canımmm o kadarmı kötü olsun .inşallah bebişlerini kucağına alınca unutucan bu günleri.çok geçmiş olsun
canım nasıl oldun geçtimi rahatsızlığın arada sırada bize haber lütfen
Kızlar 5 gündür evdeyim hastaneden çıktım çok şükür iyiyim şimdi biraz zor oldu ama bulantı kusma kontrol altına alındı sadece sabahları oluyor 7 kilo verdim ama bebişler iyiler..bu siteyi çok boş bıraktık hamişler tedavıde olanlar heyttt nerdesinizzzz
Kızlar 5 gündür evdeyim hastaneden çıktım çok şükür iyiyim şimdi biraz zor oldu ama bulantı kusma kontrol altına alındı sadece sabahları oluyor 7 kilo verdim ama bebişler iyiler..
SKGK canım o kadar sevindim ki anlatamam Allah kucağına almak nasip etsin bu değere göre bebekler ikiz çoook öperim bebeklerinle seni inşallah sen kusmadan geçirirsin canım:)))))
Access, Aycen,özlem, tuba bebekdostu ve diğer tüm topik fıstıkları sizler nassınız? Aycen geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ben nazara inanırım sana nazar değiyor sanırım,önce hasta olmuşsun sonra küçük bir kaza geçirmişsin maşallah sana Allah nazardan korusun:)))
özlem sen neler yaptın güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Kızlar 5 gündür evdeyim hastaneden çıktım çok şükür iyiyim şimdi biraz zor oldu ama bulantı kusma kontrol altına alındı sadece sabahları oluyor 7 kilo verdim ama bebişler iyiler..
SKGK canım o kadar sevindim ki anlatamam Allah kucağına almak nasip etsin bu değere göre bebekler ikiz çoook öperim bebeklerinle seni inşallah sen kusmadan geçirirsin canım:)))))
Access, Aycen,özlem, tuba bebekdostu ve diğer tüm topik fıstıkları sizler nassınız? Aycen geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine ben nazara inanırım sana nazar değiyor sanırım,önce hasta olmuşsun sonra küçük bir kaza geçirmişsin maşallah sana Allah nazardan korusun:)))
özlem sen neler yaptın güzel haberlerini bekliyoruz canım..
zimeralcım çok teşekkur ederım ınşallah sağlıklı gelişirler. ınan cumartesı nası gelıcek bılmıyorum okadar cok korkuyorum ki ilkinden dolayı kotu bırsey duyacağım dıye cok durgunum herkes nıye mutsuzsun dıye mutsuz değilim içimde fırtınalar kopuyor ama daha keselerı gormedım hıcbişey bılmıyorum. belırtımde yok ben herseye razıyım bılıyrum boyle soylemek kolay ama ınan onlar sağlıklı gelişsinler bana yeter. senınde ıyı olmana sevındım kendıne cok dıkkat et olurmu bebişlerını senı çok operım..
cnm ben kendimi kamyon gibi hissediyorum, geceleri uyumak zorlaştı, midemden de sıkıntı yaşıyorum reflüm tavan yaptı. çarpıntıdan, sağa sola dönememekten, sürekli tuvalete taşınmaktan gece uykusu bitti. gündüz de hep yorgunum. allahtan annemdeyim o bakıyo bana bi kaç haftadır, isatnbula dönünce daha zor
çok sevindim eve dönebilmene, kusmak zordur tahmin ediyorum gerçi ben hiç bulantı yaşamadım ama midemden çok çekiorum sürekli yanıyorum. neyse ki az kaldı önümde. senin de 12.haftadan sonra iyice hafifler sıkıntıların diye tahmin ediyorum. öyle ya da böyle tamamlıyacaz bu hamileliği.
Sen kamyonsan ben tırımallah sağ salim kurtarsın hepimizi kızlar...6 aylık olduk ama 9 aylık tek gebelik gibiyim.1 ay sona nolurum tahmin edemiyorum:)rabbim hepimizin bebişlerime sağlık versin.kızlar benim oğlanlar resmen vajinamı tekmeliyo son günlerde.çişimi getiriyolar sürekli:)
o vajina tekmeleme bende 2 aydır var neyse tekmelesinler ya, sağlıklı olduklarının belirtisi. bu sabah benim kızda hiç hareket yoktu panik oldum az daha hastaneye gidicektim. sonra başladı beni tepmeye de içim rahatladı :)
seni valla ben de düşünemiyorum ikiz gebeliklerde karın nası oluyo 8. 9. aydan sonra gözümün önüne getiremedim.inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın jellycim. :26:
İnşallah canım ya sağlıkla doğsunlar herşeye razıyım.uykusuz kalcam yorulcam biliyorum ama en azından içim rahat olcak istediğim gibi hareket edebilcem,ağrım sızım olmayacak inşallah.hızlı yürümeyi ve koşmayı özledim vallahi:)doğumunuz nasıl olcak kızlar.benim spinal sezeryan olcak.
zi
skgk nolursun biraz pozitif ol. hamileliğin keyfini yaşa şu günlerde. vücudun senin beyninin gönderdiği sinyallere her zamankinden daha açık şimdi. bunu aklında tut hep.
merhaba kızlar.... nasılsınız? ben de tam ağır vasıta olmuşum. çok yorgunum. sürekli tuvaletteyim. benim kız da aşagıda sürekli mesaneme baskı yapıyor sanki:)) ben de iyice şiştim. kızlar sizin eleviti sabah mı alıyorsunuz?ben şu ana kadar almadım. bir haftadır vitamin kullanmaya başladım geceleri yatmadan alıyorum.
cnm ben kahvaltıdan sonra elevitle balık yağını birlikte alıyorum. akşamüstüde demir ilacını içiyorum. midemi onlar da acaip yoruyo, feci kaynama yapıyo elevit bende ama napiim zaten yürüyemiyorum bile, sürekli evdeyim. siz gene çalışıyosunuz falan hala inanamıyorum. gece uyumadığım için ben gündüz paso uyku halindeyim artık zaman çabuk geçsin istiyorum. bi de aralığın 15 inde ev taşıycam. naıs yapıcam düşündükçe içim sıkılıyo :s gündüz taşınır akşama da doğururum gibime geliyomerhaba kızlar.... nasılsınız? ben de tam ağır vasıta olmuşum. çok yorgunum. sürekli tuvaletteyim. benim kız da aşagıda sürekli mesaneme baskı yapıyor sanki:)) ben de iyice şiştim. kızlar sizin eleviti sabah mı alıyorsunuz?ben şu ana kadar almadım. bir haftadır vitamin kullanmaya başladım geceleri yatmadan alıyorum.
ben epidural sezeryan diye konuştum doktorumla. spinalde başını hareket ettirmemen gerekiyomuş, baş ağrısı yapıyomuş falan bişeyler okudum kadınlar kulübünde. sanki epidural daha basit bi işlem gibi algıladım ben. ama daha hastane seçmedim. seçince anestezi uzmanıyla konuşucam tabii ne doğru ne yalan. sen seçtin mi hastane ?
Benim doktorumun anlaşmalı olduğu tek hastane var canım.ankarada doktorum.koru hastanesinde olcak doğum.doktora hiç sormadım epiduralmi spinalmi de.o kendisi direk spinal sezeryan dedi.banada kabul etmek kalıyo:)doğum ücretinşz ne kızlarben söleyimmi ilk:)5000 tl
ben ya taksim almana gidicem ya memoriala. daha önce aradığımda 6 7 bin civarı bişey demişlerdi yanlış hatırlamıyosam.
merhaba kızlar.... nasılsınız? ben de tam ağır vasıta olmuşum. çok yorgunum. sürekli tuvaletteyim. benim kız da aşagıda sürekli mesaneme baskı yapıyor sanki:)) ben de iyice şiştim. kızlar sizin eleviti sabah mı alıyorsunuz?ben şu ana kadar almadım. bir haftadır vitamin kullanmaya başladım geceleri yatmadan alıyorum.