• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım hayırlı olsun inş bu sefer bebeklerin hep senle olur güzel haberlerini alırız inş..allah yardımcın olsun..

Cnm ne zaman başlıycaksın tekrar??

-Kızlar nassınız? SKGK tedavin hayırlı olsun canım senin için dua ediyoruz inşallah bu sefer olacak:)
Ben ikizlere hamileyim kızlar, çok kötü geçiyor hamilelik bulantı kusma bu açlık susuzluk beni öldürüyor 2 gün hastanede yattım ama çıkınca kötüleştim yine. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hepinizi öperim..

Çok sevindim ikiz olmasına inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisinıde

cnm demir hapı kullanmıyo musun? gerçi ben kullanıyorum ona rağmen var bende çarpıntı :(
3.aydan sonra başladım ben de demire. ama buna rağmençarpıntı oluyor. ancak çayı da içiyorum ben. ilk 3 ay hiç içemedim ama artık içiyorum. belki o da etkiliyordur.
Kızlar bende başladım donmuşlarımla aslında 1-2 aya düşünüyordum biraz ani karar oldu inşallah rabbim nasip eder, dualarınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun canım.iyi yapmışsın. inş. bu defa Rabbim nasip eder. dualarımız seninle. kendine dikkat et.

Cnm ne zaman başlıycaksın tekrar??

Çok sevindim ikiz olmasına inşallah sağlıkla kucağına alırsın ikisinıde

canım ben bu ay başlıcaktım ama cesaret edemedim başlamaya kasım ayının adetiyle başlamayı düşünüyorum bi sorun çıkmazsa...sende başlamışsın hayırlı olsun inş bu sefer bebeğin senle olur bidaha bu sıkıntıları yaşamazsın..

Kızlar bende başladım donmuşlarımla aslında 1-2 aya düşünüyordum biraz ani karar oldu inşallah rabbim nasip eder, dualarınıza ihtiyacım var
cnm ne güzel haber bu :) sabah tam sana yazıyoken annemin komşuları geldi, yarım kaldı mesajım. valla sabah okuyunca acaip sevindim :) peşi sıra güzel haber alıcaz bu sefer kızlar sizden biliyorum ben :) sonuna kadar gidicek bu sefer inşallah. içinizi ferah tutun.

Sağ olun kızlar inşallah bu kez nasip olur

özlem canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin gelişmelerden bizi haberdar et olurmu?

canım ben bu ay başlıcaktım ama cesaret edemedim başlamaya kasım ayının adetiyle başlamayı düşünüyorum bi sorun çıkmazsa...sende başlamışsın hayırlı olsun inş bu sefer bebeğin senle olur bidaha bu sıkıntıları yaşamazsın..
bahar canım rabbim yar ve yardımcın olsun güzel başlayıp güzel sonuçlansın inşallah dualarımız sizinle bahar35baha,özlem248,sgkg

geldim cnm bursadayım :) hava çok güzel burda

canım bende yarın bursadayım inşallah eşimle geliyoruz günübirlik .keyfine bak annene biraz şımar eşlere yapamıyoruz bari annelere yapalım dimi :)

özlem canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin gelişmelerden bizi haberdar et olurmu?

bahar canım rabbim yar ve yardımcın olsun güzel başlayıp güzel sonuçlansın inşallah dualarımız sizinle bahar35baha,özlem248,sgkg

canım bende yarın bursadayım inşallah eşimle geliyoruz günübirlik .keyfine bak annene biraz şımar eşlere yapamıyoruz bari annelere yapalım dimi :)

amin canım inş.. hepimizin güzel sonuçlanır inş bizde burdan o güzel haberi verebiliriz..

ayyyy kızlar ben yine grip oluyorum galiba nasıl boğazım ağrıyo eşimde bende yatıyoruz anlatamam daha yeni iyileşmiştim.

Son düzenleme:
ayyyy kızlar ben yine grip oluyorum galiba nasıl boğazım ağrıyo eşimde bende yatıyoruz anlatamam daha yeni iyileşmiştim.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalarda çok sık hastalanıyo insan ilaçlarını kullan sıcak bişeyler iç inş daha kötü olmadan atlatırsın..

ayyyy kızlar ben yine grip oluyorum galiba nasıl boğazım ağrıyo eşimde bende yatıyoruz anlatamam daha yeni iyileşmiştim.[/QUOT]
geçmiş olsun cnm, havalar da garip gidiyo, güneş çıkıyo sanki bahar havası sonra 2 saat geçio birden buz kesiyo, tam hastalık havası işte bunlar. yalnız kasıma giricez hala arada bi acaip sıcak yapıyo, normal mi bilmiyorum.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu havalarda çok sık hastalanıyo insan ilaçlarını kullan sıcak bişeyler iç inş daha kötü olmadan atlatırsın..

ayyyy kızlar ben yine grip oluyorum galiba nasıl boğazım ağrıyo eşimde bende yatıyoruz anlatamam daha yeni iyileşmiştim.[/QUOT]
geçmiş olsun cnm, havalar da garip gidiyo, güneş çıkıyo sanki bahar havası sonra 2 saat geçio birden buz kesiyo, tam hastalık havası işte bunlar. yalnız kasıma giricez hala arada bi acaip sıcak yapıyo, normal mi bilmiyorum.

kızlar çok sağolun canımı sıkan tam atlatmışken tekrarlaması . gerci sınıf çok kalabalık insanlardanda geçmiş olabilir diyorum .evet havalar bir sıcak bir soğuk.birazda diyetten bünyem biraz zayıf düştü galiba inşallah cabuk atlatırım.

geçmiş olsun canıım. bence de sen sınıftan kapıyorsun. kapalı ortam ve virütük hastalık var çevrede. diyet te yapınca direnç düşüyor. kaliteli beslenmeye çalış. inş bu son olur .

Sağ olun kızlar inşallah bu kez nasip olur
inşşşşş canım bu defa bebeişini kucağına almak nasip olur.

iyi haftalar kızlar nasılsınız ?

ıyıyız! cuma aksam kontrolum vardı, hersey yolunda dedı dr, 1300 gr olmus bebek!
esım cok heveslı bı gorsen ama ben korkuyorum yınede hala rahatlayamadım, bırsey olurmu? sorun cıkarmı dıye stresteyım hep!
sen nasılsın? bebiş nasıl? hazırlıklar nasıl gıdıyor? biz haftasonu aldık bırseyler bakalım hayırlısı

ıyıyız! cuma aksam kontrolum vardı, hersey yolunda dedı dr, 1300 gr olmus bebek!
esım cok heveslı bı gorsen ama ben korkuyorum yınede hala rahatlayamadım, bırsey olurmu? sorun cıkarmı dıye stresteyım hep!
sen nasılsın? bebiş nasıl? hazırlıklar nasıl gıdıyor? biz haftasonu aldık bırseyler bakalım hayırlısı
issettim

cnm allah korusun bişey olmaz artık bu saatten sonra diye ümit ediyorum ben. maşallah bebişine :)
dün akşam koruparka gittik annemle, allahım 3 dükkan gezemeden bana bişey oldu adım atamamaya başladım sanki bebek çok aşağıda gibi, fırlayacak gibi hissettim, zaten bütün vücudum şiş ödem içinde, açıkçası erken doğumdan korkuyorum. burda jimere gidiyodum bursada olduğum zaman, saat 2 ye randevu aldım, gidip bakıcam herşey yolunda mı diye :26: kasığımda hareket hissediyodum resmen dün. ilk defa böyle hissettim.

geçmiş olsun canıım. bence de sen sınıftan kapıyorsun. kapalı ortam ve virütük hastalık var çevrede. diyet te yapınca direnç düşüyor. kaliteli beslenmeye çalış. inş bu son olur .

doktora gittim bugün yediden akşam öksürmekten sabah 4.30 uyuya kalmışım nefes alamıyorum yine antibiyotik verdi doktor bunun yanında ıhlamur,pastil alıyorum inşallah iyi olucam

iyi haftalar kızlar nasılsınız ?

iyi olmaya çalışıyorum canım bugün evde istirahatteyim işe gidemedim uyuyamıyorumda sadece uzanıyorum.

ayyyy ne güzel her şey yolunda bak bebeğin iyi sağlıkla kucağına al canım aldığınız şeyleride rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Back