• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

issettim

cnm allah korusun bişey olmaz artık bu saatten sonra diye ümit ediyorum ben. maşallah bebişine :)
dün akşam koruparka gittik annemle, allahım 3 dükkan gezemeden bana bişey oldu adım atamamaya başladım sanki bebek çok aşağıda gibi, fırlayacak gibi hissettim, zaten bütün vücudum şiş ödem içinde, açıkçası erken doğumdan korkuyorum. burda jimere gidiyodum bursada olduğum zaman, saat 2 ye randevu aldım, gidip bakıcam herşey yolunda mı diye :26: kasığımda hareket hissediyodum resmen dün. ilk defa böyle hissettim.

bende artık zorlanıyorum, 2 ay kaldı ama en zorlu ıkı ay! ınsaallah sorun yoktur, donuste haber ver mutlaka, gecmıs olsun

Son düzenleme:
geçmiş olsun canıım. bence de sen sınıftan kapıyorsun. kapalı ortam ve virütük hastalık var çevrede. diyet te yapınca direnç düşüyor. kaliteli beslenmeye çalış. inş bu son olur .

doktora gittim bugün yediden akşam öksürmekten sabah 4.30 uyuya kalmışım nefes alamıyorum yine antibiyotik verdi doktor bunun yanında ıhlamur,pastil alıyorum inşallah iyi olucam

iyi olmaya çalışıyorum canım bugün evde istirahatteyim işe gidemedim uyuyamıyorumda sadece uzanıyorum.

ayyyy ne güzel her şey yolunda bak bebeğin iyi sağlıkla kucağına al canım aldığınız şeyleride rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin

saol canım, inşaallah darısı sizlerinde başına en yakın zamanda!
sanada cok gecmıs olsun! allah acıl sıfalar versın

bende artık zorlanıyorum, 2 ay kaldı ama en zorlu ıkı ay! ınsaallah sorun yoktur, donuste haber ver mutlaka, gecmıs olsun
cnm herşey yolunda dedi, bebek de 1250 gr olmuş. ayrıca erken doğum falan, öyle bir riskim yokmuş şimdilik. içim rahatladı :)

selam kızlar bugün hastanedeki 5. Günüm ilk kez bugün daha iyiyim yemeye başladım çok şükür bize dua edin...skgk nasılsın canım test günü ne zamandı?,özlem seninde tedavin hayırlı olsun canım senin için de dua ediyorum? inanın buraya yazacak gücü bile zor buluyorum kendimde hepinizi öperim

selam kızlar bugün hastanedeki 5. Günüm ilk kez bugün daha iyiyim yemeye başladım çok şükür bize dua edin...skgk nasılsın canım test günü ne zamandı?,özlem seninde tedavin hayırlı olsun canım senin için de dua ediyorum? inanın buraya yazacak gücü bile zor buluyorum kendimde hepinizi öperim

cnm daha ne kadar devam edermiş bu böyle :26: ben seni çıktın hastaneden sanıyodum

meralcim geçmiş olsun, insallah bebişlerin de sen de biran önce toparlanırsınız...

skgk nerelerdesin, güzel haberlerini bekliyoruz canım.

özlemcim transfer tarihin bellimi tatlım

canımmm o kadarmı kötü olsun .inşallah bebişlerini kucağına alınca unutucan bu günleri.çok geçmiş olsun

günaydın kızlar... size ilk selamı vereyim:)) nasılsınız? ben de yarın şeker yükleme testini yapacağım. bu haftanın başından beri gideceğim ama sırf bu test beni korkuttuğu için ayaklarım gitmiyor:(( bakalım. yarın inş yapabilirim. öpüyorum sizleri. kendinize iyi bakın....

Gunaydin arkadaslar.. masallah bakiyorum herkesin hamileligi bayagi ilerlemis.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

Back