• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..

canım cok gecmıs olsun! gec olsun güç olmasın ınsaallah bu kez hakkında en hayırlısı ne ıse o olsun

teşekkür ederm arkadaşlar destekleriniz dualarınız için allahım hepimizin yardımcısı olsun..sürekli yazmasamda hepinizde hep aklımdasınız dualarımdasınız..hepimiz için herşey çok güzel olur inş..

canım ben yokken çok şey olmuş. bu kadar stres yaşamış olmana çok üzüldüm. içini ferah tut canım.o kadar çok örneği var ki böyle olanların ve bebekler,n sağlıklı olduğ. hamilelikte herşey olasılık üzerine. ve arada 1 hafta fark çok değilki. normaldir. bebişinin doğuştan fiziki yapısı da sonucu etkiliyor. hiç kendine zehir etme. tadını çıkar. cidden bak benim en az 3 arkadaşımda bunlar yaşandı. ama ititbar etmediler. sağlıkla doğurdular. sen de rahat ol. amerikada(galiba) anoreksiya nevrozalı kadın bebek doğuruyor. hamileliğinde toplamda 4-5 ki,lo alıyor düşün. ve sağlıklı bir bebek doğruyor. emin ol canım önemli bişey yok. pozitif ol. bak benim bebişte de beyinde kist vardı geçti çok şükür. öpüyorum seni ve bebişini. lütfen üzülme ve kendine dikkat et
cnm ben bu mesajı görmemişim, şimdi geri gidip bakarken farkettim :) oh çok sevindim gözümüz aydın demek geçti kist ya allaha çok şükür , darısı benim başıma bebeğim :) öperim sizi :)

meral78 canım bugün test günündü yanlış hatırlamıyorsan ne yaptın merak ettim seni bize şu cuma saatleri hürmetine güzel haberlerle gelirsin inşallah

Sırt ağrım ve daralan nefesim dışında iyiym canım allaha şükür:))şu günlerinin keyfini çıkar valla:)yakında sende ağrılardan gece uyuyamıycan:)meral bugünmü yapcaktı test??merak ettim bak gelsede verse müjdeyi
canım çokmu kilo aldın da nefes darlığın başladı??? benimde sırtım ağrımaya başladı çünkü göğüslerim artık çığırdan çıktı resmen kambur yürümeye başladım:14:

Sırt ağrım ve daralan nefesim dışında iyiym canım allaha şükür:))şu günlerinin keyfini çıkar valla:)yakında sende ağrılardan gece uyuyamıycan:)meral bugünmü yapcaktı test??merak ettim bak gelsede verse müjdeyi

ayyyy canım yaaaa olsun canım bebeklerin sağlıklı olsunda .inşallah canım ne güzel söyledin şu cuma saati hürmetine tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah.meral ayın 27 si diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam

canım çokmu kilo aldın da nefes darlığın başladı??? benimde sırtım ağrımaya başladı çünkü göğüslerim artık çığırdan çıktı resmen kambur yürümeye başladım:14:
Yok canım ya çok kiloda almadım daha.5 kiloya yakon aldım.benim ikizya ondan zorlanıyorum heralde,göbek 7 aylık gibi...
ayyyy canım yaaaa olsun canım bebeklerin sağlıklı olsunda .inşallah canım ne güzel söyledin şu cuma saati hürmetine tüm anne olmak isteyenlerin başına inşallah.meral ayın 27 si diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Amin canım biraz önce kuran okudum allah kabul ederse.hepinşzi kattım duama inş sizinde yüzünüz gülecek

canım benim de sırt ağrılarım çok fazla. göğüslerim çok büyüdü. geceleri uykum çok kalitesiz.
bu arada meralin test günümü bugün? inş pozitif haberlerini alırız.

canım benim de sırt ağrılarım çok fazla. göğüslerim çok büyüdü. geceleri uykum çok kalitesiz.
bu arada meralin test günümü bugün? inş pozitif haberlerini alırız.

İnş doğumdan sonra gecere canım ağrılarımız...Ewet canım bugünmüş.allah korusun sonuç kötümü acaba:18:gzl olsa şindiye kadar yazardı diyorum

mrb arkadaşlar bugün tedavimin 9. günüydü ve tedavim iptal oldu 1 yumurtam vardı e2 değerim düşmeye başladı..çok üzgünüm ama hayırlısı böle demekten başka bişey gelmiyo elden..umutlar bi sonraki aya kaldı inş ozamn olur..

bahar cnm üzüldüm şimdi 9. güne kadar da gelmişsin ama herşeyde bir hayır var bu işler gerçekten çok zor.. bir süre doğal takip yaptır normal gelişimine baktır, doktorun uygun görürse biriktirme işi de mantıklı öyle çok yapan var hem fazla ilaç yumurta kalitesini bozabiliyormuş inşallah en yakın zamanda olur cnm

İnş doğumdan sonra gecere canım ağrılarımız...Ewet canım bugünmüş.allah korusun sonuç kötümü acaba:18:gzl olsa şindiye kadar yazardı diyorum
aşırı mide yanmaları ve reflü de başladı. sanki çok erken başladı. nefes darlığı için hep başımı yükseltiyorum. hava açlığı çekiyorum özellikle geceleri. inş geçer canım. merale şaşırdım. bugün olduğunu bilmiyordum. ama pozitif sonuçta da fırsat bulamıyorlar genelde. eşiyle birarada filan oluyor. umarım bu defa pozitiftir. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. bir an önce inş olumlu neticeyi bize müjdeler:)

kızlar saat 5 de randevum var doktorda ölçüm yapılacak, bana dua edin güzel haberlerle geleyim, inşallah meralde pozitifle gelir bu cuma güzel haberlerle geçsin dilerim, öperim hepinizi

Back